Ben devlete gitmek istedim abinin eşi bırakmadı özele git parayı düşünme dedi dedi ben de dedimki madem eltim sizi o kadar düşünüyormuş parayı da düşünme demiş ilk ameliyatta da çıkartıp yarısını verseydi ki ona düşmez sonuçta sizin 2 tane evladınız var dedim. Benim eşim,abisi para yok bende dedi hemen çıkartıp hepsini gönderdi annesini düşünmek böyle oluyor dedim.O da bana abin daha maaşını almadı (ne kadar doğru bilmiyorum) o yüzden eşi verdi yarısını dedi(buna inanmıyorum). Bu seferkinde de zaten geçen sefer hepsini kardeşim ödedi şimdi de ben ödeyim demesi gerekirdi bu kardeşinin hakkını yemek oluyor dedim.mutlu olmamanız için sebep olmadığını nereden biliyor?
her karı koca arasında zaman zaman sorunlar olur yani eşin seni seviyor, mutsuz olmanıza sebep yok, eşinin kıymetini bil lafı bile falso bi kere
bak, kadında hiç öyle "noldu hayırdır kavga mı ettiniz" diye sormak yok dikkat ettiysen :)
burada da zaten abiyi savunuyor.
bu kalınla işaretlediğim cümlede ise sen itiraz edersen kocan senin değil bizim tarafımızda olur demiş kibarca
bi nevi aba altından sopa göstermiş sana
kadın bu abiyle neden konuşsun, onda konuşacak göz var mı? bence yok
zaten evlatlarını düşünen insan çok acil olmayan çok hayati olmayan bi ameliyatı 75 bine özelde yaptırmaz
tamamen kendi keyfi için özelde bu ameliyatı olmuş durumda
(hayati durum olsa o zaman başka konuşurdum)
önce 75 sonra 45 ohoo kadın lüksünden vazgeçmiyor
kardeşlerin aralarında bölüşüp bölüşmemesi onun için konu bile değil
aranı iyi tut, huzurunu bozma
yani meseleyi uzatırsan ortalık karışır
oğlum da beni savunur seni değil demeye getirmiş burada
bu kadının şu an kimseye bişey diyeceğini zannetmiyorum ama ilk fırsatta bütün kılıçlarını çekeceğini düşünüyorum
--
ben senin yerinde olsaydım hiç bu kadar uzatmazdım, derdim ki aramız bozuk bu aralar maddi sıkıntılarımız var
sürekli bişeyler için ödeme yapmamız gerekiyor biraz onun sıkıntısını yaşıyoruz falan derdim
o ameliyatları çatır çatır özelde yaptıran bir anne ay oğullarım arasında haksızlık olmasın gözüyle bakmaz
velhasıl kelam kadın kibar konuşmuş olabilir ama gayet de söylemiş laflarını
illa hakaret terbiyesizlik olması şart değil
mesela kadın hiçbir şekilde özelde ameliyat olma muhabbetiyle alakalı konuşmamış senin bu yorumuna göre
demek ki ameliyatı nerede yaptıracağı gibi konular tartışmaya, yargılamaya kapalı bu "anne" için .
ben bu şekilde algılıyorum .
Aranı iyi tut kocanla barışıp birbirinizden özür dileyin dedi buna cevap vermedim zaten. Mutsuz olduğumuzu ben söylediğim için biliyor. Kavganın da burdan çıktığını da tahmin ediyordu zaten ben de olaya direk girdim. Abisiyle konuşacağını ben de düşünmüyorum ama ben bu konunun bi şekilde ona gitmesini istediğim için söyledim belki başka bir yoldan söyler kv bilemiyorum. Kılıçlarını çekerse ben de bizim çok borcumuz var durumumuz şöyle kötü böyle kötü o yüzden söylemiştim siz yanlış anlamışsınız diye salağa yatırım. Ben de aptal değilim.