• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin para konusundaki tutumu yardım edin

aah ah keşke benimkide biraz hesabını bilse de bende kendimi yemesem böyle seninde işin zor oda pek cimriymiş yahu

Çok korkunç bir durum ya
Hiç utanmıyormu bu durumdan..
Başka sorun yok demişsin de bence bu başlı başına bir sorun..
Evlenip gitmişim hala neden aileme yük olayım ki..
Bakamayacakları/Bakmak istemedikleri kadını almayacaklar bunu bilir bunu söylerim..

Arkdaşlar ben 1bucuk yıllık evliyim benim sorunum şöyle biz eşimle görücü usülü evlendik ama sevdikte birbirimizi eşim halamın oğlu yani akraba evliliği yaptık neyse benim eşim benim para harcamama kızıyor ki ben asla fuzuli harcayan kıyafete para yatıran biri değilimdir oda bilir bunu ayrıca evdende pek cıkan biri değilimki harcıyayım para harcadıgım zaman ne yaptın parayı neye harcadın afferin sana gibi cümleler kullanıyor calısmamada izin vermiyor ona anlatıyorum alınıyorum diyorum anlamıyor hep yapıyor para konusu dısında hiç bir sıkıntımz yok ama bu konu cok can sıkıcı cogu ihtiyaclarımı annem karsılıyor zaten makyaj malzemelerimi bile alıyor kıyafet alıyor para veriyor annem bana hep eşim bana suan 20 tl verse en basitinden haftalarca harcamam ama yeri geldigi zaman harcadıgımda kızıyor pazara gdicem para ver diyorum gitme ne gerek var diyor gittigmdede ne kadar harcadn o kdr parayla ne aldın diyor okdr para dediğide taş catlasın 15 tldir neyse kızlar eşime ne diyebilirim napabilirim bu konuda
O pazar parası diye verdiği parayı verin eline, afilli bir liste yapın onuda verin eline gitsin alsın listedekileri, görsün dünya kaçbucak.
Hayat pahalı, eşinizin de meyve sebze fiyatlarından haberi yok sanırım.
Ayrıca anneniz karşılamasın ihtiyaclarınızı, eşiniz çalışmanıza izin vermiyor, eksiklerinizi paşa paşa almak zorunda.
Alışmış annenize güveniyor, birde utanmadan 3kuruşun lafını yapıyor.
Bir daha laf ettiğinde listeyi verin eline çok ciddiyim. Görsün hayat ne kadar pahalı.
Kolaylıklar dilerim.

Arkdaşlar ben 1bucuk yıllık evliyim benim sorunum şöyle biz eşimle görücü usülü evlendik ama sevdikte birbirimizi eşim halamın oğlu yani akraba evliliği yaptık neyse benim eşim benim para harcamama kızıyor ki ben asla fuzuli harcayan kıyafete para yatıran biri değilimdir oda bilir bunu ayrıca evdende pek cıkan biri değilimki harcıyayım para harcadıgım zaman ne yaptın parayı neye harcadın afferin sana gibi cümleler kullanıyor calısmamada izin vermiyor ona anlatıyorum alınıyorum diyorum anlamıyor hep yapıyor para konusu dısında hiç bir sıkıntımz yok ama bu konu cok can sıkıcı cogu ihtiyaclarımı annem karsılıyor zaten makyaj malzemelerimi bile alıyor kıyafet alıyor para veriyor annem bana hep eşim bana suan 20 tl verse en basitinden haftalarca harcamam ama yeri geldigi zaman harcadıgımda kızıyor pazara gdicem para ver diyorum gitme ne gerek var diyor gittigmdede ne kadar harcadn o kdr parayla ne aldın diyor okdr para dediğide taş catlasın 15 tldir neyse kızlar eşime ne diyebilirim napabilirim bu konuda

canım ona şükret bir yakınımız var boşanmaktan son anda caydırdılar kızı bir çocuğu var çalışmıyor.kocası evden çıkarken 1 tl para bırakıyormuş duyunca şok oldum ama gerçekmiş.

Anne babasının bu konulardaki tutumu nasıl?

Ayrıca pazar vs . alışverisini bırakın o yapsın. Ve ailenizden maddi yardım almayın, rahata alışmış eşiniz.

Gerekirse evden çalışıp kendi paranızı kazanın ve söz hakkı tanımayın.

aah ah keşke benimkide biraz hesabını bilse de bende kendimi yemesem böyle seninde işin zor oda pek cimriymiş yahu
aynen 15..20 lira paramı bu devirde..sokağa adım atıyorsun para..kız pazara gitmesinmi..evden sokağa çıkmasın o zaman..:KK11:

canım ona şükret bir yakınımız var boşanmaktan son anda caydırdılar kızı bir çocuğu var çalışmıyor.kocası evden çıkarken 1 tl para bırakıyormuş duyunca şok oldum ama gerçekmiş.
boşansın ya kadın ihtiyaçları nasıl karşılayacak..

Benim eşimin de en sevdiğim huyu. Bana zorla para harcatmaya çalışır :) Durumumuz pek iyi sayılmaz ben de öyle harcama falan yapmam pek. Bana der illa hadi sana bişiler alalım diye adamı reddetmekten yoruldum artık :)

Bizim evin cimrisi benim. İyiki de benim cimri erkek iyi değil ya burda okudukça da anlıyorum. Birde çalışmadığım için acayip kırılırdım, ya ne biliyim kötü hissederdim kesin..
bu örneğin konu sahibine yararı ne acaba

geliriniz düşük ise eşinizin böyle davranması normal hele de yeni evli sayılırsınız korkuyor demek ki

Okurken içim daraldı, 15 tl pazar parası ve ne yaptın diye soruyor. Benim eşimin yerinde olsa inme inerdi herhalde kocana. Yanlış anlaşılmasın bende öyle fuzuli para harcayan bir insan değilim ama 2 tane çocuğumuz var pazar gittiğimde 15 tl sadece meyveye veriyorum bazen meyve fiyatlarına göre artabiliyorda. Bugüne kadar eşim harcadığım paranın hiç lafını etmedi çünkü gerekli şeyleri aldığımı o da biliyor, yeme içme konusunda o daha fazla harcar asla ne benim ne de çocukların boğazından hiçbir şey kısmaz. Durumunu nasıl çözersin bilmiyorum huylu huyundan vazgeçer mi bilemedim Allah yardımcın olsun arkadaşım.

Eşimle boşanmanın eşiğindeyiz forumda paylaşıp bir nebze içimi boşaltayım diye girdim ki sizin yaznınla karşılaştım kendimi görür gibi olldum,çünkü bizim sorunumuz da neredeyse aynı.Ben çalışıyorum ona rağmen kalem kalem para hesabı istiyor benden,aldığım herşey ona göre fuzuli ve beni alışveriş hastası olmakla suçluyor ölüyorum sinirimden anlatsam da anlamıyor,ev için aldığım küçücük birşey bile gözüne batıyor.Ben uzun gözlemim sonucunda şunu anladım ki evlilikte erkeğin eşine davranışını erkeğin annesi belirliyor ne acıdır.Yani erkek kendi annesinin huylarını karakterini a dan z ye eşinde arıyor.Biz mesela 6 yıllık flörtün ardından evlendik o zaman hiçböyle sorunlarmız yoktu çok mutluyduk .ne zaman evlendik o zaman değişti herşey,beklentileri değişti herşeyden önce,kendi annesi nasıl yaşıyorsa öyle yaşamamı bu şekilde mutlu olmamı bekledi tabi ki bu mümkün değil olmadı,sonuç ne mi:bugün 3 aylık kızımla birlikte anneme geçiyorum sonumuzu göremeden nereye varacağını bilmeden...
Sana ilaç olmam lazımken kendimi anlattım mazur gör,hepimiz kadınız hayatlar farklı insanlar farklı ama acılarımız,yaralarımız ortak,dilerim bizim durumumuza gelmeden toparlarsınız siz.

hiç bişiyy yapamazsın tatlımm. durumu çok çok iyi bir adamla evliyim o son model arabalarda iki adımlık yere giderken ben bi yandan çok afedersin kan işiyorum bi yandan dolmuş bekliyorum karda kıyamette. artı 500 tllik kredi kartı verıyo bununla 1 ay evı cevırceksın etten baska bısıde yemez kendileri. yani pintilik genlerde var açılmıyo o canım açılmıyo geçmişler olsun bize :KK52:

birikim yapıyosanız bence ses cıkarma..benım eşim de amaan yalan dunya der harcar.asla yemeğe verılen paraya acımaz...sonuc :m beş kuruş kenara atamayız..ıkısı de aynı terane :KK14:

Back