Eşimle Aramızdaki Ev ve Para Konusu Uzun Konu

Memleketteki evde bütün kardeşlerin hakkı olmasına rağmen zaten bedavaya oturuyor kardeşleriniz. Bu bile gayet yeterli bir yardım onlar için. Diğer kardeşler olarak buna ses çıkarılmıyorsa öpüp başlarına koysunlar.

Eşinize fazlasıyla haksızlık ediyorsunuz, resmen size duygu sömürüsü yapıyor kardeşleriniz.

Para göndermediniz diye küseceklerse isabet olur. Sizin kullanıldığınızı kabul edeceğiniz yok çünkü

Bu ülkenin en büyük yolsuzluk şebekesi ihlas finanstı ve kar payı dağıtıyorum faiz değil bu deyip insanların paralarını topladı ve iflas etti.bunlarda

Katılım bankaları için yorumum kanmayın kardeşim hepsi yalan dolan yolsuzluk.Önümüzde ihlas finans gibi battı gösterilip binlerce insanı dolandıran finans kuruluşları bunlar.Dinen hassas insanları faiz değil kar payı deyip kandırdılar paralarını toplayıp iflas ettik diyorlar.devlet garantisi de olmadığı için bu kuruluşların insanlar hiçbirşey yapamadı.kandırılan insanlardan biride bizzat babam 25 yıllık birikimini yatırdı bu pislik ihlas finansa ve 2 ay sonra iflasını açıkladı ihlas finans.o gün bugündür binlerce insan parasını almak için uğraşıyor devlette onlardan yana hiçbir destekte bulunmuyor.

Evi, sıkıntılarınızı söyleyin ve para yollama imkânınız olamayacağını anlatın. Fazla yüzgöz olmayın.

Selam herkeslere, belki sonucu merak eden vardir diye yaziyorum kizlar ablalarimla konustum. Herkes bana tepki koydu kocama da demediklerini birakmadilar. Ustelik kpcamda dediklerini duydu. Cok uzuldum bu duruma. Esimde bana karsi eskisi gibi degil artik. O anlayisli kalender adam yavas yavas baska birine donusuyor sanki gozumun onunde.

Esinin yanında oldugunu hissettir bak ailen sen borca girince sana sırt cevirdi yasayarak gormus oldun sana kimseden fayda yok esinin kıymetini bil haklı oldugunu hıssettır

Niye eşinin yanında konuştun? O duymasaydı olumsuz yorumları keşke. Ayrıca yollamayacaksın artık eşin neden memnun değil?

Merhaba ben yeni üyeyim ama burada yazılanları yaklaşık 1 haftadır okuyorum. Eşinize üzüldüm açıkçası adamcağız haketmediği sözlere maruz kalmış. Kardeşlerinizin de gerçek yüzünğ görmüşsünüzdür umarım. Çalışan evi arabası olan insanlara para dökmek akıl karı değil. Sizin yerinizde olsam bundan sonra kardeşlerim bana ne kadar geliyorsa ben de onlara o kadar giderim. Ve eşinizin gönlünü almaya çalışın o da kendini afedersiniz keriz gibi hissediyodur sonuçta evin rızkını onlara gönderdiniz bir de laf işittiniz kolay mı.

aynı şeyleri yazmaya geldim
dinen uygun değil dinen haram ne demek
çekin kredi alın evinizi işte
gereksiz boş bi muhabbet olmuş

ayrıca koskoca insanlara hala niye harçlık gönderiyorsunuz kocanız sizin ailenize bakmak zorunda mı ?
ha kocanızın maaşından ha kendi maaşınızdan ne olursa olsun
o para karı-koca sizin giderleriniz için olmalı, sizin aileniz için değil kusura bakmayın
altında arabası var 2. üniversiteyi okuyor siz de cep harclıgını verin oh ne ala
hiç yüz de yok sen evlisin ben kaç yaşına gelmişim ihtiyacım yok sağol da demiyor
allah o adama sabır versin

Evlenmeden önce alacaktınız evi arabayı
Şimdi bir boşanma durumunda büyük parayı siz koymanıza rağmen her şey Eşinizle ortak olacak
Ayrıca erkekler kendi ailelerine para yardımını yığınla yapar ama kadın ailesine gelince iki ay verse üçüncü ay söylenmeye başlar
Baştan konuşmak çözüm değil
Birde bankadaki her kuruşunuzu tek tek söylemeyin erkeklere
Zaman kötü diyeyim kısaca

Bu site beni şaşırıp duruyor
Eşinin anne babasının elektrik faturasını ödemesinden veya eşinin kendi kızkardeşine pahalı telefon almasından şikayetçi kadınlar linç yiyor
Boşa kurtulsun senden o adam deniliyor
Adam kazanıyor senin ihtiyacını karşılıyorsa aile huzurunu bozma deniliyor
Ama burada eşinin bekarken biriktirdiği paraya göz diken adama hak veriliyor

Erkek olmak varmış bu ülkede

Bu konudaki tek zavallı "koca"
Adam aile olmak isterken , siz göbek bağınızı kesememişsiniz.
Keşke sizin gibiler evlenmese...

Bakın, para için sizle iyilermiş görmüş oldunuz. Bundan sonra görüşmeyin de eşinizle mutlu olmaya bakın.

Eşiniz sonuna kadar haklı

para gönderme konusunda; ailenizde ihtyaçlı yoksa siz göndermezseniz bir şekilde iyi durumda yaşayıp gideceklerse sizin vicdan yapmanız gereksiz. bazı ailelerde iyi niyetli bir para kaynağı vardır. Belli ki sizinkinde sizsiniz. Şu bir gerçek ki kimse size evlendin artık ayrı hesabın var bize yollama demezler. Yıllarca sürer. İlk olayda da siz kötü olursunuz. erkek kardeşiniz bile yollamazken ev alırken..

eşinizin tavrı konusunda; konu ne olursa olsun baştan söylemişsiniz. Kabul etmiş şimdi bu tavır içinde olması hoş değil. Daha insanca oturup konuşup sizi ikna etmeli çünkü vicdan yapıyorsunuz. Para yollamak normalleşmiş sizde. Haklıyken haksız olmuş eşiniz.

bir evin direği annedir.. anneniz olmayınca yine iyi dağılmamışsınız maşallah. Ama anne olmayınca normal aile ilişkileri olmayabiliyor. Yani eşinizin sıcaklık görmüyorum vs demesi yersiz.. belli ki ailede herkes kendi havasında.

iki memurun o civarda kira ödemesi manasız. Eşiniz haklı. Ama onun krediyi normal görürken sizin faize bulaşmak istememeniz.. bu tip fikir ayrılıkları evlenmeden konuşulmalı. Eminim başka konularda vardır çünkü hayata farklı yönden bakıyorsunuz gibi geldi.

Ayrıca buradaki yorumlar da çok acımasızca geldi. Çok daha hafifini söyleyince bile ban yenebilirken..

Ömür törpüsüsün deyince bir insanın yüzüne konu sahibi aaa öyle miymişim hemen değişiyorum demeyecek..

İnsanların acımasızlığı beni korkutuyor. Herkes fırsat kolluyor içindeki kini kusmaya.

konu sahibini kendi şartları içinde değerlendirmeye kendini yormak istemiyor insanlar. Kendi kafasındaki standartlarla yargılıyor.

Ben anlıyorum sizi annesiz büyümüşsünüz. Ablanız varken abla rolü size düşmüş.
Ama artık kendi yuvanız var. Madem eşiniz de değerli bir insan. Kendi yuvanıza sahip çıkın. Kadın da olsa erkeğin bekarlıktan gelen parasını değerlendirip bir şey yapmak ister.

evde hakkınız varken ücretsiz oturmalarına izin vererek zaten iyilik yapıyorsunuz. çok zor durumda kalmayacaklar gönül rahatlığıyla söyleyebilirsiniz artık yollayamayacağım deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…