Eşimle bitmek bilmeyen kavgalar

depresyon böyle birşey değil yataktan çıkmazsın oturup ağlarsın. sizin başka sorununuz var bence biraz da şımarıklık gibi geldi. ne bu böyle kendine zarar verme yok beklediği tepkiyi vermedi diye camdan atlamaya kalkışmalar? depresyon geçirmiş biri olarak söylüyorum saat erken yatıyorum çok bunaldığımda sabah da kalkarken zorlanıyorum, yemek yiyemiyorum vs vs. sizinki başka birşey. gidin tedavi olun adamın yaptığı birşey yok siz kendinizden rahatsız olmuyor musunuz?

Yatışın insanları iyileştirdiğini değil sadece kendileri gibi hasta olan insanlarla birlikte bir yere hapsedilip toplumdan soyutlama amacı taşıdığını düşünüyorum. Benim akıl sağlığım yerindeyken bir çok hasta insana şahit oldum ailesinin sevgisiyle ve doğru tedaviyle hepsi iyileştiler. Başına gelmeyen anlamaz, yatışın sonuçları çok daha ağır olur. Ben zaten tedavi olmam gerektiğinin farkındayım ancak sadece yakınlarımın desteğine ihtiyacım var.

eşinizin sizi sevmediğine nasıl karar verdınız. bu sekılde uc noktalarda yasamak sızıde onuda cok yorar ve sonu bosanmaya gıder. tedavınızı bırakmak cok kötü olmuş. Yanlıs anlasılmak ıstemem ama kendını dusunmeyenı kımse dusunmez esınızde dahıl kımse kımseye de bu sekılde tahammul etmek zorunda degıl genede cok ıyı alttan almış sakinleştirmiş. Hala sevgıyle yaklasmadı dıyorsunuz. cok cıddı problemler var gibi kendı sağlığınız acısından lutfen trdavınıze devam edınız. Bugun kendıne zarar veren yarın öbür gün etrafa zarar verir.

Toplum sağlığı ve güvenliği için tedavi olmanız gerekmiyor mu sizce de ?

Eşinizin sevgisine değer biçmeyin sevseydi bana sarılırdı sevseydi şöyle yapardı gibi. Eşiniz sizi seviyor belli ki ama böyle bir kaosta duygular sevgiden daha farklı bir hale evrilir. Sevmese zaten ayrılır sizden böyle atraksiyonlar çıkardığınızda sa size sarılmasını beklemeyin. Kavga anında sevgi gösterisi daha çok film dizilerde oluyor inanın erkek diye onların da her kriz anında sarılıp sevgi gösterisi yapmasını beklemek boşa beklemek oluyor.

Bundan 5 sene önce kadar falan kendime göre büyük şeyler yaşadım. Ve bazı hareketlerim anormal karşılanıyordu. Saldırgan ve huysuzdum. Sonra baktım ki kimseden hayır yok kendi kendimi eğittim. Bence kimseden bir şey beklemeyin. Kendi iyiliğinizi düşünün şu hayatta.

aşına gelmeyen anlamaz, yatışın sonuçları çok daha ağır olur.
Hangı okul mezunusunuz? tiltiniz nedir? kac kısı uzerınde denedınız de araştırdınız da bu sekılde kesin hukum verıyorsunuz?
toplumdan soyutlama kısmı bence doğru olması gerekende o. Bugun kendıne zarar veren ınsanların haberlerını hepımız toplum olarak görüyoruz. Yanlıs dusunuyorsunuz. Hepımızın basına gelebilir bu hastalık ama sevgıyle sadece 'aşkımm yapma bıtanemm' le gececek türden hal ve hareketlerınız yok.

Bunları eşinizin ilgisini çekmek için mi yapıyorsunuz yoksa gerçekten ruh sağlığınız mı bozuk bilemiyorum ve bence siz de bilmiyorsunuz. Kızmayın ama biraz anlattıklarınızdan ilgi bağımlısı gibi de geldiniz. Ayrıca biraz 'drama queenlik' sezdim ben de. Bunlar sadece benim hislerim elbette.

Gerçekten ruh sağlığınız da bozuk olabilir. İlaçların yan etkisi vücut alışana kadar oluyor, nasıl bir yan etki yaşadınız bilemem ama; sersemlik, uyku hali/uykusuzluk vs gibi yan etkiler ise geçici olduğunu bilin ve devam edin tedavinize lütfen.

Zaten tam olarak anlattığınız gibiyim aylardır. Yemek yemeyi unutmuştum bu hafta ilk defa terapi seansına gittik, birkaç gündür biraz biraz dışarı çıkmaya başlamıştım ki yine bunlar oldu. Toplumdan kendimi soyutladım çünkü toplum çok acımasız ve sizi yargılamak için yer arıyor. Aylardır yataktan bile çıkmıyordum yemek yemiyordum birkaç gün önce işe başladım ve ilk dışarıya çıktığımda yine toplum baskısıyla karşılaşıp aynı duruma düştüm. Benim yaşadıklarımı yaşadıysanız beni anlamanız gerekirdi ama siz de yargılıyorsunuz. Depresyonun birçok çeşidi ve boyutları var sizden daha ağır düzeyde olabilirim.

Siz gibi intihara teşebbüs eden hastaların olduğu klinikte aylarca staj yaptım, bi şeyi anlamak için başa gelmesi gerekmiyor insanlar bunların eğitimini alıyor senelerce. Ama sizde depresyon dışında içgörü de yok gibi bu cümleleri kurduğunuza göre ki bu durumu daha da kötüleştiriyor. Kendinizi ya da eşinizi öldürmeden önce umarım tedaviye zorlayan biri olur sizi

Bazi hastaliklar atak donemi sebebiyle once major depresyon teshisi alabiliyor, bu arkadas depresif ataktayken doktora gittiyse depresyon teshisinin sebebi o'dur, su an manik donemde gibi gorunuyor.

B beyazkuguu1 konunuz gerçeklere dayanıyorsa: cama çıkma ve intihar girişiminiz sonrası izlenen durumu da doğru bir şekilde ifade edebilirsiniz.

Siz cama çıktıktan sonra ne oldu ? Ambulans ve polis sürecini paylaşabilir misiniz ?

Ben zaten tedaviye karşı değilim sadece doğru doktoru bulamadım ve yakınlarım bu konuda yeterince destek olmuyor, tek başıma mücadele etmeye çalışıyorum.

Icinde bulundugunuz mental sorunlar icin cok uzuldum Allahim sifa versin. Fakat ne olursa olsun tedavinizi yarida birakmamalisinix yan etki olduysa baska ilaclar verirler bir cok alternatif var oncelikle esinizden beklentiyi sifirlayin kendiniz icin cunku esinizinde normal olmadigi ortada empatiden yoksun sefkat gostermekten aciz bencil biri.
Insan dusmani olsa o hale geldiginde gormezden gelemez! Gelmemeli saglikli ruhlar boyle olur ofkeniz en kotu durumdayken bile gorunmuyor olmaniz oyuzden esinizi ve evlilgiinizi bir kenara birakin bosanin demiyorum ama beklentiyi sifirlayin.
Sadece iyilesmeye odaklanin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…