Eşinizin Trendyol favorilerinde fantezi kadın kıyafetleri görseniz ne hissederdiniz

CiRiLLA canım niye şaşırdın.uygulama yok mu dolap.ondan bahsediyorum.bir çok adam oradan alıcı gibi mesaj atıyormuş kadınlara bu eteği almak istiyorum boyunu görmek istiyorum üzerinde çekip fotoğraf koyabilir misin gibi.şimid kadınlar yemezler bu numarayı tabi ama eskide kanıyorlarmış

Göğüsleriniz konusunda tedirginseniz, mutsuzsanız ve büyütme isteğiniz varsa konuşun eşinizle. Silikon taktıracağım deyin, itiraz edeceğini sanmıyorum.
Yaptırma imkanına sahibim maddi olarak.Kendisi ile konuştum istemiyo , ben de sadece o istemiyor diye değil sağlık açısından korkuyorum yabancı madde diye

Ayy yetsin bi zahmet evlenirken göğüs boyutunuza bakıp da evlenseymiş madem

Yaptırma imkanına sahibim maddi olarak.Kendisi ile konuştum istemiyo , ben de sadece o istemiyor diye değil sağlık açısından korkuyorum yabancı madde diye
Haklısınız bu şekilde problem yaşayan birileri Vardı burda sitede. Ben de onları görünce vücuda yabancı madde ekletme/ enjekte etme fikrinden uzaklaştım

Bilmiyordum ilk defa duydum ya. Dolapta hiç kullanmadim.

Göğüs boyutu ile alakalı değil ki bu durum ne ünlüler var küçük göğüslü ama seksi valla adam yatakta mutlu olduktan sonra göğüsün boyutuna bakmaz o yetersiz hissedecek bir durum da yok biraz burnunundan fitillice getirmeniz lazım sorun ona neden favorilerde diye

Orda o şekilde durması rahatsız etti beni baya
Siz o kıyafetlere, mankenlere bakıp cinsel haz yaşadığını falan mı düşünüyosunuz yani ben anlamadım ki sizi rahatsız eden nedir tam olarak? Favorilerindeyse belki indirim bekliyordur.
Sizinle yaşamadığı fanteziler mi bu mesela? Çok uç şeyler de olabiliyor çünkü.

Ben sizin yerinizde olsam gayet sakin bir üslupla sorardım. Böyle bir seyi favorilemissin, benim için mi beğendin vs diye bir yoklardim. Tabii şu var ki vereceği cevap ne kadar durust olacak?

Sorcam, büyük ihtimalle alacaktım sana der ama bakalım

Benim anladığım, konu sahibi küçük göğüslerinden dolayı özgüven sorunu yaşıyor. Bu sebeple de fantezi kıyafetli büyük göğüslü kadınlara bakarak eşinin tatmin olması ihtimalinden rahatsız oluyor.

Tabiki bunlara bakıp haz yaşadığını sanmıyorum internette derya deniz şeyler dururken..Ben de giyiyorum tabiki istediği şeyleri yaşattığımı da düşünüyorum.Yeterince tahrik edemiyorum mu diye düşünüyorum sadece .Sonuçta ordaki mankende durduğu gibi durmuyor üzerimde

Bilmiyordum ilk defa duydum ya. Dolapta hiç kullanmadim.
Misal orada satışa bir mini elbise koydun.Ürünün görselini de askıda çektin koydun. Sana alıcıymış gibi yazıp,benim kilom ve boyuma uygun mu acaba elbiseyi üzerinizde görebilir miyim nasıl durduğunu anlamak için falan diyip kandırıyorlar.Yani açlık ki ne açlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…