Arkdaşlar ben 1bucuk yıllık evliyim benim sorunum şöyle biz eşimle görücü usülü evlendik ama sevdikte birbirimizi eşim halamın oğlu yani akraba evliliği yaptık neyse benim eşim benim para harcamama kızıyor ki ben asla fuzuli harcayan kıyafete para yatıran biri değilimdir oda bilir bunu ayrıca evdende pek cıkan biri değilimki harcıyayım para harcadıgım zaman ne yaptın parayı neye harcadın afferin sana gibi cümleler kullanıyor calısmamada izin vermiyor ona anlatıyorum alınıyorum diyorum anlamıyor hep yapıyor para konusu dısında hiç bir sıkıntımz yok ama bu konu cok can sıkıcı cogu ihtiyaclarımı annem karsılıyor zaten makyaj malzemelerimi bile alıyor kıyafet alıyor para veriyor annem bana hep eşim bana suan 20 tl verse en basitinden haftalarca harcamam ama yeri geldigi zaman harcadıgımda kızıyor pazara gdicem para ver diyorum gitme ne gerek var diyor gittigmdede ne kadar harcadn o kdr parayla ne aldın diyor okdr para dediğide taş catlasın 15 tldir neyse kızlar eşime ne diyebilirim napabilirim bu konuda
Pis herif nolacak! Alsın o 1 lirayı... Bozdura bozdura harcasın. Boşasın böyle herifi, ne cayıyorsa o da. Bu erkek milleti olması gerektiği gibi davranmadığı için, hep kötünün iyisine şükret diyoruz. Ama bu çok yanlış, arkadaşlar hep eşim hesabını yapmaz böyle şeylerin, yemekten kısmaz deyip deyip övmüşler de çok ekstra bir şey yapınca övülür bir insan, olması gerektiği gibi davranan adamları niye övüyorsunuz ki? Evine bakacak bir adam mecbur, yok bakmayacakdıysa da evlenmeyecekti.canım ona şükret bir yakınımız var boşanmaktan son anda caydırdılar kızı bir çocuğu var çalışmıyor.kocası evden çıkarken 1 tl para bırakıyormuş duyunca şok oldum ama gerçekmiş.
Ahh Cute ah, geçenlerde herifim pis konusunda da mis kokulu kocişlerini anlattılardı.bu örneğin konu sahibine yararı ne acaba
Bravomm:))bu örneğin konu sahibine yararı ne acaba
Arkdaşlar ben 1bucuk yıllık evliyim benim sorunum şöyle biz eşimle görücü usülü evlendik ama sevdikte birbirimizi eşim halamın oğlu yani akraba evliliği yaptık neyse benim eşim benim para harcamama kızıyor ki ben asla fuzuli harcayan kıyafete para yatıran biri değilimdir oda bilir bunu ayrıca evdende pek cıkan biri değilimki harcıyayım para harcadıgım zaman ne yaptın parayı neye harcadın afferin sana gibi cümleler kullanıyor calısmamada izin vermiyor ona anlatıyorum alınıyorum diyorum anlamıyor hep yapıyor para konusu dısında hiç bir sıkıntımz yok ama bu konu cok can sıkıcı cogu ihtiyaclarımı annem karsılıyor zaten makyaj malzemelerimi bile alıyor kıyafet alıyor para veriyor annem bana hep eşim bana suan 20 tl verse en basitinden haftalarca harcamam ama yeri geldigi zaman harcadıgımda kızıyor pazara gdicem para ver diyorum gitme ne gerek var diyor gittigmdede ne kadar harcadn o kdr parayla ne aldın diyor okdr para dediğide taş catlasın 15 tldir neyse kızlar eşime ne diyebilirim napabilirim bu konuda
Kuru soğanı kırıp abla...Ne yemek yiyiyorsunuz siz evde peki?
Kuru soğanı kırıp abla...
Şaka bir yana da vallahi böyle adamları gördükçe evlilikten soğuyorum he.
Benim eşim böyle yapsa bana, sittin sene toparlayamaz bir daha ilişkimizi. Yılların sevgisi o günde erir yeminle, bekarım ondan mı öyle geliyor bilmem ama biraz da mesafe, saygı, bir dur noktası olacak. Soyadını aldım diye de yokuş aşağı, gelişine davranamasın bu adamlar ya hu. Bunlar çok itici geliyor bana
hiç bişiyy yapamazsın tatlımm. durumu çok çok iyi bir adamla evliyim o son model arabalarda iki adımlık yere giderken ben bi yandan çok afedersin kan işiyorum bi yandan dolmuş bekliyorum karda kıyamette. artı 500 tllik kredi kartı verıyo bununla 1 ay evı cevırceksın etten baska bısıde yemez kendileri. yani pintilik genlerde var açılmıyo o canım açılmıyo geçmişler olsun bize
Evlendikten sonra annem kuaför paramı falan verecek, herif pazar parasına karışacak, üstüne çalışmama da izin vermeyecek...Bu düşüncedeki erkeklerle yaşam zordur elbette,insanın nevri döner para hesabı yapıldığı zaman..
Tabikide kadınlarımız nereye ne harcanacak erkekten daha iyi bilirler..
Ama 15 tl gibi bir paraya da laf söylüyorsa durum vahim demektir.
Belkide eşi dışarda para harcıyor olabilir,kadın bunu ne kadar takip edebilirki..
Evlendikten sonra annem kuaför paramı falan verecek, herif pazar parasına karışacak, üstüne çalışmama da izin vermeyecek...
Ohoo napayım ben öyle kocayı be!
Tamam koca demek bankamatik demek değil ama hem çalışmasına izin verme, hem yemesinden, giymesinden kıs, hesap sor yok anam bu da fazla...
gerçekten ağır hasta hemde.... kendine yasıyo o. herşeyin iyisi ona benim için hiç bişey yok.. çokta umuruma yaa yasasın istanbul karttttttseninkisi hepten hasta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?