Eşimin Facebook arama geçmişi

Yanlış hatırlamıyor isem siz eşinizin borcunu ödüyordunuz, pastanede birlikte çalışıyor olmanıza rağmen sizden parasını sakınıyordu. Boşanmak kolay değil elbette, ancak zaten aynı şekilde çalışırsanız paranızı kazanırsınız. Çoluk çocuğa karışmamışken yolunuza baksanız olmaz mı? Daha yeni evliyken bu denli gözü dışarda olan adamdan olur mu olmaz… Bazı kadınlarımızı anlıyorum, ekonomik özgürlüğü yok, küçük çocukları olduğu için çalışamıyor, anne baba desteği yok vs boşanmayı bu nedenle ertelemek zorunda kalıyorlar. Siz istiyorsunuz ki adam değişsin pişman olsun. Birinci hatada affedilebilir belki ama sizinki gözünüzün içine bakıp yoluna devam ediyor.
Evet haklısınız 😔

Eş kişisinin Facebook arama yerine girdim ve arama geçmişinde kadın isimleri vardı.. sorduğumda ise bilmiyorum ben bakmadım öyle birine diyor yalan söylüyor. Önerilerde çıkmıştır öyle tanıdık mı diye bakmışımdır diyor. Tamam dedim test edelim o zaman; önerilerden bir isme girdim profilinde durup çıktım. Geçmişine girdim tekrar ve o isim oraya düşmedi.. yani önerilerden baktığı kişiler değil. Bunu da yanında denedim tespit ettim kızardı bozardı. Söylenmeye başladı “ya yapmadığım bi şey hakkında nasıl beni suçlayabiliyorsun” dedi. Muhtemelen arama yerine isim giripte aranmış kişiler yani.. Gerçekten bıktım ne zaman telefonunu elime alsam mutlaka bir şey buluyorum. Arayışta olmayan bir erkek neden kadın profillerine bakar ki? Tam düzelecek düzeliyor sanırım diyorum bi şey buluyorum yine.. normalde birlikte çalışıyoruz aynı yerde, bugün pazar olduğu için o kendisi tek başına çalıştı dükkanda. Muhtemelen bugün tek başındayken baktı..
Görmezden gel. Erkektir yapar. Çocuk patlat peş peşe üç tane o zaman düzelir merak etme. Bu dünyada erkek bulmuş evlenmişsin kıymetini bil.

Nasılsa boşanamayacaksın. Gereksiz gereksiz boşandım, yalan söyledim, boşansam mı diye başlık açma.

Bundan sonraki başlığını ben buldum. “Tam boşanacaktım hamile olduğumu öğrendim.”başlığını bekliyoruz senden.

Görmezden gel. Erkektir yapar. Çocuk patlat peş peşe üç tane o zaman düzelir merak etme. Bu dünyada erkek bulmuş evlenmişsin kıymetini bil.

Nasılsa boşanamayacaksın. Gereksiz gereksiz boşandım, yalan söyledim, boşansam mı diye başlık açma.

Bundan sonraki başlığını ben buldum. “Tam boşanacaktım hamile olduğumu öğrendim.”başlığını bekliyoruz senden.
Çocuk istemiyo kendisi de allahtan. Bende istemiyorum zaten

Eş kişisinin Facebook arama yerine girdim ve arama geçmişinde kadın isimleri vardı.. sorduğumda ise bilmiyorum ben bakmadım öyle birine diyor yalan söylüyor. Önerilerde çıkmıştır öyle tanıdık mı diye bakmışımdır diyor. Tamam dedim test edelim o zaman; önerilerden bir isme girdim profilinde durup çıktım. Geçmişine girdim tekrar ve o isim oraya düşmedi.. yani önerilerden baktığı kişiler değil. Bunu da yanında denedim tespit ettim kızardı bozardı. Söylenmeye başladı “ya yapmadığım bi şey hakkında nasıl beni suçlayabiliyorsun” dedi. Muhtemelen arama yerine isim giripte aranmış kişiler yani.. Gerçekten bıktım ne zaman telefonunu elime alsam mutlaka bir şey buluyorum. Arayışta olmayan bir erkek neden kadın profillerine bakar ki? Tam düzelecek düzeliyor sanırım diyorum bi şey buluyorum yine.. normalde birlikte çalışıyoruz aynı yerde, bugün pazar olduğu için o kendisi tek başına çalıştı dükkanda. Muhtemelen bugün tek başındayken baktı..
Sen sen ol aynı hataları tekrarlama böylelerin 'zihni ve hareketleri değismez boşan kendi ayaklarin üzerinde dur

Hala facebok kullanan varmıs😀 ayrıca onerilerden bir isme tıklahıp prfile bakarsan evet cıkmaz arama kısmına ozellikle yazıp aratırsa cıkar

Kız bari araştırma bu adam zaten kaçıncıya aldattı. O kumar parasını halledince gidecek. Öyle olunca sen bakıp da zahmet verme kendine.

Evliyken seni takmayan kocanın boşaninca rahatsız edeceğini düşünmen. 🫠
Evliyken rahat durmuyor, bulur birilerini, sen umurunda olmazsın, dert buysa.
O kada saçma bahaneler yazıyorsun ki.

ben bu arama isine kafayi takmayi anlamiyorum, ben insanlari sosyal medya hesaplarina bakmayi severim, aklima gelen olursa kadin erkek vs acar bakarim. benim icin bi sey ifade etmiyor. adami sikistirip sonra da yalan soyleyince kiziyorsunuz. bence gereksiz hareketler

Beni tanımış olsaydınız şahsen böyle biri olmadığımı anlardınız. Kocasız kalmak umrumda bile değil bugün boşansam kısmetim açılır. Ben istemem o ayrı. Üst sokakta oturuyor ailem oraya gideceğim. Toplumsal yapı açısından tek başıma yaşamam mümkün değil. Hadi diyelim gittim sonra olacaklardan korkuyorum kafamda senaryo üretiyorum. Eş kişisi huzursuz eder gibi geliyor hep, ailemi üzmekten korkuyorum keşke mutsuz mutsuz da olsa evli kalsaydım demekten korkuyorum. Daha da kötü günler görmekten korkuyorum. Bunların hepsini anlatmıştım aslında korkularımı.
Kocanız sizi hangi konuda rahatsız eder ben söyleyim. Bedava çalışacak eleman lazım olunca. Ama aşk, arzu, kadın kesme, bir kadına yürüme gibi konularda en son size gelir. Çünkü sizi eş olarak görüyor olsa bu halde olmazdınız. Siz onun için sigortasız, düşük bütçeli çalışansınız. Ama siz dışındaki tüm kadınlsr onun için POTANSİYEL bir yürüme aracı. Siz dışındaki herkes onun için KADIN. Adam dişi sineğe yürüyor. Ötesi var mı? Şu sabahları börek alan güzel kadın dükkana bir daha gelmese, sizden ayrılacağı zamandan daha çok üzülür. O kadın ona heyecan veriyor, siz veriyor musunuz? Yooo.

Kocanız sizi hangi konuda rahatsız eder ben söyleyim. Bedava çalışacak eleman lazım olunca. Ama aşk, arzu, kadın kesme, bir kadına yürüme gibi konularda en son size gelir. Çünkü sizi eş olarak görüyor olsa bu halde olmazdınız. Siz onun için sigortasız, düşük bütçeli çalışansınız. Ama siz dışındaki tüm kadınlsr onun için POTANSİYEL bir yürüme aracı. Siz dışındaki herkes onun için KADIN. Adam dişi sineğe yürüyor. Ötesi var mı? Şu sabahları börek alan güzel kadın dükkana bir daha gelmese, sizden ayrılacağı zamandan daha çok üzülür. O kadın ona heyecan veriyor, siz veriyor musunuz? Yooo.
Güzel değil bu arada 😀

X