- 30 Mayıs 2024
- 135
- -308
- 11
- 25
- Konu Sahibi beyazkuguu1
-
Canınızı yaktığı için bu hale düşmemissiniz ki, karşısın da saatlerdir sakinleşmeyen, kendine zarar veren biri varken o da ne yapacagini sasirmis olabilir. Tedavi olunAbsürt mü? Canımı yakması normal olan ama sarılması mı absürt. Bence siz de tedavi olmalısınız. Biri yanlış bir davranış yapıyor diye diğeri onun canını yakmak zorunda değil ! Üstelik ona bir zararım olmadığı kendime zarar verdiğim halde.
Sormak istediğim soruyu sormuşsunuz. Benn de merak ediyorum kabus görmüş gibi oluyorum dediniz bilincim olmuyor dediniz peki o esnada 'sadece sarılması'nın iyi geleceğini nerden biliyorsunuz ? Yanlış anlamayın ama bana da ilgi deliliğinden yapıyormuşsunuz gibi geldi. Kocanızın psikolojisini de siz bozmuş bile olabilirsiniz. Başka bir adam olsa herhalde on kere babasının evine bırakırdı. Kocam böyle olsa baba evine bile götürmeye gücüm yetmeyebilirdi. Destek alıp düzelirsiniz umarım.Ne yapmasını beklerdiniz kendini kaybeden biri karşısında, hem bilinçli yapmıyorsanız sarılınca geçecegini nasil dusunuyorsanız o anda ?
Sizin yüzünüzden işte. Adamda bişey yok. Hala anlamıyorum diyorsunuz. Eşiniz iyi kriz geçirmiyor sizin sacmalamalarınızaAslında evlenmeden önce ikimiz de gayet normal ve fazlasıyla sessiz sakin insanlardık. Ne olduysa evlendikten sonra oldu, biz bu noktaya nasıl geldik hiç anlamıyorum.
Bu normal mi peki. Kendinizi dövmeniz hey allahımDövmedim ayrıca kollarımı sıkmadan canımı yakmadan önce ona dokunmuyordum bile. Yalnızca kendime zarar veriyordum. Lütfen dikkatli okuyarak yorum yapın ya da okumak istemiyorsanız yorum da yapmayın.
Tutmadı var olan tüm gücüyle sıktı. Sadece tutsaydı yine sakinleşirdim belki de. Ben öfke problemi olan çocuklara tedavi uyguladım zamanında şimdi işimi yapamaz duruma geldim orası ayrı mesele ama bu alanda uzman biriyim. Bu gibi durumlarla nasıl baş edileceğini biliyorum ama çözüm kesinlikle şiddet değil.Hanımefendi kendinize vururken bileklerinizi tutmuş adam. Eşiniz bileklerinizi tutarken siz armut toplamadıysanız elinizi çekmeye çalıştınız muhtemelen bu da can yakıcı bi şey. Canınızı yakan sizsiniz, eşiniz değil.
Ayrıca tedavi olmak, psikolojik sorunu olmak o kadar normal bi şey ki, ben de oldum zamanında siz beni dert etmeyin
Bu normal mi peki. Kendinizi dövmeniz hey alla
Bu durumlarla nasıl baş edebileceğinizi biliyorsanız , gösterdiğiniz tepkilerin hiç normal olmadığını ve tedavinin şart olduğunu da biliyor olmalısınız değil mi?Tutmadı var olan tüm gücüyle sıktı. Sadece tutsaydı yine sakinleşirdim belki de. Ben öfke problemi olan çocuklara tedavi uyguladım zamanında şimdi işimi yapamaz duruma geldim orası ayrı mesele ama bu alanda uzman biriyim. Bu gibi durumlarla nasıl baş edileceğini biliyorum ama çözüm kesinlikle şiddet değil.
çocuklara tedavi uyguladım zamanında şimdi işimi yapamaz duruma geldim orası ayrı mesele ama bu alanda uzman biriyim. Bu gibi durumlarla nasıl baş edileceğini biliyorum ama çözüm kesinlikle şiddet değil.
Bu tepkiyi veriyorsanız yatarak tedavi görmeniz gerekiyor. İlaç almazsınız , terapi almazsınız neyle tedavi olacaksınız ? Toplumun sağlığı ve güvenliği için intihara meyilli kişiler denetim altında tedavi görürÖzel bir isteğim yok sadece kendisi de bir keresinde öfke krizi geçirmişti ben sarılarak teselli ederek sakinleştirmeye çalışmıştım. Aynısını eşimden de bekledim bu çok doğal değil mi? Ayrıca kendimi camdan atmak istememin eşimle bir ilgisi yok bu ruh haliyle uzun süredir mücadele ettiğim için dayanamayıp ölmek istedim.
Evet adam öldürmüş olacak. Konu başlığı ve başta konuyu anlatış şekliyle sanırsınız ki kocası suçlu ve ortada ciddi bir kavga var. Üzgünüm ama ortada kavga falan yok hanımefendi. Kendiniz çalmışsınız kendiniz oynamışsınız. Çıldırıp ağlamış zırlamışsınız sahilde bile insanlar sizi sakinleştirmeye çalışmış kendinizi dövmüşsünüz. Sonradan da bizden tepki görünce ortaya yok vurdu diye atıyorsunuz. Ne yazık ki tarafınızda olmak ve empati yapmak çok zor çünkü tüm suç sizde gibi görünüyor. Eşiniz çok sabırlıymış yerinizde olsam kaybetmemek için elimden geleni yaparım çünkü çekip gitmesi bana kalırsa an meselesi.Ben hala pencere olayında kaldım.
Ayağı kaysa ya da dengesini kaybedip düşse adam zan altında kalacak
Sonradan bilincine varıyorum, olaylar bittikten sonra. Sevgiyle iyileşmeyecek, aynı şekilde davranmaya devam edecek bir insan değilim. Eşim de beni tanıyor herhalde sokaktan geçen bir yabancı kendini kaybettiğinde korkarsınız ne tepki vereceğinizi bilemezsiniz ama eşiniz, ailenizden herhangi biri aynı durumdayken tepkiler farklı olmalıdırNe yapmasını beklerdiniz kendini kaybeden biri karşısında, hem bilinçli yapmıyorsanız sarılınca geçecegini nasil dusunuyorsanız o anda ?
Öfke problemi olan çocuklarla calismissiniz ama eğitim almamissiniz bence. Zaten beş sene çalıştım diyorsunuz yaşınız 25 öyle yazıyor.Tutmadı var olan tüm gücüyle sıktı. Sadece tutsaydı yine sakinleşirdim belki de. Ben öfke problemi olan çocuklara tedavi uyguladım zamanında şimdi işimi yapamaz duruma geldim orası ayrı mesele ama bu alanda uzman biriyim. Bu gibi durumlarla nasıl baş edileceğini biliyorum ama çözüm kesinlikle şiddet değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?