Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşinizin Trendyol favorilerinde fantezi kadın kıyafetleri görseniz ne hissederdiniz
ya hahahshsh kahkaha attım Allah sizi de hep güldürsün inşallah tulum bu tulum değil ya giyilen tulumlar bahçıvan tulumları var ya rizeli misiniz aklınıza direkt bu geldi
ya hahahshsh kahkaha attım Allah sizi de hep güldürsün inşallah tulum bu tulum değil ya giyilen tulumlar bahçıvan tulumları var ya rizeli misiniz aklınıza direkt bu geldi
Niye kendinizi seksi olmayan kadın ilan ediyorsunuz, minyon sevimli kadınları seksi bulan bir sürü erkek vardır. Kocanız bulmuyorsa o onun sorunu yollayın gitsin.
Ben trendyolda eşimle ortak hesap kullanıyorum
Bazen çok önceden ekleyip unutuyorum bu ne ki bunu niye eklemişim diyorum
Burda ismini duyup öğrendiğim fantezi salıncağı vardı onu eklemiştim unutmuşum öyle
Eşim diyor sen iyice şaşırdın
Ya da eşim bişey alacağım bir bakıyorum sepetim de 11 ürün diyor
Siz eklemiş unutmuşsunuzfur yada eşiniz size alacaktır
O fantezi salıncağı muhabbetinden sonra bende bi merak sardım. Ama iki çocukla biz onu kullanmaya başlamadan biri uyanır diye almadım. Yine de favorilerde duruyor arada gozume çarpınca aşka geliyorum