- 29 Mayıs 2021
- 13.139
- 85.197
- 36
-
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Adamın kalitesi belli e kafada çalışmıyor facebook fazla bile ona. Allah bilir günaydın gülüm yazıp numarasınıda belirten yorumlar atıyordur fake kadın profillerineFacede genç kaldı mı ya? Adriana Lima fotolu fake kaynıyordu bizim zamanımızda bile.
Beni gerçekte somut olarakta aldatmak istiyor ama yapamıyor olabilir. Çünkü gerçekte aldatmadığına eminim. Hep yanımda çünkü sosyal hayatı kendi başına ne yaparsak normal şartlarda birlikteyiz, çalışırken işte de birlikteyiz. O ihtimal yok. Boşanamasamda çok güzel bir dedektifim evet bi boka yaramıyor bu dedektifliğimE tabi boynuzları takıyor sen de her seferinde affediyorsun. O iyi davranmayacak da ben mi davranacağım.
Profil belli, aç feysbuk abazası. Allah aldatılmanın da kalitelisini versin.Adamın kalitesi belli e kafada çalışmıyor facebook fazla bile ona. Allah bilir günaydın gülüm yazıp numarasınıda belirten yorumlar atıyordur fake kadın profillerine
Yani madem dedektiflik yapıyor bir şey yakalıyor boşansın ama değil mi? Bu yakalayıp yakalayıp boşanmıyormuş boşanmıyorsun bari bedel ödet herif çabalasın kaybetmekten korksunAdamın totosunda mı acaba? Anca dedektif gibi peşinde dolanıyor ne bi terk ne bi bedel. Hiçbir numarası yok. Kabullenip oturuyor.
Pardon son konuna baktım. Boşanmamışsın, burda ki üyeler seni tanımıyor bile. Yüz yüze görmediğin insanlar neden yalan söyledin ki? Bu adam için..En son kesin boşanıcam demiştiniz. Burda ki üyeler inanmamıştı. Haklı çıkmışlar. Artık konularınıza üzülmüyorum. Madem affettiniz maymun suratlı kocanızın çapkınlıklarına göz yummayı öğrenmeniz gerekli.
Bu 15. Falan yakalamasıYani madem dedektiflik yapıyor bir şey yakalıyor boşansın ama değil mi? Bu yakalayıp yakalayıp boşanmıyormuş boşanmıyorsun bari bedel ödet herif çabalasın kaybetmekten korksun
Eee yani?Beni gerçekte somut olarakta aldatmak istiyor ama yapamıyor olabilir. Çünkü gerçekte aldatmadığına eminim. Hep yanımda çünkü sosyal hayatı kendi başına ne yaparsak normal şartlarda birlikteyiz, çalışırken işte de birlikteyiz. O ihtimal yok. Boşanamasamda çok güzel bir dedektifim evet bi boka yaramıyor bu dedektifliğimo ayrı konu. Ama sosyal medyadan bu yaptıkları geçmişte yaşadıklarım.. hepsi yine de birer aldatma değil mi? Aldatması için illa birlikte olması gerekmez
Evet. Hergun yeni birsey goreceksiniz. Ve bu boyle devam edecek. Siz de hemen bize anlatacaksiniz, biz de dizi izler gibi okuyacagiz. Ben de simdi cekirdeklerimi aldim zaten okuyorum her yazdiklarinizi heyecanlaEş kişisinin Facebook arama yerine girdim ve arama geçmişinde kadın isimleri vardı.. sorduğumda ise bilmiyorum ben bakmadım öyle birine diyor yalan söylüyor. Önerilerde çıkmıştır öyle tanıdık mı diye bakmışımdır diyor. Tamam dedim test edelim o zaman; önerilerden bir isme girdim profilinde durup çıktım. Geçmişine girdim tekrar ve o isim oraya düşmedi.. yani önerilerden baktığı kişiler değil. Bunu da yanında denedim tespit ettim kızardı bozardı. Söylenmeye başladı “ya yapmadığım bi şey hakkında nasıl beni suçlayabiliyorsun” dedi. Muhtemelen arama yerine isim giripte aranmış kişiler yani.. Gerçekten bıktım ne zaman telefonunu elime alsam mutlaka bir şey buluyorum. Arayışta olmayan bir erkek neden kadın profillerine bakar ki? Tam düzelecek düzeliyor sanırım diyorum bi şey buluyorum yine.. normalde birlikte çalışıyoruz aynı yerde, bugün pazar olduğu için o kendisi tek başına çalıştı dükkanda. Muhtemelen bugün tek başındayken baktı..
O kadar yüzgöz oldular ki adam takmıyor bile artık. Yakında evet aldattım hadi git boşan diye dalgasını geçecek yavaştan oraya geliyor adam.Yani madem dedektiflik yapıyor bir şey yakalıyor boşansın ama değil mi? Bu yakalayıp yakalayıp boşanmıyormuş boşanmıyorsun bari bedel ödet herif çabalasın kaybetmekten korksun
O zaman boşuna parmaklarımızı yormaya değmez kuzum boşver bu anca buraya yazar okur yakalar yine affeder döngü haline gelmiş demek kiBu 15. Falan yakalaması
Telefonuna bakma görünce de görmezden gel zaten bakmamıştır boşver.Bazen o kadar iyi davranıyor ki tamam diyorum düzeldi.. ne yapmam gerekiyor gerçekten bilmiyorum
Bide 25 yaşında. Böyle bir adamla 4 sene sevgili oldum, psikoloji bırakmadı. İyi ki kurtuldumO zaman boşuna parmaklarımızı yormaya değmez kuzum boşver bu anca buraya yazar okur yakalar yine affeder döngü haline gelmiş demek ki
Hayatım boşanınca nereye gideceğim biliyor musun bir üst sokağa.. ailem bir üst sokağımda hemen. Her an yine onu görmekten çekiniyorum bir sürü korktuğum çekindiğim şeyler var size de anlattım hepsini. Bahane diyorsunuz ama benim için bahaneden öte birer korku hepsiAdamın totosunda mı acaba? Anca dedektif gibi peşinde dolanıyor ne bi terk ne bi bedel. Hiçbir numarası yok. Kabullenip oturuyor.
Nasıl kurtuldunBide 25 yaşında. Böyle bir adamla 4 sene sevgili oldum, psikoloji bırakmadı. İyi ki kurtuldum
Adamı rahat bıraksana rahat rahat yoluna baksın. Gelip burda boşanmadııım kiiii diye konu açıyosun sonra zatenEş kişisinin Facebook arama yerine girdim ve arama geçmişinde kadın isimleri vardı.. sorduğumda ise bilmiyorum ben bakmadım öyle birine diyor yalan söylüyor. Önerilerde çıkmıştır öyle tanıdık mı diye bakmışımdır diyor. Tamam dedim test edelim o zaman; önerilerden bir isme girdim profilinde durup çıktım. Geçmişine girdim tekrar ve o isim oraya düşmedi.. yani önerilerden baktığı kişiler değil. Bunu da yanında denedim tespit ettim kızardı bozardı. Söylenmeye başladı “ya yapmadığım bi şey hakkında nasıl beni suçlayabiliyorsun” dedi. Muhtemelen arama yerine isim giripte aranmış kişiler yani.. Gerçekten bıktım ne zaman telefonunu elime alsam mutlaka bir şey buluyorum. Arayışta olmayan bir erkek neden kadın profillerine bakar ki? Tam düzelecek düzeliyor sanırım diyorum bi şey buluyorum yine.. normalde birlikte çalışıyoruz aynı yerde, bugün pazar olduğu için o kendisi tek başına çalıştı dükkanda. Muhtemelen bugün tek başındayken baktı..
Sen bu adam bir daha evlenir, gözünün önünde mutlu olur diye korkuyorsun. Senden sakındıklarını başkasına bol bol verir diye aklın çıkıyor. Yoksa bu adam senin mahallende senin babanın evinde senin çöplüğünde sana bi b.k yapamaz. O kadar herif değil o.Hayatım boşanınca nereye gideceğim biliyor musun bir üst sokağa.. ailem bir üst sokağımda hemen. Her an yine onu görmekten çekiniyorum bir sürü korktuğum çekindiğim şeyler var size de anlattım hepsini. Bahane diyorsunuz ama benim için bahaneden öte birer korku hepsi