- 20 Ocak 2023
- 5.384
- 20.916
-
- Konu Sahibi Sonya Blade
Yaptırma imkanına sahibim maddi olarak.Kendisi ile konuştum istemiyo , ben de sadece o istemiyor diye değil sağlık açısından korkuyorum yabancı madde diyeGöğüsleriniz konusunda tedirginseniz, mutsuzsanız ve büyütme isteğiniz varsa konuşun eşinizle. Silikon taktıracağım deyin, itiraz edeceğini sanmıyorum.
Teşekkür ederim.Sorcam neden orda diye .İster istemez bir yetersizlik duygusuna kapıldımKendinizi bu konuda üzmemelisiniz, bu kadar şekilciyse sizi görüp aldı sonuçta, göğüsleriniz 105ten 70e düşmedi ya. Hem küçük meme iyidir boşverin o kendine baksın.
Aklıma bisey daha geldi , çamaşırı deneyen kadınlara bakıyordur...Bana alacağını sanmıyorum sormadım da sadece rahatsızlık hissediyorum.Başka biri yok eminim ama
Ayy yetsin bi zahmet evlenirken göğüs boyutunuza bakıp da evlenseymiş mademAltta yatan sebeplerim var aslında.Benim göğüslerim 70a , mandalina büyüklüğünde falan.Arada giysem de bu tarz kıyafetler hep bir eksiklik var sanki dolduramıyorum o kısmı.Eşim de bu tarzlara çok düşkün.Acaba ben de bulamadığını farklı şekillerde mi arıyor.Çünkü evlenmeden önce ilerde eşinin bu tarz kıyafetler giymesini hayal edermiş hep.Arada giyiyorum ben de ama yakıştırmıyor mu acaba yetmiyor mu
Haklısınız bu şekilde problem yaşayan birileri Vardı burda sitede. Ben de onları görünce vücuda yabancı madde ekletme/ enjekte etme fikrinden uzaklaştımYaptırma imkanına sahibim maddi olarak.Kendisi ile konuştum istemiyo , ben de sadece o istemiyor diye değil sağlık açısından korkuyorum yabancı madde diye
CiRiLLA canım niye şaşırdın.uygulama yok mu dolap.ondan bahsediyorum.bir çok adam oradan alıcı gibi mesaj atıyormuş kadınlara bu eteği almak istiyorum boyunu görmek istiyorum üzerinde çekip fotoğraf koyabilir misin gibi.şimid kadınlar yemezler bu numarayı tabi ama eskide kanıyorlarmış
Göğüs boyutu ile alakalı değil ki bu durum ne ünlüler var küçük göğüslü ama seksi valla adam yatakta mutlu olduktan sonra göğüsün boyutuna bakmaz o yetersiz hissedecek bir durum da yok biraz burnunundan fitillice getirmeniz lazım sorun ona neden favorilerde diyeYaptırma imkanına sahibim maddi olarak.Kendisi ile konuştum istemiyo , ben de sadece o istemiyor diye değil sağlık açısından korkuyorum yabancı madde diye
Siz o kıyafetlere, mankenlere bakıp cinsel haz yaşadığını falan mı düşünüyosunuz yani ben anlamadım ki sizi rahatsız eden nedir tam olarak? Favorilerindeyse belki indirim bekliyordur.Orda o şekilde durması rahatsız etti beni baya
Sorcam, büyük ihtimalle alacaktım sana der ama bakalımGöğüs boyutu ile alakalı değil ki bu durum ne ünlüler var küçük göğüslü ama seksi valla adam yatakta mutlu olduktan sonra göğüsün boyutuna bakmaz o yetersiz hissedecek bir durum da yok biraz burnunundan fitillice getirmeniz lazım sorun ona neden favorilerde diye
İşte siz rahatsız olmayacaksınız o rahatsız olacak azcık burnunu sürtmeniz lazım bu adamın "favorilemişsin ama bir tane bile almadın bana bu ne cimrilik kocacım" bi de bakalımO ihtimal rahatsız ediyo
Benim anladığım, konu sahibi küçük göğüslerinden dolayı özgüven sorunu yaşıyor. Bu sebeple de fantezi kıyafetli büyük göğüslü kadınlara bakarak eşinin tatmin olması ihtimalinden rahatsız oluyor.Siz o kıyafetlere, mankenlere bakıp cinsel haz yaşadığını falan mı düşünüyosunuz yani ben anlamadım ki sizi rahatsız eden nedir tam olarak? Favorilerindeyse belki indirim bekliyordur.
Sizinle yaşamadığı fanteziler mi bu mesela? Çok uç şeyler de olabiliyor çünkü.
Tabiki bunlara bakıp haz yaşadığını sanmıyorum internette derya deniz şeyler dururken..Ben de giyiyorum tabiki istediği şeyleri yaşattığımı da düşünüyorum.Yeterince tahrik edemiyorum mu diye düşünüyorum sadece .Sonuçta ordaki mankende durduğu gibi durmuyor üzerimdeSiz o kıyafetlere, mankenlere bakıp cinsel haz yaşadığını falan mı düşünüyosunuz yani ben anlamadım ki sizi rahatsız eden nedir tam olarak? Favorilerindeyse belki indirim bekliyordur.
Sizinle yaşamadığı fanteziler mi bu mesela? Çok uç şeyler de olabiliyor çünkü.
Misal orada satışa bir mini elbise koydun.Ürünün görselini de askıda çektin koydun. Sana alıcıymış gibi yazıp,benim kilom ve boyuma uygun mu acaba elbiseyi üzerinizde görebilir miyim nasıl durduğunu anlamak için falan diyip kandırıyorlar.Yani açlık ki ne açlıkBilmiyordum ilk defa duydum ya. Dolapta hiç kullanmadim.
Uyuyo..Eyyy konu sahibi :) sonuç ne oldu eşine sordun mu?
Şimdi ne oldu yani sonuç ne? O değil bu değil