Eşimle Aramızdaki Ev ve Para Konusu Uzun Konu

Yorumlaribi yapan goruslerini paylasan herkese tesekkur ederim. Esimle olan huzurumun bozulnasini hic istemiyorum cunku o bana destek olup sahip cikiyor. Bu net. Ben cok duygusal biriyim. Ablalarim faturalarini gecim sikintilarini anlatirken icim dayanmadigi icin yolluyorum. Babam baska biriyle evlenip ayri eve cikinca ailenin yuku bize kaldi. Ben memur olduktan sonra evin butun ihtiyaclarini ben karsiladim ablalarim kotu islerde calissin istemedim. Kendi elime alsitirdim. Calisan ablamda eve bes kurus koymuyordu. Ama simdi goruyorum ki hata yapmisim elime alismislar zaten evlenmemi de istememis esimin ailesi gelmeden once kavga cikarmisti. Gelsinler kovacagim onlari diye. Esimin bunlardan haberi yok olsa daha ne buyuk kavgalar cikar. Ablamla konusmayi dusunuyorum ama tam olarak ne diyecegimi bilemiyorum. Bu durum.nasil aciklanir?

Bu durum.nasil aciklanir?

"Bundan sonra size maddi yardımda bulunamayacağım. Ev alacağız ve sıkışırsak sizden destek bekliyorum. Eee bu güne kadar ben destek oldum, sıra sizde"

Onlardan yardım isteyin ki gerçek yüzlerini görün ve kocanızın kıymetini anlayın.

Bu hikayede tek acıdığım kişi eşin
Herkes kendini düşünüyor
Baba evlenip evlatlarını terk ediyor
Çalışan abla kendine mal peşinde
Birde saçma ım ötesi 35 yaşında okuyan kardeş var
Siz benle konuşmazlar deyip eşinizi adam yerine koymuyırsunuz
Garban eşin evimiz olsun derdinde

Herkes başının çaresine bakacak yaşta siz neden ısrarla yardım etmek istiyorsunuz ki evlendiğiniz kişi mecbur değil bunu kabul etmeye madem öyle evlenmeseydiniz

Hiç bi açıklama yapmayacaksınız . Ev aldık borca girdik biz de sıkıntıdayız diyeceksiniz. Eşinize daha fazla haksızlık etmeyin. Valla yavaş atın çiftesipek olur derler ona göre. Adam bir susar iki susar konulursa da tam konuşur. Kendinizi kandırmayın daha fazla. Kardeşlerinizin de vicdanınıza oynamasına izin vermeyin.

Memleketteki evde bütün kardeşlerin hakkı olmasına rağmen zaten bedavaya oturuyor kardeşleriniz. Bu bile gayet yeterli bir yardım onlar için. Diğer kardeşler olarak buna ses çıkarılmıyorsa öpüp başlarına koysunlar.

Eşinize fazlasıyla haksızlık ediyorsunuz, resmen size duygu sömürüsü yapıyor kardeşleriniz.

Para göndermediniz diye küseceklerse isabet olur. Sizin kullanıldığınızı kabul edeceğiniz yok çünkü

Memleketteki evde bütün kardeşlerin hakkı olmasına rağmen zaten bedavaya oturuyor kardeşleriniz. Bu bile gayet yeterli bir yardım onlar için. Diğer kardeşler olarak buna ses çıkarılmıyorsa öpüp başlarına koysunlar.

Eşinize fazlasıyla haksızlık ediyorsunuz, resmen size duygu sömürüsü yapıyor kardeşleriniz.

Para göndermediniz diye küseceklerse isabet olur. Sizin kullanıldığınızı kabul edeceğiniz yok çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…