Eşimin Facebook arama geçmişi

Yav istersen bir üst katında olsun. Bırak şu paraziti. Alışırsın merak etme. Millet nelere alışıyor. Anasının babasının acısına alışıyor. Korkma kocasız kalınca Max 6 ay ağlarsın. Neyse boşuna nefes tüketimi yapıyorsun Burhan

Başka yere taşınabilirsiniz. Yani evet heepsi bahane.

Nasıl kurtuldun
Takıntılı bir şekilde aşıktım. Artık yaptıkları doldu içimde. Babam yakaladı. Babama beni kötüledi, tamam dedim artık bitirmem lazım. Aşk acısı çekerken başka birine aşık oldum. Geçti bitti. Sen de boşanırsan karşına daha iyisi çıkacak.

Bakmasa çıkmazdı. Sizin göreceğinizi bile bile nasıl bakıyor anlam veremedim?

Ben de aynı şeyi görmüştüm bana da aynısını söylemişti baya günde kız aramış haliba

Kemal'iniz yapmaz. Başkası girmiş hesabına o bakmıştır

Bazen o kadar iyi davranıyor ki tamam diyorum düzeldi.. ne yapmam gerekiyor gerçekten bilmiyorum
Müge Anlı tonlamasıyla okuyun lütfen;
Senin kocan yok yok yok. Evinde bir tane adam var ama o senin kocan değil.

Bazen o kadar iyi davranıyor ki tamam diyorum düzeldi.. ne yapmam gerekiyor gerçekten bilmiyorum
Siz bazı şeyleri anlayamıyorsunuz bence hata yapan o sizin ona yaptığınız bir yanlış yok ki size niye kötü davransın? Adam her haltı yiyor sonra affedilmek için böyle iyi davranarak ağzınıza bal çalıyor ki yine saf saf affedin diye. Kırıcı oluyorum kusura bakmayın ama hala ne yapmam gerekiyor bilmiyorum demeniz çok saçma geldi. Ne yapmanız gerektiğini gayet iyi biliyorsunuz işine gelmiyor. Ve gerekeni yapmadığınız sürece burada konu açmaya devam edersiniz.

Her sabah börek yemeye gelen kız mı bu
O konu bu konu sahibinin miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…