O pazar parası diye verdiği parayı verin eline, afilli bir liste yapın onuda verin eline gitsin alsın listedekileri, görsün dünya kaçbucak.Arkdaşlar ben 1bucuk yıllık evliyim benim sorunum şöyle biz eşimle görücü usülü evlendik ama sevdikte birbirimizi eşim halamın oğlu yani akraba evliliği yaptık neyse benim eşim benim para harcamama kızıyor ki ben asla fuzuli harcayan kıyafete para yatıran biri değilimdir oda bilir bunu ayrıca evdende pek cıkan biri değilimki harcıyayım para harcadıgım zaman ne yaptın parayı neye harcadın afferin sana gibi cümleler kullanıyor calısmamada izin vermiyor ona anlatıyorum alınıyorum diyorum anlamıyor hep yapıyor para konusu dısında hiç bir sıkıntımz yok ama bu konu cok can sıkıcı cogu ihtiyaclarımı annem karsılıyor zaten makyaj malzemelerimi bile alıyor kıyafet alıyor para veriyor annem bana hep eşim bana suan 20 tl verse en basitinden haftalarca harcamam ama yeri geldigi zaman harcadıgımda kızıyor pazara gdicem para ver diyorum gitme ne gerek var diyor gittigmdede ne kadar harcadn o kdr parayla ne aldın diyor okdr para dediğide taş catlasın 15 tldir neyse kızlar eşime ne diyebilirim napabilirim bu konuda
Arkdaşlar ben 1bucuk yıllık evliyim benim sorunum şöyle biz eşimle görücü usülü evlendik ama sevdikte birbirimizi eşim halamın oğlu yani akraba evliliği yaptık neyse benim eşim benim para harcamama kızıyor ki ben asla fuzuli harcayan kıyafete para yatıran biri değilimdir oda bilir bunu ayrıca evdende pek cıkan biri değilimki harcıyayım para harcadıgım zaman ne yaptın parayı neye harcadın afferin sana gibi cümleler kullanıyor calısmamada izin vermiyor ona anlatıyorum alınıyorum diyorum anlamıyor hep yapıyor para konusu dısında hiç bir sıkıntımz yok ama bu konu cok can sıkıcı cogu ihtiyaclarımı annem karsılıyor zaten makyaj malzemelerimi bile alıyor kıyafet alıyor para veriyor annem bana hep eşim bana suan 20 tl verse en basitinden haftalarca harcamam ama yeri geldigi zaman harcadıgımda kızıyor pazara gdicem para ver diyorum gitme ne gerek var diyor gittigmdede ne kadar harcadn o kdr parayla ne aldın diyor okdr para dediğide taş catlasın 15 tldir neyse kızlar eşime ne diyebilirim napabilirim bu konuda
canım ona şükret bir yakınımız var boşanmaktan son anda caydırdılar kızı bir çocuğu var çalışmıyor.kocası evden çıkarken 1 tl para bırakıyormuş duyunca şok oldum ama gerçekmiş.
aynen 15..20 lira paramı bu devirde..sokağa adım atıyorsun para..kız pazara gitmesinmi..evden sokağa çıkmasın o zaman..aah ah keşke benimkide biraz hesabını bilse de bende kendimi yemesem böyle seninde işin zor oda pek cimriymiş yahu
boşansın ya kadın ihtiyaçları nasıl karşılayacak..canım ona şükret bir yakınımız var boşanmaktan son anda caydırdılar kızı bir çocuğu var çalışmıyor.kocası evden çıkarken 1 tl para bırakıyormuş duyunca şok oldum ama gerçekmiş.
bu örneğin konu sahibine yararı ne acabaBenim eşimin de en sevdiğim huyu. Bana zorla para harcatmaya çalışır :) Durumumuz pek iyi sayılmaz ben de öyle harcama falan yapmam pek. Bana der illa hadi sana bişiler alalım diye adamı reddetmekten yoruldum artık :)
Bizim evin cimrisi benim. İyiki de benim cimri erkek iyi değil ya burda okudukça da anlıyorum. Birde çalışmadığım için acayip kırılırdım, ya ne biliyim kötü hissederdim kesin..
Arkdaşlar ben 1bucuk yıllık evliyim benim sorunum şöyle biz eşimle görücü usülü evlendik ama sevdikte birbirimizi eşim halamın oğlu yani akraba evliliği yaptık neyse benim eşim benim para harcamama kızıyor ki ben asla fuzuli harcayan kıyafete para yatıran biri değilimdir oda bilir bunu ayrıca evdende pek cıkan biri değilimki harcıyayım para harcadıgım zaman ne yaptın parayı neye harcadın afferin sana gibi cümleler kullanıyor calısmamada izin vermiyor ona anlatıyorum alınıyorum diyorum anlamıyor hep yapıyor para konusu dısında hiç bir sıkıntımz yok ama bu konu cok can sıkıcı cogu ihtiyaclarımı annem karsılıyor zaten makyaj malzemelerimi bile alıyor kıyafet alıyor para veriyor annem bana hep eşim bana suan 20 tl verse en basitinden haftalarca harcamam ama yeri geldigi zaman harcadıgımda kızıyor pazara gdicem para ver diyorum gitme ne gerek var diyor gittigmdede ne kadar harcadn o kdr parayla ne aldın diyor okdr para dediğide taş catlasın 15 tldir neyse kızlar eşime ne diyebilirim napabilirim bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?