• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin para konusundaki tutumu yardım edin

Beraber haftalik gider tablosu cikarin. Haftalik
Listeler hazirlayin. Luzumsuz derse almayin ve o yemegi pisirmeyin. Pazaraada siz gitmeyin , bu sartlarda ne diye gidiyorsunuz?

Çocuğunuz yok , yemek yapmayarak idare edebilirsiniz.

imkani yoksa , idare etmeye calisiyorsa 15 tl.az degil. Temel ihtiyaclar alinir ucer beşer. Asgari ucrtle 4 5 kisinin yasadigi aileler varm

Tutumluluk değil bu, adam bildiğin cimri. Adamın karakteri bu değişmez ben sana söyleyeyim, bunların yaşlı versiyonları daha da beter oluyor.. Hiç sevmediğim insan tipidir. Allah yardımcın olsun

Sorması ayıp Eşiniz ne kadar maaş alıyor yani yokta hesabını mı soruyor yoksa varda cimrilik mi yapıyor acaba

Arkdaşlar ben 1bucuk yıllık evliyim benim sorunum şöyle biz eşimle görücü usülü evlendik ama sevdikte birbirimizi eşim halamın oğlu yani akraba evliliği yaptık neyse benim eşim benim para harcamama kızıyor ki ben asla fuzuli harcayan kıyafete para yatıran biri değilimdir oda bilir bunu ayrıca evdende pek cıkan biri değilimki harcıyayım para harcadıgım zaman ne yaptın parayı neye harcadın afferin sana gibi cümleler kullanıyor calısmamada izin vermiyor ona anlatıyorum alınıyorum diyorum anlamıyor hep yapıyor para konusu dısında hiç bir sıkıntımz yok ama bu konu cok can sıkıcı cogu ihtiyaclarımı annem karsılıyor zaten makyaj malzemelerimi bile alıyor kıyafet alıyor para veriyor annem bana hep eşim bana suan 20 tl verse en basitinden haftalarca harcamam ama yeri geldigi zaman harcadıgımda kızıyor pazara gdicem para ver diyorum gitme ne gerek var diyor gittigmdede ne kadar harcadn o kdr parayla ne aldın diyor okdr para dediğide taş catlasın 15 tldir neyse kızlar eşime ne diyebilirim napabilirim bu konuda

çok sinir bozucu bir durum..aslında çalışsa bunu diyemicek biliyor ondan çalıştırmıyor bence..ailelerin yardımına alışmış canım annen kıyafet alıyor para veriyor..eşinde cimri biraz galiba onunda bu durum işine geliyor..nasıl olsa akrabasınız eşinin annesinin yanında ondan para iste veririse pazara bukadar yetermi falan de..umarım böyle devam etmez..

Oh ne güzel dünya. Masrafini da annen karsiliyormus. 20tlsini haftalarca harcamiyormus. Ustune annenin verdiği parayi ekleyip geri ver hatta esine.

Önce su davranislari değiştirin isterseniz sonra adama suç bulursunuz

tek çözüm sizin de çalışmanız. bana göre bir bayanın ekonomik özgürlüğü olmalı. bende maaşımı alınca eşime söylerim maaşımı aldım diye benim kartta durur param bişey alacaksam eşimle alırız zaten kıyafet alışverişine beraber gideriz. mesela para verir bana haftalarca harcamam sonra cüzdanıma tekrar para koyacakken sorar harcamadın mı daha paranı diye.

canım ona şükret bir yakınımız var boşanmaktan son anda caydırdılar kızı bir çocuğu var çalışmıyor.kocası evden çıkarken 1 tl para bırakıyormuş duyunca şok oldum ama gerçekmiş.
Pis herif nolacak! Alsın o 1 lirayı... Bozdura bozdura harcasın. Boşasın böyle herifi, ne cayıyorsa o da. Bu erkek milleti olması gerektiği gibi davranmadığı için, hep kötünün iyisine şükret diyoruz. Ama bu çok yanlış, arkadaşlar hep eşim hesabını yapmaz böyle şeylerin, yemekten kısmaz deyip deyip övmüşler de çok ekstra bir şey yapınca övülür bir insan, olması gerektiği gibi davranan adamları niye övüyorsunuz ki? Evine bakacak bir adam mecbur, yok bakmayacakdıysa da evlenmeyecekti.
Kıçına güvenmeyen evlenmesin arkadaş bu nedir ya...:KK12:

:KK57::KK57::KK57::KK57:parayı mezara mı götürecekmiş

bu devirde 20 tlyle alışveriş oluyor mu :KK57:

bu örneğin konu sahibine yararı ne acaba
Ahh Cute ah, geçenlerde herifim pis konusunda da mis kokulu kocişlerini anlattılardı.
Her olumsuz örnekte, bir nispet çabası, bir diş geçirme mücadelesi var. Ya hu zaten kadının derdi başından aşkın, bir de özendirmeyin, bundan vahşice zevk alıyorlar zannımca.
Hemcinsine acı vermek ne kazandırıyorsa anlamadım ki...

Arkdaşlar ben 1bucuk yıllık evliyim benim sorunum şöyle biz eşimle görücü usülü evlendik ama sevdikte birbirimizi eşim halamın oğlu yani akraba evliliği yaptık neyse benim eşim benim para harcamama kızıyor ki ben asla fuzuli harcayan kıyafete para yatıran biri değilimdir oda bilir bunu ayrıca evdende pek cıkan biri değilimki harcıyayım para harcadıgım zaman ne yaptın parayı neye harcadın afferin sana gibi cümleler kullanıyor calısmamada izin vermiyor ona anlatıyorum alınıyorum diyorum anlamıyor hep yapıyor para konusu dısında hiç bir sıkıntımz yok ama bu konu cok can sıkıcı cogu ihtiyaclarımı annem karsılıyor zaten makyaj malzemelerimi bile alıyor kıyafet alıyor para veriyor annem bana hep eşim bana suan 20 tl verse en basitinden haftalarca harcamam ama yeri geldigi zaman harcadıgımda kızıyor pazara gdicem para ver diyorum gitme ne gerek var diyor gittigmdede ne kadar harcadn o kdr parayla ne aldın diyor okdr para dediğide taş catlasın 15 tldir neyse kızlar eşime ne diyebilirim napabilirim bu konuda

Ne yemek yiyiyorsunuz siz evde peki?

Ne yemek yiyiyorsunuz siz evde peki?
Kuru soğanı kırıp abla...:KK47:
Şaka bir yana da vallahi böyle adamları gördükçe evlilikten soğuyorum he.
Benim eşim böyle yapsa bana, sittin sene toparlayamaz bir daha ilişkimizi. Yılların sevgisi o günde erir yeminle, bekarım ondan mı öyle geliyor bilmem ama biraz da mesafe, saygı, bir dur noktası olacak. Soyadını aldım diye de yokuş aşağı, gelişine davranamasın bu adamlar ya hu. Bunlar çok itici geliyor bana:110:

eşiniz bildiğin cimri tutumluluk farklı birşey gereksiz birseyı almazsın daha uygun fıyata alırsın tutumlu olursunda senınkı bildigin cimri.
ama sizdede var hata boyle alıstırmıssınız tabıkıde 15 tl ona fazla gelır pazar ıcın. pazara o gıtsın elıne verın lısteyı bır haftada cok rahatsızım gıdemıyorum bu hafta sen al dersın bakalım ne alıyor ne harcıyor.

annenızede yazık sıze vermek zorunda degıl calısan bır kocanız var.

Kuru soğanı kırıp abla...:KK47:
Şaka bir yana da vallahi böyle adamları gördükçe evlilikten soğuyorum he.
Benim eşim böyle yapsa bana, sittin sene toparlayamaz bir daha ilişkimizi. Yılların sevgisi o günde erir yeminle, bekarım ondan mı öyle geliyor bilmem ama biraz da mesafe, saygı, bir dur noktası olacak. Soyadını aldım diye de yokuş aşağı, gelişine davranamasın bu adamlar ya hu. Bunlar çok itici geliyor bana:110:

Bu düşüncedeki erkeklerle yaşam zordur elbette,insanın nevri döner para hesabı yapıldığı zaman..
Tabikide kadınlarımız nereye ne harcanacak erkekten daha iyi bilirler..
Ama 15 tl gibi bir paraya da laf söylüyorsa durum vahim demektir.
Belkide eşi dışarda para harcıyor olabilir,kadın bunu ne kadar takip edebilirki..

hiç bişiyy yapamazsın tatlımm. durumu çok çok iyi bir adamla evliyim o son model arabalarda iki adımlık yere giderken ben bi yandan çok afedersin kan işiyorum bi yandan dolmuş bekliyorum karda kıyamette. artı 500 tllik kredi kartı verıyo bununla 1 ay evı cevırceksın etten baska bısıde yemez kendileri. yani pintilik genlerde var açılmıyo o canım açılmıyo geçmişler olsun bize :KK52:

seninkisi hepten hasta

Eşinize söyleyin de,olmadı balkona kümes kursun atsın içine 3 tavuk,hem eti hem yumurtası beleşe gelir..
Kusura bakmayın lütfen,sizi üzmek adına söylemiyorum bunu..
Eşinizin biraz daha akıllı davranması lazım..

Bu düşüncedeki erkeklerle yaşam zordur elbette,insanın nevri döner para hesabı yapıldığı zaman..
Tabikide kadınlarımız nereye ne harcanacak erkekten daha iyi bilirler..
Ama 15 tl gibi bir paraya da laf söylüyorsa durum vahim demektir.
Belkide eşi dışarda para harcıyor olabilir,kadın bunu ne kadar takip edebilirki..
Evlendikten sonra annem kuaför paramı falan verecek, herif pazar parasına karışacak, üstüne çalışmama da izin vermeyecek...
Ohoo napayım ben öyle kocayı be!
Tamam koca demek bankamatik demek değil ama hem çalışmasına izin verme, hem yemesinden, giymesinden kıs, hesap sor yok anam bu da fazla...

Evlendikten sonra annem kuaför paramı falan verecek, herif pazar parasına karışacak, üstüne çalışmama da izin vermeyecek...
Ohoo napayım ben öyle kocayı be!
Tamam koca demek bankamatik demek değil ama hem çalışmasına izin verme, hem yemesinden, giymesinden kıs, hesap sor yok anam bu da fazla...

Eşi belliki bir yerden para geldiğini biliyorsa onada güveniyordur..

Back