Eşimle bitmek bilmeyen kavgalar

Hiçbir şey, polisler bizden bir isteğiniz yoksa gidiyoruz dediler sadece.

Kesinlikle tedavi olmalısınız. Bu davranışların hiç biri normal değil, zaten farkındasınız. Öfkem geçmedi dediğiniz konuda bile öfke sebebiniz ortada yok. Bu şekilde bir evlilik ikiniz içinde çok yorucu ve yıpratıcı. Eşiniz sizi kontrol edip durdurmada çok zorlanmış inanın anladığım bu. Asla ama asla şiddeti hoş görmüyorum, size davranışını onayladığım olarak algılamanızı istemem. Ama adam sizi zaptedememiş ki. Lütfen ikiniz birlikte tedavi olun. Bu süreci belki biraz uzak kalarak aşabilirsiniz. Eşinize söyleyin sakinleşene kadar ayrı kalın. Özrünüzün bir değeri olsun davranışınız ile destekleyin. Hekiminiz ilacınızı değiştirir belki.

Halbuki sadece sarılsaydı belki anında yatışıp duracaktım
böyle bir şey diyorsanız bu yaşananların kontrol dışı geliştiğine inanmak zorlaşıyor. gerçekten atak geçiren kimse bir sarılma ile iyileşmiyor çünkü. siz k sarılmayı beklemişsiniz, gelmedikçe dozu artırmışsınız bilinçli olarak

Eşinizin psikolojisi sizin gibi biriyle evlendiği için bozulmuş bence.
ben olsam aklımı yitirirdim ve ailesine teslim edip koşarak uzaklaşırım en uzak diyarlara. Bismillahirrahmanirrahim
kırılmayın ama acil ne gerekiyorsa tedavi, yatış hepsini yapmalısınız madem psikolojik rahatsızsınız ne diye evlendiniz ya.

Biri benim eşime böyle tepki verse h@sskt*r ordan deyip gelip yanıma oturur ve iyice sarılır.
İnsanların ne dediğini bu kadar önemsemeyin. Eğer ahlaka aykırı davranış yoksa tabi

Kontrol dışı gelişiyor. Olaylar olup bittiğinde sanki kabus görüp uyanmış gibi oluyorum bu yaptıklarıma pişman oluyorum

Tedavi olun, yan etki yaptıysa başka tedavi olun, hatta belki bir süre yatılı tedavi. Aynısını bi erkek yapsa kıyameti koparacağımız şeyler yapmışsınız eşinize , sonra da şefkat beklemişsiniz. Üzgünüm ama siz iyileşmek istemezseniz kimse size yara bandı veya ilaç olmak zorunda değil. Buna eşiniz de dahil. Lütfen tekrar doktora görünün

Haklısınız da eşinizin kabahatin iki kere okumama rağmen bulamadım. Evlendiğinizden beri böyleyseniz adamın bıkması normal. Bir de adama hasta diyorsunuz. Neden hasta? Cafedeki olayda tamamen sizin abartılı davranışlarınız var. Sahile gidip ağlamalar falan. İnsanlar evlatlarını çekmiyorlar böyle. Evliliğiniz böyle yaptıysa sizi boşanın, tedavi olun. Yaptıklarınızın bu kadar farkında olmanız açıkçası beni şüphelendirdi.
Adamı da delirtmeyin, bir kaza çıkar. Karşımda bana vuran, çılgına dönen birine gidip sarılamam ben. Eşiniz de yapmamıştır. Ama sizi engellemiş, kendinize vurmanızı engellemek için de size göre güç kullanmış ki bazen gereklidir. Uzaklaşın birbirinizden. Kimsenin hayatını çıkmaza sokup hasta demeye hakkınız yok. Anlattığınızdan ötesi varsa bilemem, ama konu da tek normal davranış göstermeyen sizsiniz üzgünüm.

Çok ciddi öfke kontrol problemiz var, tedaviye devam etmelisiniz.

Hayır sadece sarıldı yanağımdan öptü. Eşim tamam diyip benden uzaklaştı bu da bana kendimi çok kötü hissettirdi.

Tedavinizi kafanıza göre BİRAKAMAZSİNİZ.Evliliğin ilk aylarından beri böyle yapıyorsanız kusura bakmayın insan bir yerde sizinle uğraşmaktan sıkılır.Çare tedavi olmak ama adam sizi iyilestirsin tedavi etsin diye bekliyorsunuz( adam birde bu haldeyken)
İki yanlış , tahammülsüz,sorunlu insan evliliği ve sonuç saçma sapan tutarsız bir evlilik......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…