Konu polis ve eşlerden öteye gidemiyor ki. Ben sizde acayip bir ego sezdim.
Siz polis eşi değil, ruhsatlı silahı olan bir adamla da evli olabilirdiniz, konuyu daha objektif ve mesleklerden bağımsız anlatmak yerine amirin eşi, sürgün, polis eşi diye gitmiş de gitmiş.
Buradan anladığım ben özel biriyim, ne cesaret alt metin. Amirin eşinin numarası da polisde var tanıyor, onun eşinde yok.
Artık kimse kimseden çekinmiyor ama bu hoyratlık oldukça ilginç geldi. Her yorumu okumadım, anladığım kadarıyla da eşinizin evde olmadığı vakite denk getirilmiş bir olay.
Eğer eşim kaportacı olsaydı kadın başıma dahada pis ekşiyecekti. Tacizine devam edecekti.
haksız mı
hem kadın üste çıkmaya cesaret edecekti
hem muhtemel kaportacı orda zareni doğrayacaktı
arkadaşlar şaka mısınız
bekarım, biri bana sabahlara kadar seks yaptık diyecek
daha kötüsü adamın karısı beni bununla suçlayacak
dünyayı dar ederim
belki kocam olsa beraber güler dalga geçebilirdik ama 20 yıl hayatıma kimseyi sokmamışım
bi götü boklunun götten bacaklı kocası için iftiralarını dinleyemem yani
ne kanıtı ne delili
kapı gibi mesajlar elinde zaten kadının
neden o saatte kocasını uyandırıp kapıya koyup boşamıyor da şüphelendiği kadını uyandırıyor
kocişi suçsuz çünkü,kemali yapmaz ,anca karşıdaki şırfıntı ayartmıştır o da arayıp haddini bildirecek,o kadının yuvasına dinamit döşeyecek kocişiyle iki gün küsüp hayatına devam edecekti
bilmiyorum farkında mısınız bir kaç gün önce diyarbakırda bir adam eve geldiğinde karısının saçı ıslak diye karısını öldürdü
ne karıştırmış da banyoya girmiş kadın
ben yazın günde beş kere duşa giriyorum ,saçım kurumaya bile fırsat bulamıyor
böyle bir aileye denk gelse ne olacaktı
ayrıca aldatan rezil de olsun rüsva da olsun işinden de olsun
evet davadan bir şey çıkmayacak ama o rezilliği yaşasınlar
kurum içinde çözülür o iş, zaten de çözülsün işimiz orman kanunlarına kaldı çünkü artık
bir de neden eşin bir şey yapsın sana güvenmiyor mu diyenler var
ben ki konya ovası kadar geniş umarsız bir insanım
gece kocamın telefonunda o mesajları görsem boğarım
evet gücüm yetmez öldüremem ama boğazlarım