- 23 Ekim 2023
- 1.134
- 3.646
-
- Konu Sahibi Sonya Blade
Size almayacağından nasıl eminsiniz ?Başkası olmadığına eminim , bana da almayacak ama favoride olması rahatsız edici geliyor nedense.Saçma mı düşünüyorum
İnternette o kadar şey varken Trendyoldaki kıyafete takılmak saçma biliyorum ama kendimi alamıyorum bu düşünceden
Burası bir Afrika unuttun muFantezi kıyafet fotosuyla mastır yapacak kadar düşmemiştir herhalde ya.
Fantazi salıncağı nedir yahuBen trendyolda eşimle ortak hesap kullanıyorum
Bazen çok önceden ekleyip unutuyorum bu ne ki bunu niye eklemişim diyorum
Burda ismini duyup öğrendiğim fantezi salıncağı vardı onu eklemiştim unutmuşum öyle
Eşim diyor sen iyice şaşırdın
Ya da eşim bişey alacağım bir bakıyorum sepetim de 11 ürün diyor
Siz eklemiş unutmuşsunuzfur yada eşiniz size alacaktır
Yada ürünün flaş e düşmesiniSize almayacağından nasıl eminsiniz ?
Daha önce aldı diyorsunuz belki özel bir gün kovalıyordur ?
Giyiyorum vücut çorabı, jartiyer falanHiç giymiyor musunuz bence o favorilediklerinden bir tane alın ve giyin şok olsun
Takılacaksınız tabii benim kocamın favorilerinde görseydim paralardım onuİnternette o kadar şey varken Trendyoldaki kıyafete takılmak saçma biliyorum ama kendimi alamıyorum bu düşünceden
Çamaşırlara değil de içindekilere bakıyor olmasın.Merhaba, başlıktan da anlaşılacağı üzere bu durum beni kötü hissettirdi .Bu tür kıyafetlere hep düşkündü ama ben rahatsız oldum . Abartıyor muyum
O zaman size alacağı için favorilemiştirGiyiyorum vücut çorabı, jartiyer falan
Elinin altında internet varken ne bileyim yani koca deryada gidip bir tahta parçasına vurulmuş gibi.Burası bir Afrika unuttun mu
nedir nasıl bir şeyfantezi salıncağ
O ihtimal rahatsız ediyoÇamaşırlara değil de içindekilere bakıyor olmasın.
Ne sapıklar var dolaba girip kadınlardan üzerinde deneyip fotoğraf çekebilir misin diye kandırıyrlarmış adamlar. Yani görüp görebileceği bir etek altı üstüBaskasi yok bana da almayacak diyorsunuz. Yani insan neden alisveris sitesinde camasir favori yapsin? Camasirli kadin bakmak istiyor desek niye trendyol bu nasil bir zevk
Daha iyi siteler bulabilir bunun icin sanki
Göğüsleriniz konusunda tedirginseniz, mutsuzsanız ve büyütme isteğiniz varsa konuşun eşinizle. Silikon taktıracağım deyin, itiraz edeceğini sanmıyorum.Altta yatan sebeplerim var aslında.Benim göğüslerim 70a , mandalina büyüklüğünde falan.Arada giysem de bu tarz kıyafetler hep bir eksiklik var sanki dolduramıyorum o kısmı.Eşim de bu tarzlara çok düşkün.Acaba ben de bulamadığını farklı şekillerde mi arıyor.Çünkü evlenmeden önce ilerde eşinin bu tarz kıyafetler giymesini hayal edermiş hep.Arada giyiyorum ben de ama yakıştırmıyor mu acaba yetmiyor mu
Libido katilisin niloyTakılacaksınız tabii benim kocamın favorilerinde görseydim paralardım onuben giyiyorum benim üstümde görüyorsun zaten derdim başında paralardım o kıyafetleri
Giyiyorum zaten ara ara tabi ama o kıyafetleri giyen mankenler gibi bir vücudum yok .Düz bir memeye sahibim.Şimdi başlayacaksınız her şey meme değil diye ama adam belli ki farkı şeyler arıyoİlk aldığında tepkiniz hevessiz ve özensiz olduysa belki ikna ederim belki severek giyer diyerek eklemiştir.
Kendinizi bu konuda üzmemelisiniz, bu kadar şekilciyse sizi görüp aldı sonuçta, göğüsleriniz 105ten 70e düşmedi ya. Hem küçük meme iyidir boşverin o kendine baksın.Altta yatan sebeplerim var aslında.Benim göğüslerim 70a , mandalina büyüklüğünde falan.Arada giysem de bu tarz kıyafetler hep bir eksiklik var sanki dolduramıyorum o kısmı.Eşim de bu tarzlara çok düşkün.Acaba ben de bulamadığını farklı şekillerde mi arıyor.Çünkü evlenmeden önce ilerde eşinin bu tarz kıyafetler giymesini hayal edermiş hep.Arada giyiyorum ben de ama yakıştırmıyor mu acaba yetmiyor mu