Eşimle bitmek bilmeyen kavgalar

Banane canım gidin gereksiz krizler geçirin kendinjze zarra verin. Beni ne ilgilendirir. Çocuk yapmayın bari arada o heder olmasın

bismillah diyip okumaya başladım tövbestağfurullah diyerek bitirdim. böyle bir mesele sarılarak geçmez kendinizi gram sevmiyorsunuz ve geçmişte çok mu dayak yediniz de sinirleriniz böyle alt-üst anlamadım. sizin yatışla tedavi olmanız lazım her an herkese zarar verecek potansiyelde birisi topluma karışmamalı... ve sakın çocuk yapmayın! eşiniz sizi boşamalı.

Eşinizin yerinde olsam ben de katlanamam kusura bakmayın. Ölüsü olan bir gün delisi olan her gün ağlar . İkimizinde psikolojisi kötü demişsiniz ama anlatımdan eşiniz normal geldi bana. Belki siz onun psikolojisini bozuyor olabilir misiniz? Bilmiyorum ya psikolojik sorunlu insanların evlenmesine üremesine karşıyım! Sizin gibi bi annem var ne çektiğimizi Allah bilir. Tedavi olun çevrenize hayatı zehir etmeyin

Esinizi siz hasta etmissiniz gibi geldi kendine bilerek zarar vermeler aglama krizleri sebepsiz kavga cikarmalar cekilecek dertmisiniz allah askina esim sarilsaydi ne alaka? Asiri abartili ve bencilce ilgi cekmeye calisir hareketleriniz var yani bilemedim bilerek yapiyosunuz ya dikkat cekme cabasi bunlar cocuk gibi

Merhaba benimde ihtiyacım var acaba isim yada klinik konusunda yardımcı olur musunuz

Tatlım sen

Tatlım, sen hiç iyi degilsin eşine sarmaktan çk
Bence tedavi gördügün doktoru ve
Tedavine bakış açını degiştir.
Sürekli eşim sarılsaydı
Sevgi gösterseydi vs diyorsun,
Kafedeki ilk tartışmada sana sarılıp
Öptükden sonrada tartışma yaşanmış.
Sen sen degilsin kıızım
İlaç kullanıyorsan sana zarar
Veriyor belliki.
Anlattıklarında çk şiddetli nöbetler
geçiriyorsun, vakit kaybetmeden
İyi bir piskiyatrise görün
Yoksa çk yazık edersin kendine yuvana.
İyi olman dilegiyle …

merhaba bir şey soracağım tesadüfen konuyu okurken denk geldim. konudan bağımsız. psikiyatrist ebeveynin para teklif etmesiyle reşit olmayan bir çocuğun yatışını verebilir mi? çocuğun yatışlık durumu olmadığı halde? ve bu olayla ilgili geriye dönük dava açılabilir mi buna sebep olan kişilere? kendi hakkımda bir tür istismar olduğunu düşünüyorum o yüzden soruyorum. bu arada yatış sebebi suisidal bir durum fakat blöftü. ruh ve sinir hastalıkları hastanesi doktoruda aileyi dışarı çıkararak konuşmadı çocukla. bunuda sayarsak bir ihmal var diyebilir miyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…