Eşimle Aramızdaki Ev ve Para Konusu Uzun Konu

Arkadaş sen akıllanırsın da iş işten geçince.
Sana sayfalarca yazıldı ama nato mermer yani nafile

Bu boşansa o ablalar memnun olur,faturaları ödetip dolabı doldurtup üçüncü üniversiteyi okurlar Her ailede bi saftirik var bu ailede de konusahibi demek ki..

Eşine yazık valla..

Bu boşansa o ablalar memnun olur,faturaları ödetip dolabı doldurtup üçüncü üniversiteyi okurlar Her ailede bi saftirik var bu ailede de konusahibi demek ki..

Eşine yazık valla..
Tabi canımm yeter ki küsmesinler

Öyle bir anlatmışsınız ki eminevim firması size ait sandım ayrıca banka kredisinin haram olduğunu ve kredi için diyanet danışma hattını arayanı ilk defa görüyorum

Tabi canımm yeter ki küsmesinler

Benim ailem beş yıl küstü bana para göndermiyorum diye. Eeehh dedim. Sonra onlar barıştı yeter bizimle görüş beş kuruş istemiyoruz diye.

Konusahibi ben bunu 25 yaşımdaki akılla yaptım. Bütün aile 35 yaş üstüsünüz olgunluk sıfır. Sen aile kurdum veremem diyemiyorsun,diğerleri almamız ayıp diyemiyorlar. Hepsi aynı tencere kapaklar belli ki. Ablalar bunu eziyor bu da kocasını. Size iyi insan yaramaz.

Aynen buna kendi ailesine para yağdıran biri lazım
Bu kendi kardeşlerine yağdırcak adam inat edip kendi ailesine yağdırcak ömür boyu kirada yaşayacaklar konu sahibi hiç dert etmez çünkü mantık insanı değil

Konu sahibinin goruslerinde gram degisme yok ve olmayacak da.ailemle konusmayi dusunuyorum demis,konusunca onlarin duygu somusuyle yine devam edecek para gondermeye ve en sonunda esiyle arasi da iyice acilacak bu yuzden.aha da buraya yaziyorum!

Emin evim reklamı gibi konu mübarek

Hayret sizde bu aile varken nasıl para biriktirme başarısı göstermişsiniz?

Eşinizde her anlamda mükemmel maaşallah siz ise bulunduğu durumu anlamayan ürkek kardeş.

Haksızsınız.

Çok yanlış yapıyorsunuz eşiniz 2 evi arabası olan ablasına her ay para gönderse kabul eder misiniz? Faiz yememek için bu kadar dikkatli davranıyorsunuz ama esinizin ve doğacak çocuğunuzun rızkını ailenize yediriyorsunuz hem de anladığım kadarıyla kardeşleriniz hiç kıymet bilmemiş esinizi hiç aramamış çok üzüldüm

Bekar küçük yaşta olur veya çalışamayacak durumda olur amenna gönderin ama bence de artık göndermenize gerek tok ve başta kardeşlerinizin size artikgönderme demesi gerekir.

Bence kar payı kılıf. Evi siz seçiyorsunuz siz pazarlık yapıyorsunuz ama alan banka! Hukukta kanunu dolanmak diye bir tabir vardır kar payı da bana dini dolanmak gibi geliyor.

Konu sahibesi ve yorum yapan hanımlar, din hassas bir konudur ve maalesef ne zaman sözü geçse tartışmalar çıkmaktadır, bu sebeple de dini içerik yasaktır lütfen rica ediyorum kurallara uyalım.

Bu koşullara gelmişler halen neden yardımda bulunuyorsunuz ki? Hepsi ayaklarının üstünde durabilecek yaşta ve nitelikte görünüyor. Kendi hayatınıza da önem vermelisiniz. Eşiniz haklı.

Kardeşleriniz gerçekten muhtaç olsa anlayacağım ama eşinizin saydığı herşey doğru ve haklı 35 yaşında kadın bi zahmet calissinda kendine baksin diğerinin evi var altında arabası var
Ev konusunda bizde katılım bankasından aldık zaten fetvada almışsınız onlar dinen uygun ekilde hareket ediyorlar
Şöyle düşünün ayni şartlarda görümceleriniz olsa sırf keyfine eşiniz her ay onlara para gönderse sizin yatırım planlarınızı önemsemese ne olurdu bir düşünün ben söyleyeyim kıyameti koparırdınız.

Bence kar payı kılıf. Evi siz seçiyorsunuz siz pazarlık yapıyorsunuz ama alan banka! Hukukta kanunu dolanmak diye bir tabir vardır kar payı da bana dini dolanmak gibi geliyor.
Sencesi bencesi yok, alışveriş ve faizin sınırları hükümleri belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…