Eşimin Facebook arama geçmişi

Evet haklısın ama ben boşanmak istiyorum sorun orda

Ayy Allah aşkına artık deşmeyin! Boşanmayacaksınız zaten, daha fazla yüz göz olmayın. Ne bekliyorsunuz, adamın özür dileyip ağlayarak yalvarıp yakarmasını mı? Bu adam ileride gözünüzün içine baka baka sizi aldatacak. Çünkü siz her şeyi ortaya serip üstünü kapatıyorsunuz.

Neyden korkuyorsunuz mesela? Kocasız kalmaktan mı?
Beni tanımış olsaydınız şahsen böyle biri olmadığımı anlardınız. Kocasız kalmak umrumda bile değil bugün boşansam kısmetim açılır. Ben istemem o ayrı. Üst sokakta oturuyor ailem oraya gideceğim. Toplumsal yapı açısından tek başıma yaşamam mümkün değil. Hadi diyelim gittim sonra olacaklardan korkuyorum kafamda senaryo üretiyorum. Eş kişisi huzursuz eder gibi geliyor hep, ailemi üzmekten korkuyorum keşke mutsuz mutsuz da olsa evli kalsaydım demekten korkuyorum. Daha da kötü günler görmekten korkuyorum. Bunların hepsini anlatmıştım aslında korkularımı.

Neyden korkuyorsunuz mesela? Kocasız kalmaktan mı?
Aynı mahalledeler ya şimdi, hep görecek adamı, bu adam gözünün önünde yaşayacak. Sevgili bulacak evlenecek falan bunun gözünün önünde. Elalem de hımm demek Kiraz becerememiş bu işi diyecek.

Yok yav kesin iftiradir bence. Senin esin asla oyle seyer yapmaz. Yav gelip gelip esini bize sikayet ediyorsun kulagini mi cekelim istiyorsun?

Aynı mahalledeler ya şimdi, hep görecek adamı, bu adam gözünün önünde yaşayacak. Sevgili bulacak evlenecek falan bunun gözünün önünde. Elalem de hımm demek Kiraz becerememiş bu işi diyecek.

Kısmetleri kapıya dizilmiş baksana. Ondan önce evlenir kiraz

Bazı kadınlar yaşadıklarını hak ediyorlar artık bun inanıyorum. Herkes hak ettiğini yaşarmış yada kendine layık gördüğün budur.
Buraya bu tarz konu açmaya artık utanmanız gerekiyor. Bu saatten sonra dalgaya alınırsınız sadece, çünkü sizin kendinize saygınız yok.
Açık ilişki yaşamaya başlayın bırakın adam da rahatlasın sizde rahatlayın adamı bı salın artık ne diyelim size, ne bekliyorsunuz....

Adam sizi gözünüzün önünde aldatsa aynı bu durumu yaşarsınız net!

Adamın seni rahatsız edecek kadar taktığını mı zannediyorsun gerçekten

En fazla "Ulan temizliği yemeği yapan dükkanda bedava çalışan başka karılara sulanmama laf etmeye ameleden olduk iyi mi?" der.

Herşeyden korkuyorsun ama adam her türlü naneyi yiyor
Hadi bu adamdan hastalık kaptın bundan korkmuyormusun
Diyeceksin ki yatmaz sadece bakar kadınlara ne fark eder

Herkes hayattan bir şeyler den korkar ama seni zerre sevmeyen sana saygısı olmayan bir adamla aynı evde ayni yatakta ömrün gidiyor yazık değil mi ya
Madem kismetin çok bakarsın cidden seven biri çıkar karşına

Belki de hayatin tam tersi çok güzel olucak
Şu düşündüklerine adamla geçirdiğin onca zamana gözünün içine baka baka seni aldatan adamla yattığına bin kez pişman olucan

Ama senin ki bahane Kiraz sen bu adamı bosamazsin böyle sosyal medya da dükkan da telde kimle konuştu diye arar durur kafanı taşa vurursun taş yapılırsa senin kafa daha anlamaz

Bir kezde sen yap bakalım bir erkeğe bak mesaj yaz biraz samimi yakın davran kocam ne yapicak

O pislik anında seni kapı dışarı koyar umrunda olmazsın bide adını o.. Ya çıkarır

Kendi sütten çıkma ak kaşık olur

Yanlış hatırlamıyor isem siz eşinizin borcunu ödüyordunuz, pastanede birlikte çalışıyor olmanıza rağmen sizden parasını sakınıyordu. Boşanmak kolay değil elbette, ancak zaten aynı şekilde çalışırsanız paranızı kazanırsınız. Çoluk çocuğa karışmamışken yolunuza baksanız olmaz mı? Daha yeni evliyken bu denli gözü dışarda olan adamdan olur mu olmaz… Bazı kadınlarımızı anlıyorum, ekonomik özgürlüğü yok, küçük çocukları olduğu için çalışamıyor, anne baba desteği yok vs boşanmayı bu nedenle ertelemek zorunda kalıyorlar. Siz istiyorsunuz ki adam değişsin pişman olsun. Birinci hatada affedilebilir belki ama sizinki gözünüzün içine bakıp yoluna devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…