Eşimin Facebook arama geçmişi

Facede genç kaldı mı ya? Adriana Lima fotolu fake kaynıyordu bizim zamanımızda bile.
Adamın kalitesi belli e kafada çalışmıyor facebook fazla bile ona. Allah bilir günaydın gülüm yazıp numarasınıda belirten yorumlar atıyordur fake kadın profillerine

E tabi boynuzları takıyor sen de her seferinde affediyorsun. O iyi davranmayacak da ben mi davranacağım.
Beni gerçekte somut olarakta aldatmak istiyor ama yapamıyor olabilir. Çünkü gerçekte aldatmadığına eminim. Hep yanımda çünkü sosyal hayatı kendi başına ne yaparsak normal şartlarda birlikteyiz, çalışırken işte de birlikteyiz. O ihtimal yok. Boşanamasamda çok güzel bir dedektifim evet bi boka yaramıyor bu dedektifliğim o ayrı konu. Ama sosyal medyadan bu yaptıkları geçmişte yaşadıklarım.. hepsi yine de birer aldatma değil mi? Aldatması için illa birlikte olması gerekmez

Adamın kalitesi belli e kafada çalışmıyor facebook fazla bile ona. Allah bilir günaydın gülüm yazıp numarasınıda belirten yorumlar atıyordur fake kadın profillerine
Profil belli, aç feysbuk abazası. Allah aldatılmanın da kalitelisini versin.

Adamın totosunda mı acaba? Anca dedektif gibi peşinde dolanıyor ne bi terk ne bi bedel. Hiçbir numarası yok. Kabullenip oturuyor.
Yani madem dedektiflik yapıyor bir şey yakalıyor boşansın ama değil mi? Bu yakalayıp yakalayıp boşanmıyormuş boşanmıyorsun bari bedel ödet herif çabalasın kaybetmekten korksun

Pardon son konuna baktım. Boşanmamışsın, burda ki üyeler seni tanımıyor bile. Yüz yüze görmediğin insanlar neden yalan söyledin ki? Bu adam için..

Yani madem dedektiflik yapıyor bir şey yakalıyor boşansın ama değil mi? Bu yakalayıp yakalayıp boşanmıyormuş boşanmıyorsun bari bedel ödet herif çabalasın kaybetmekten korksun
Bu 15. Falan yakalaması

Eee yani? Herif fırsatını bulsa yatakta da aldatır merak etme. O potansiyeli teeee burdan sezdim. Burhan dediydi dersin.

Evet. Hergun yeni birsey goreceksiniz. Ve bu boyle devam edecek. Siz de hemen bize anlatacaksiniz, biz de dizi izler gibi okuyacagiz. Ben de simdi cekirdeklerimi aldim zaten okuyorum her yazdiklarinizi heyecanla

O kadar yüzgöz oldular ki adam takmıyor bile artık. Yakında evet aldattım hadi git boşan diye dalgasını geçecek yavaştan oraya geliyor adam.

Adamın totosunda mı acaba? Anca dedektif gibi peşinde dolanıyor ne bi terk ne bi bedel. Hiçbir numarası yok. Kabullenip oturuyor.
Hayatım boşanınca nereye gideceğim biliyor musun bir üst sokağa.. ailem bir üst sokağımda hemen. Her an yine onu görmekten çekiniyorum bir sürü korktuğum çekindiğim şeyler var size de anlattım hepsini. Bahane diyorsunuz ama benim için bahaneden öte birer korku hepsi

Adamı rahat bıraksana rahat rahat yoluna baksın. Gelip burda boşanmadııım kiiii diye konu açıyosun sonra zaten Adamı yatakta bassan bu kadın yanlışlıkla düşmüş kocişimin yatağına diyceksin

Sen bu adam bir daha evlenir, gözünün önünde mutlu olur diye korkuyorsun. Senden sakındıklarını başkasına bol bol verir diye aklın çıkıyor. Yoksa bu adam senin mahallende senin babanın evinde senin çöplüğünde sana bi b.k yapamaz. O kadar herif değil o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…