• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin para konusundaki tutumu yardım edin

Seni o kadar iyi anlıyorum aynı babam aynı allah bu cimri erkekleri bildiği gibi yapsin parayı mezara mi goturcen be adam ver karına harcasin çar cur edecek degil ya orası senin evinse onun da evi başkasına muhtaç edince daha mi iyi oluyor bi de etrafta adamim diye dolasiyorlar valla babam da olsa çok kiziyorum çok bu konuda çok cektik parayı verir yirmi iste on verir bi de bugün iste haftaya verir bi de hesap sorar ayy allahim nolursun babamla alakasi olmayan bi koca nasip et yarabbim

Yok yok, kuzeninle evlenmene hicbir sey demiyorum, yargilamiyorum asla yanlis anlama. Ama kuzen diyince cocukluktan beri birlikte buyudugun insanlar geliyor benim aklima, hani ayri sehirlerde yasiyor bile olsan hayatinda en az 10 kere gormussundur, birlikte zaman gecirmissindir vs. Iyice tanidigin bir insandir yani, o yuzden "gorucu usulu" tanimini oturtamadim ondan sordum :KK51:
Cünkü biz cok başka şehirlerde büyüdük hiç görmedim onu hatta o bi kez benim yaşadıgım şehre gelmiş karşılaşmısız konusmusuz ben hatırlamıyorum bile bnm daha bu sene ilk kez gördügüm kuzenlerim oldu

ama olmaz ki böyle!!!hem çalışmana izin vermior hem para konusunda sıkıyor olacak iş değil çalışmak istiyorum bu böyle gitmez de hem ihtiyaçlarını annene değil eşine söyle bence kolaya alıştırma

Bilemedim vallahi.
Eşler arası maddiyatın mesele olması hiç hoş değil,
Kolaylıklar dilerim...

Arkdaşlar ben 1bucuk yıllık evliyim benim sorunum şöyle biz eşimle görücü usülü evlendik ama sevdikte birbirimizi eşim halamın oğlu yani akraba evliliği yaptık neyse benim eşim benim para harcamama kızıyor ki ben asla fuzuli harcayan kıyafete para yatıran biri değilimdir oda bilir bunu ayrıca evdende pek cıkan biri değilimki harcıyayım para harcadıgım zaman ne yaptın parayı neye harcadın afferin sana gibi cümleler kullanıyor calısmamada izin vermiyor ona anlatıyorum alınıyorum diyorum anlamıyor hep yapıyor para konusu dısında hiç bir sıkıntımz yok ama bu konu cok can sıkıcı cogu ihtiyaclarımı annem karsılıyor zaten makyaj malzemelerimi bile alıyor kıyafet alıyor para veriyor annem bana hep eşim bana suan 20 tl verse en basitinden haftalarca harcamam ama yeri geldigi zaman harcadıgımda kızıyor pazara gdicem para ver diyorum gitme ne gerek var diyor gittigmdede ne kadar harcadn o kdr parayla ne aldın diyor okdr para dediğide taş catlasın 15 tldir neyse kızlar eşime ne diyebilirim napabilirim bu konuda
Allah dagina gore kar verirmis.
hayatta tahammul edemiycegim insan tipi.
neden kendini ezdiriyosun.hem niye kisisel ihtiyaclarini annen aliyor.bu duruma annenler ne diyor ve kaldi ki bu adam utanmiyormu karisina annesinin para verip alisveris yapmasindan.cimriyle omur gecmez. Akraba sende bosanmazsin gibi geldi bana. Bilmiyorum acikcasi boylelerine nasil yaklasilmali

Cok kıskanc izin vermiyor calıstıgım yere erkek müşteri falan gelmeyecekmiş ama nerde öyle bi iş:)
Ya anlayamiyorum ben.bendemi sorun var.
nasil boyle konusmasina firsat veriyosunuz.yok calisamazsin yok erkek gelir gider.bence bazi bayanlarin hosuna gidiyor boyle erkekler.isteye istteye razi oluyosunuz.aksi halde bu devirde hic bir eli is tutan kadin esini bu kadar tepesine cikarmaz.mutluluklar dilerim yinede

Felaket bir durum.
Benimkide tam tersi elinde ne var ne yok verir aslada sormaz nereye harcadin diye...
Cunku bir bayan evinin ihtiyaclarini daha iyi bilir.
Bunu esine anlatmalisin , mjtfak esyasidir , temizlik malzemesidir..
Hayir kiyafete kadar alabilirsin oda bir ihtiyac sonucta..

Çok yardımcı olmuşsun gerçekten bari ateşe körüKle gitmesen dahada üzüyorsun

Cok kıskanc izin vermiyor calıstıgım yere erkek müşteri falan gelmeyecekmiş ama nerde öyle bi iş:)
onun da kadın müşterileri yok mu... saldıırıyor mu kadın görünce.. saldırmıyor.. nolacak erkek olunca çalıştııgın yerde.. mantıga gel...

:KK43::KK43::KK43:
Benim eşimin de en sevdiğim huyu. Bana zorla para harcatmaya çalışır :) Durumumuz pek iyi sayılmaz ben de öyle harcama falan yapmam pek. Bana der illa hadi sana bişiler alalım diye adamı reddetmekten yoruldum artık :)

Bizim evin cimrisi benim. İyiki de benim cimri erkek iyi değil ya burda okudukça da anlıyorum. Birde çalışmadığım için acayip kırılırdım, ya ne biliyim kötü hissederdim kesin..
Konu sahibinin gıpta damarını tahrik etmek neden ...:KK43:Kız zaten sıkılmış konu açmış ...eşini gayet iyi tanıyor ..cimri olduğunuda biliyor ...bu msjın amacı ne yanı ???hoşunuzamı gıdıyor karşıdakinin size kıskanacak bakması
Sizi kınıyorum :KK11:Yazık gerçekten ...hemcinsinizden bukadarmı nefret ediyorsunuz

Ah canım be bekara koca boşamak kolay, bekarken asla katlanmam dediğin nelere katlanıyorsun.. Ilk sene çok önemli erkekler çocuk gibi çocuğun ilk 3 yaşı ne kadar önemliyse evliliğinde ilk bir senesi neye alıştıysa öyle gidiyor.

Canım birsüre eve hiçbişiy alma yemekte yapma ,yemek nerde diye sorarsada ,dersin evde bişiy yok ,verdiğin parayla ev dönmüyor ...
Senin yerınde olsam böyle yapardım herhalde ,annenden para Almayıda bırak bnce ..bu adam annenede güveniyor olabilir
Aylık geliriniz ne kadar bilmiyorum ama ,restı çekerdim ben olsam
Ne demek hanımına para vermemek ...sadakadır be ailene harcadığın para

Allah yardimcin olsun canim valla cimrilik karekterinde ,genlerinde varsa zor duzellir bacim bence kesinlikle bu tur insanlar doktor tedavisi gormesi lazim.benim gorumcemin eside boyle fazlasi var eksigi yok mesala şu soguklarda bile dahs dogalgazi acmamis pazari marketi kendi gorur eniste nerde en ucuzu varsa bigun kavga ettiklerinde benden para istemede canimo istr demis gorumcem resmen biraz daha uzattak aglayacakti diyo ..gorumcwm 50lili yaslarda cok pismanliklari var...sana tavsiyem yolun basindayken cok yipranmadan cimriligini coz cok kati ol resti cek calisicam ben ihtiyaclarimi karsilamak icin de bakalim ne diyecek

Allah yardimcin olsun canim valla cimrilik karekterinde ,genlerinde varsa zor duzellir bacim bence kesinlikle bu tur insanlar doktor tedavisi gormesi lazim.benim gorumcemin eside boyle fazlasi var eksigi yok mesala şu soguklarda bile dahs dogalgazi acmamis pazari marketi kendi gorur eniste nerde en ucuzu varsa bigun kavga ettiklerinde benden para istemede canimo istr demis gorumcem resmen biraz daha uzattak aglayacakti diyo ..gorumcwm 50lili yaslarda cok pismanliklari var...sana tavsiyem yolun basindayken cok yipranmadan cimriligini coz cok kati ol resti cek calisicam ben ihtiyaclarimi karsilamak icin de bakalim ne diyecek

valla işin zor pinti adam la yaşamak zor alıştırıcaksın yapıcak bişeyin yok
annen neden senin ihtiyaclarını karşılasın canım ne alaka yani

Konu sahibinin gıpta damarını tahrik etmek neden ...:KK43:Kız zaten sıkılmış konu açmış ...eşini gayet iyi tanıyor ..cimri olduğunuda biliyor ...bu msjın amacı ne yanı ???hoşunuzamı gıdıyor karşıdakinin size kıskanacak bakması
Sizi kınıyorum :KK11:Yazık gerçekten ...hemcinsinizden bukadarmı nefret ediyorsunuz

Aynen hiç başka amacım yoktu

Aynen hiç başka amacım yoktu. Bütün gün pc başında duruyorum kimi rencide etsem diye bekliyorum baykuş gibi. Alakasız tabi. Sadece ilgincime gitti bende yazdım öyle kimseyi kıskandırcak halim yok. Kıskanılacak bi hayatımda yok zaten emin olun. Eşim öyle diye yazdım ama bizimde harcayacak fazladan paramız yok zaten.. Sadece örneği yazıp bırakmadm düşüncemi de belirttim kırılırdım bn olsam dedim. Açıklama yaptım çünkü hiç öyle dediğiniz gibi biri değilim mesajımı başka türlü anladıysa konu Sahibi ondan özür dilerim.

Kızlar konustum eşimle tanam karısmıcam diyor ama bakalım ne kadar dayancak ?????? :)

Back