GECE TELEFONLA ARANDIM SİNİRDEN UYUYAMADIM.

Bana nedense U dönüşü yapmış gibi geldi. Bence kadın değil adamın kendisiydi sizden karşılık alamayınca rol yaptı. Ama eşi de olsa kadında olsa şikayet edin edin ki bi bedeli olsun bu yapılan iki taraf için de çok çirkin, edepsizlik.
Kadınların maalesef genel olarak eşine hesap sormaya cesareti olmuyor o zaman ne diye ispat peşine düşersin ki? Sanki boşanabilecek... Eşiyle konuşmaya korkan şüpheyle yaşayıp gücünün sadece hem cinslerine yetenlere de üzülüyorum.
Ama dediğim gibi ben adamın kendisi olduğunu düşünüyorum.
İyi de adam olsa benim kim olduğumu biliyor. Yürek yemiş olması lazım. Hem bir kadına asılacak, o da amirinin karısı olacak. Ona "Senle seks yaptık" diyecek, kendi resmini atacak vs.

Kafayı komple yemiş olması lazım. Adlı, idari, eşimin hışmı vs. Bir kadın, hem de hiç bağı olmayan bir kadın için başını bu denli yakmaz.

Ben zaten ceza beklemiyorum. Sadece her aynı isme emin olmadan pata küte tehlikeli şeyler yapmasın artık diye.
O polis ceza alır. Benim boşandığım mikrop polisti. Buna benzer birşeyler yaşadı. Silahı alında sürgün oldu kademe durdurma cezası verildi. Sonraki başka bir probleminde sürgün edildi. 34Madde mi ne varmış onunla gönderildi. İyi yapmışsınız. Kadın çalışıyorsa o da sorun yaşar

Tamamen haklisiniz..ama belliki sizle ayni isimde olan diger kisiyle bi haltlar yiyor bu kadinda delil toplamaya calisiyor evet yanlis kisiye ucuz bi oyun oynayarak ama ne seni dusurdugu durum hos nede suan o kadinin durumu hos.. yine de yaptığı sey cok kotu biseye neden olabilirdi en temizi sikayet

O polis ceza alır. Benim boşandığım mikrop polisti. Buna benzer birşeyler yaşadı. Silahı alında sürgün oldu kademe durdurma cezası verildi. Sonraki başka bir probleminde sürgün edildi. 34Madde mi ne varmış onunla gönderildi. İyi yapmışsınız. Kadın çalışıyorsa o da sorun yaşar
Şimdi kadın ilk başta o yazışma ile gitseydi. Bir ağabey gibi yardımcı olunurdu. Olmayan, erkek savunucularıda çıkıyor tabii ki. Biz de çok gördük, yaşadık bu tarz şeyleri. Lojmanda bir polis, bir polis eşini rahatsız ediyor ve savcılığa şikayet sonucu tespit edildiği gece, savcı bilgi veriyor arayıp onu o gece ordan sürdüler vs. Hayatımda gördüğüm en hızlı sürgündü, gündüz bile beklenmedi.

Canım, ortada tehdit, şiddet vs. Var ise silahı alınıp, geri hizmete falan çekiyorlar, sürülüyor. Bu da genelde karısına şiddet uygulayanlarda oluyor.

Bu durumda polis bana ulaşmıyor, aslında adamla muhataplığımız bir konumdan ibaret.

Kendiler toplandı, konuşuldu idari olarak fakat eşim anlatmadı şu an için. Cidden kafam götürmüyor. Ben ifade verip şikayetçi oldum. İdari kısmını naparlarsa yapsınlar artık.

Bibibella, aynen dediğiniz gibi. Bana attığı resimde zaten elinde tuttuğu muhtemel adamın telefonu.

Hadi diyelim ben sandın, saldırdın. Ben isim ve ünvan verince niye R yaptın? Maksadı delil toplamaksa, kocasına bir şey olur korkusu ile R yapmazdı. Daha iyi ya, istemeden kocanı, en olmayacak kişinin eline patlatmışsın, ordan devam edip, yardım bile talep edebilirdi.

Kocişine bir şey olur diye özür üstüne özür diliyor, artı eşinizdende özür dilerim yazmış.

Benim, eşim kaportacı olsaydı eminim devam edecekti çirkinliğe. Amaç, kocasını yoldan çıkaran, günahkar kadını bulmak (!)
İşte şu kafadan sonra iyi ki şikayet etmişsiniz dedim. Aklı başına gelsin. Kocasının yediği naneyi kendisinin de akılsızlığını çeksin.

Şimdi kadın ilk başta o yazışma ile gitseydi. Bir ağabey gibi yardımcı olunurdu. Olmayan, erkek savunucularıda çıkıyor tabii ki. Biz de çok gördük, yaşadık bu tarz şeyleri. Lojmanda bir polis, bir polis eşini rahatsız ediyor ve savcılığa şikayet sonucu tespit edildiği gece, savcı bilgi veriyor arayıp onu o gece ordan sürdüler vs. Hayatımda gördüğüm en hızlı sürgündü, gündüz bile beklenmedi.

Canım, ortada tehdit, şiddet vs. Var ise silahı alınıp, geri hizmete falan çekiyorlar, sürülüyor. Bu da genelde karısına şiddet uygulayanlarda oluyor.

Bu durumda polis bana ulaşmıyor, aslında adamla muhataplığımız bir konumdan ibaret.

Kendiler toplandı, konuşuldu idari olarak fakat eşim anlatmadı şu an için. Cidden kafam götürmüyor. Ben ifade verip şikayetçi oldum. İdari kısmını naparlarsa yapsınlar artık.
Ben de biraz idareye bağlı olduğunu düşünüyorum. Ama bu onlara mutlaka ders olacaktır. Adam önüne gelenle istediği gibi ilişki yaşayamayacak karısı da her önüne geleni kocasına asılıyor! Sanamayacak. Biraz da olsa gurur haysiyet varsa boşanıp milletin başına bela olamayacaktır. Olayları ucundan yakaladığım için çok ayrıntısını bilmiyorum ama çocuklarımın babasının başına gelmeyen kalmadı şimdi 2. Sürgünde. Çok azınca bela kaçınılmaz oluyor. Size çok geçmiş olsun.

Ben de biraz idareye bağlı olduğunu düşünüyorum. Ama bu onlara mutlaka ders olacaktır. Adam önüne gelenle istediği gibi ilişki yaşayamayacak karısı da her önüne geleni kocasına asılıyor! Sanamayacak. Biraz da olsa gurur haysiyet varsa boşanıp milletin başına bela olamayacaktır. Olayları ucundan yakaladığım için çok ayrıntısını bilmiyorum ama çocuklarımın babasının başına gelmeyen kalmadı şimdi 2. Sürgünde. Çok azınca bela kaçınılmaz oluyor. Size çok geçmiş olsun.
Size de çok geçmiş olsun, üzüldüm 😔 Ama eski eşe çok güzel olmuş. Emniyet içinde, eşlerin yanında olmaları güzel bir durumdur ve sık rastlanan bir şey. Bir yorumda "Ali kıran baş kesenllik" dendi ama keşke her kurumda bu şekilde olsa.

Gücünü ve yetkisini mağdurun yanında olarak doğru kullanıyor, personelini eşekten düşmüşe çeviriyor. Hani sürüldüğü yere etiketi ile gidip, orda bile rezil oluyor.

Bir polis eşi, eşimin yanına geliyor eşim, "Kadını görünce kaza yapmış sandım. Zaren, kolu komple mordu, Yüzü şişmiş, mor yani feci bir darp vardı" dedi. Adama yapmadığını bırakmadı eşim. ve kadına kendi şahsi telefonunu, benimkini vermiş kadına demiş gece bile bir sorun çıkarırsa arayacaksın geliriz. Adam bir daha yapamadı. Kadın boşanmadı, sadece artık şiddet görmedi.

Konu polis ve eşlerden öteye gidemiyor ki. Ben sizde acayip bir ego sezdim.

Siz polis eşi değil, ruhsatlı silahı olan bir adamla da evli olabilirdiniz, konuyu daha objektif ve mesleklerden bağımsız anlatmak yerine amirin eşi, sürgün, polis eşi diye gitmiş de gitmiş.
Buradan anladığım ben özel biriyim, ne cesaret alt metin. Amirin eşinin numarası da polisde var tanıyor, onun eşinde yok.

Artık kimse kimseden çekinmiyor ama bu hoyratlık oldukça ilginç geldi. Her yorumu okumadım, anladığım kadarıyla da eşinizin evde olmadığı vakite denk getirilmiş bir olay.

Siz polis eşi değil, ruhsatlı silahı olan bir adamla da evli olabilirdiniz, konuyu daha objektif ve mesleklerden bağımsız anlatmak yerine amirin eşi, sürgün, polis eşi diye gitmiş de gitmiş.
Buradan anladığım ben özel biriyim, ne cesaret alt metin. Amirin eşinin numarası da polisde var tanıyor, onun eşinde yok.

Artık kimse kimseden çekinmiyor ama bu hoyratlık oldukça ilginç geldi. Her yorumu okumadım, anladığım kadarıyla da eşinizin evde olmadığı vakite denk getirilmiş bir olay.
Hanımefendi, konunun başlangıcını, yani telefonumun adama nasıl geçtiğini anlatmadan konuyu okuyanlar sormayacak mı telefon numarana nasıl ulaşmış diye?? Benim konum paylaştığım kişi polis.

Bazı insanlar belki kendisi yazmıştır dediler. Ben de kim olduğumu biliyor, cesaret edemez dedim.

Yazan kadın, kim olduğumu bilmiyor. Kimden kastımda eşlerin aynı teşkilatta oluşu. Bu tarz olaylar teşkilat içinde hoş karşılanmaz.

Kuryelerde telefonumuzu arıyor, bana ulaşan kişi kurye olsaydı, kurye derdim. Konuda geçen kişiler polis olunca başka nasıl anlatabilirim acaba?

Ben de çalışan bir insanım, konumumda iyi. Bireysel girdiğim ortamlara kendi adımla girerim. Ego yapacak olsam, kendi ünvanımla yaparım emin olun.

Burda millete konu beğendiremiyoruz. Geçenlerde üstü kapalı bir şeyden bahsediyorum biri kalktı "Senin eşin ne iş yapıyor? Söylesen sanki ne olacak? Ülkede bir sürü aynı meslek grubu var" dedi çıktı. Söylersen suç, gizlersen suç.

Konu benim kurumda geçse, konunun gidişatı daha farklı olurdu. Olayın seyri bile isim ve ünvan verene kadar farklı gidiyor, ondan sonra R yapılıyor. Eğer eşim kaportacı olsaydı kadın başıma dahada pis ekşiyecekti. Tacizine devam edecekti.

Ayrıca her polis veya eşinde benim numaram neden olsun? Ben hepsini tanımam, onlar beni tanımaz taa ki işlerimiz kesişene kadar.

Ayrıca başka açtığım konularda eşim ve ünvanı geçmedi. Olayla mesleğin alakası yoktu. "Polis eşi" sıfatını belirtmişimdir bazı açılan konularda. O da zor mu? Bana bunları yaptı vs. Yazmıştır konu sahibi, ben de ya zor olduğunu, ya da polise ve askere dikkat et demişimdir.

X