Eşimle bitmek bilmeyen kavgalar

Hayır sadece sarıldı yanağımdan öptü. Eşim tamam diyip benden uzaklaştı bu da bana kendimi çok kötü hissettirdi.
Ne yapmasını beklerdiniz garsonu mu dövseydi? Ben olsam direkt ikimiz birlikte mekandan çıkıp başka yere otururdum. Ama siz olayları başka noktaya taşımışsınız adamın sizi öpmekten başka bi suçu yok olayda

O da bana bir iki tokat attı, ayrıca itti başımı çarptım bayıldım. Neden herkes sadece beni yargılıyor?
Destek göremeyince eklediniz şu an çünkü bu dediklerinizi. Az önce sadece bileklerinizi sıkmıştı. Lütfen tekrar hekime başvurun

O da bana bir iki tokat attı, ayrıca itti başımı çarptım bayıldım. Neden herkes sadece beni yargılıyor?
Dövmedim ayrıca kollarımı sıkmadan canımı yakmadan önce ona dokunmuyordum bile. Yalnızca kendime zarar veriyordum. Lütfen dikkatli okuyarak yorum yapın ya da okumak istemiyorsanız yorum da yapmayın.

Dövmedim ayrıca kollarımı sıkmadan canımı yakmadan önce ona dokunmuyordum bile. Yalnızca kendime zarar veriyordum. Lütfen dikkatli okuyarak yorum yapın ya da okumak istemiyorsanız yorum da yapmayın.
Abla sen boşan iyice de bir tedavi olun. Eşine normal diyen olmadı ki o da normal değil. Öfke krizleri geçiriyormuş. Birbirinizi dövüp öldürmektense boşanmak daha hayırlı duruyor.

Destek göremeyince eklediniz şu an çünkü bu dediklerinizi. Az önce sadece bileklerinizi sıkmıştı. Lütfen tekrar hekime başvurun
Evet herkes beni yargılayınca eklemek durumunda kaldım, zaten konu çok uzun olduğu için çoğunlukla kendi yaptıklarıma değinmeye çalıştım, belki biri yardımcı olur diye, yargılanmak için konuyu açmadım.

Siz kendinizi yumruklarken kimse size sarılıp çocuk teselli eder gibi durdurmaya çalışmaz. Kendinize vuruyorsanız bunun yolu ellerinizi tutmaktır ki biraz durun sakinleşin. Canınızı siz yakarken adam sizi engellemeye çalışmış. Yalnızca kendime zarar veriyordum nasıl bir savunma anlayamadım o kısmı, bırakınca da kendinizi öldürmeye çalışıyorsunuz tutunca da canımı yaktı diyorsunuz. Kafanızda bi şey var: Bana sarılmalıydı. Onun dışındaki her şey size absürt geliyor ama asıl beklentiniz absürt

Hayır sadece sarıldı yanağımdan öptü. Eşim tamam diyip benden uzaklaştı bu da bana kendimi çok kötü hissettirdi.
Ne yapmasını beklerdiniz kendini kaybeden biri karşısında, hem bilinçli yapmıyorsanız sarılınca geçecegini nasil dusunuyorsanız o anda ?

Kendi kendinize teşhis koymasanız mı? Tepkileriniz çok uç noktada ve eşiniz o anda ne yapacağını şaşırmış olabilir. Bu şekilde bir evlilik yürütemeyeceğinizin siz de farkındasınız. Adam bir çeker, iki çeker üçüncü de çeker gider.

Hanımefendi kendinize vururken bileklerinizi tutmuş adam. Eşiniz bileklerinizi tutarken siz armut toplamadıysanız elinizi çekmeye çalıştınız muhtemelen bu da can yakıcı bi şey. Canınızı yakan sizsiniz, eşiniz değil.

Ayrıca tedavi olmak, psikolojik sorunu olmak o kadar normal bi şey ki, ben de oldum zamanında siz beni dert etmeyin

Eşiniz iyi sabırlıymıs. Siz hiç ama hiç normal değilsiniz. Ya kendinizi toplayın ya da adam sizden bosansın. Bu ne yahu . Gereksiz ağlamalar sinir krizleri. Bir de fa lokantada insanlar şikayet etmiş saçma yere. Siz niye eşinize kızıyorsunuz onu hiç anlamadım. Tek basınıza niye kalkıp gidiyorsunuz bu olayı alevlendirmektir yatıstırmak değil. Ha kalktınız da ne oldu yine gereksiz ağlamalar krizler. İlgi delisi falan mısınız. Şikayet gelmiş tat kacmıs beraber kalkıp başka yere gidip devam etmelisiniz. Eşiniz ne yapsınki. Adam yine iyi ilgilenmiş sizinle. Siz esinzie suç bulmayı bırakın kurban rolünden bir çıkın. Esinizde öfke problemi de yok ayrıca camdan atlamaya cal8san kadınla aynı evde yasıyor. Hayır atlayacağınız da yok zaten atlamayın da ama pl9f yani. Gerekli ilgiyi bulamamak. Ambulansı da boş yere meşgul etmişsiniz. Eşiniz sizden bisansın ya da nazlamadın bence siz naz aradığınızdan dozu artırarak ilerliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…