Arkadaslar yorumlarin hepsini okuyorum. Bu aksam esimle yine bir tartisma yasadik. Tam bu tarstima esnasinda ablam aradi. Bir iki nasilsin iyi misin dedikten sonra, ev cok soguk isinamiyorum dogaz gaz şöyle böyle demeye basladi telin sesi acik oldugu icin esimde duydu bunu ve ben teli kapatir kapatmaz. Yine mi gazi soyledi bunlar sana duygu somurusu yapiyor gormuyormusun dedi. Benim ablam calismiyor kocasi ozel sektorde calisiyor. Ablam bugune kadar arayip tek kurus istemedi ima dahi etmedi bende ona yollamadim artik yeter falan dedi.
Ailemin bu durumu aslinda kimi zaman beni dusunduruyor. Ama etraftanda biraz baski goruyorum gecen gun babam aradi ve kardeslerine para yolluyosun demi diye sordu.
Bu arada bazi arkdaslar evin kimin ustune olacagini sormuslar ev benim uzerime olacak arkdasalar. Esim 2000 lira kira vermektense ben maasimin son kurusuna kadar krediye vermeye hazirim dedi. Zaten kredi odemelerini o kendi maasiyla yapacak ama en basta bu konular konusurken anlasmistik ev senin adina olsun ilerde araba alirsak arabada benim adima olsun sen kullamayi bilmiyosun trafik kontrollerinde falan sorun olmasin demisti. Ben kabul etmedim ev ortak olsun demistim ama o erkek her yerde gider yata ama kadinlar icon hayat zor o nedenle senin adina olsun demisti. Benim bekarkenki topladigim para evin ancak 4 te birini karsiliyor. Kalanina katilim bankasina gidecegiz. onu da esim odeyecek.
kafam iyice allak bullak oldu ben kimse kirilmasin istiyorum. Ailemle bu konulari konusmayi dusunuyorum. Esim ilk kez bugun cok tepki gosterdi.