- 5 Eylül 2018
- 6.517
- 7.447
-
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Evet güya kızı araştırmıştı iyi pabuç değildi, en azından o bekar. İstediğiyle görüşür. Ya da diyelim o yollu kocasını baştan çıkardı. Adamın Facebook aramaları, instagramda bir kız ona karın seni aldatsa hoşuna gider mi yazmıştı, şerefsiz yaranmak için yapmadığını nereden biliyorsun yazmıştı, pes pes pesHer sabah börek yemeye gelen kız mı bu
O konu bu konu sahibinin miydi
Adamın umuru değil demek ki karısıEvet güya kızı araştırmıştı iyi pabuç değildi, en azından o bekar. İstediğiyle görüşür. Ya da diyelim o yollu kocasını baştan çıkardı. Adamın Facebook aramaları, instagramda bir kız ona karın seni aldatsa hoşuna gider mi yazmıştı, şerefsiz yaranmak için yapmadığını nereden biliyorsun yazmıştı, pes pes pes
Okumadım, başlığa hitaben söylüyorum. Hakediyorsun canımEş kişisinin Facebook arama yerine girdim ve arama geçmişinde kadın isimleri vardı.. sorduğumda ise bilmiyorum ben bakmadım öyle birine diyor yalan söylüyor. Önerilerde çıkmıştır öyle tanıdık mı diye bakmışımdır diyor. Tamam dedim test edelim o zaman; önerilerden bir isme girdim profilinde durup çıktım. Geçmişine girdim tekrar ve o isim oraya düşmedi.. yani önerilerden baktığı kişiler değil. Bunu da yanında denedim tespit ettim kızardı bozardı. Söylenmeye başladı “ya yapmadığım bi şey hakkında nasıl beni suçlayabiliyorsun” dedi. Muhtemelen arama yerine isim giripte aranmış kişiler yani.. Gerçekten bıktım ne zaman telefonunu elime alsam mutlaka bir şey buluyorum. Arayışta olmayan bir erkek neden kadın profillerine bakar ki? Tam düzelecek düzeliyor sanırım diyorum bi şey buluyorum yine.. normalde birlikte çalışıyoruz aynı yerde, bugün pazar olduğu için o kendisi tek başına çalıştı dükkanda. Muhtemelen bugün tek başındayken baktı..
Okumaya gerek yok. Eski konuların aynısı. Eşi yine internette kadın aratmış. Yeni bir gelişme yokOkumadım, başlığa hitaben söylüyorum. Hakediyorsun canım
Sizin kocanın radarları hiç kapanmıyor ki nasıl arayışta değil? Benim kocam kurabiye yapıp bir kadına götürüp tattırsa veya müşteri kadın kendisine aşkımm diye hitap etse benim çok ağırıma gider. Beyaz eşyacıda çalışanı katmadım bak daha.Arayışta olmayan bir erkek neden kadın profillerine bakar ki?
Once bosaniyorum dediSiz Hani bosaniyordunuz?
Gerci bu mide ile imkansiz birsey bosanmaniz
Aval aval izlemedim ben canım :)Yorumlardan sonra konularınıza bakayım dedim siz şu müşterisiyle kırıştıran kocasını aval aval izleyen üyeymişsiniz yasiz ne boşanırsınız ne o kocadan vazgeçersiniz adam da bunu biliyor her moku yiyor. Sonra inkar bir iki özür tamam affedildin devam pehh
Ne yapmıştınız peki saçından tutup fırının içine mi sokmuştunuzAval aval izlemedim ben canım :)
İster aval aval izle, ister bağıra çağıra izle, ister kavga dövüş izle. Sonuçta izliyorsun. Sen sorun çıkardın diye yapmaktan vazgeçmiyor ki kocan.Aval aval izlemedim ben canım :)