- 22 Mayıs 2019
- 587
- 275
- 33
-
- Konu Sahibi Sonya Blade
FavorilerdeydiAlışveriş geçmişinde var da evde yoksa büyük sıkıntı. Alışveriş geçmişinde var da kendine aldıysa daha büyük sıkıntı.
Kocasına alacaktır belki ?Bana alacağını sanmıyorum sormadım da sadece rahatsızlık hissediyorum.Başka biri yok eminim ama
Çaktırma ve bekle. Sana mı aldı bi başkasına mı anlayacaksın. Düşkünse üzerinde görmek istemiştir sürpriz bir alışveriş olacaktı. Bilemeyeceğim tabi ilişki dinamiğiniziMerhaba, başlıktan da anlaşılacağı üzere bu durum beni kötü hissettirdi .Bu tür kıyafetlere hep düşkündü ama ben rahatsız oldum . Abartıyor muyum
Daha önce bana aldı ama çok sık almaz bir kez falanSize aldı mı daha önce ?
eşim kendine alışveriş yaparken bana sormadan bazen aldıgı oluyor kendi beğendiği iç çamaşır fantazi tarzı kıyafetler. Bana anormal gelmiyor açıkcası bu durum, seve seve de giyiyorumMerhaba, başlıktan da anlaşılacağı üzere bu durum beni kötü hissettirdi .Bu tür kıyafetlere hep düşkündü ama ben rahatsız oldum . Abartıyor muyum
E tamam işte biraz bekleyin bakalımDaha önce bana aldı ama çok sık almaz bir kez falan
Hangisini alacaksın beraber beğenelim derdim.Merhaba, başlıktan da anlaşılacağı üzere bu durum beni kötü hissettirdi .Bu tür kıyafetlere hep düşkündü ama ben rahatsız oldum . Abartıyor muyum
Açıkça sorsam iyi olcak galiba farketti çünkü görüp durgunlaştığımıHangisini alacaksın beraber beğenelim derdim.
Yani size alıyorsa problem değil de almıyorsa sıkıntıMerhaba, başlıktan da anlaşılacağı üzere bu durum beni kötü hissettirdi .Bu tür kıyafetlere hep düşkündü ama ben rahatsız oldum . Abartıyor muyum