Eşimin Facebook arama geçmişi

Mavinin her tonunaa

Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2023
949
-44
26
Eş kişisinin Facebook arama yerine girdim ve arama geçmişinde kadın isimleri vardı.. sorduğumda ise bilmiyorum ben bakmadım öyle birine diyor yalan söylüyor. Önerilerde çıkmıştır öyle tanıdık mı diye bakmışımdır diyor. Tamam dedim test edelim o zaman; önerilerden bir isme girdim profilinde durup çıktım. Geçmişine girdim tekrar ve o isim oraya düşmedi.. yani önerilerden baktığı kişiler değil. Bunu da yanında denedim tespit ettim kızardı bozardı. Söylenmeye başladı “ya yapmadığım bi şey hakkında nasıl beni suçlayabiliyorsun” dedi. Muhtemelen arama yerine isim giripte aranmış kişiler yani.. Gerçekten bıktım ne zaman telefonunu elime alsam mutlaka bir şey buluyorum. Arayışta olmayan bir erkek neden kadın profillerine bakar ki? Tam düzelecek düzeliyor sanırım diyorum bi şey buluyorum yine.. normalde birlikte çalışıyoruz aynı yerde, bugün pazar olduğu için o kendisi tek başına çalıştı dükkanda. Muhtemelen bugün tek başındayken baktı..

Sürekli bakan biri misiniz? Anladığım kadarıyla birbirinizden telefon saklamıyorsunuz göreceğinizi bile bile neden bakar ki acaba?

Ayrıca sosyal medyada gayet iyiyim. Öneriler orda çıkmıyor 5 para etmez bir adam bu. Karaktersizin önde gideni. Bir de manipüle ediyor Ama boşverin size göre kocanız aşkınız.

Bence huzurunuzu kaçırmamak için eş kişinizin hayatını didiklemeyin, nasıl olsa hayatınızda bir şey değişmeyecek. İlişkiniz yalama olmasın.

Ya bu erkekler neden gittikçe kalitelerini düşürmeye başlıyorlar kafam almıyor artık. Facebooktan kadın avına çıkmak ne ya hiç mi bir onurun gururun karakterin yok. Böylesi adam olmaz karar senln
Facede genç kaldı mı ya? Adriana Lima fotolu fake kaynıyordu bizim zamanımızda bile.

Sürekli bakan biri misiniz? Anladığım kadarıyla birbirinizden telefon saklamıyorsunuz göreceğinizi bile bile neden bakar ki acaba?
Diğer arkadaşların yorumlarına baktımda sanırım daha öncede benzer durum yaşayıp sürekli affetmişsiniz. E siz affettiğiniz içinde ''nasıl olsa karım beni affediyor işin ucundan sıyrılırım'' diye düşünerek bakıyordur.

Bazen o kadar iyi davranıyor ki tamam diyorum düzeldi.. ne yapmam gerekiyor gerçekten bilmiyorum
E tabi boynuzları takıyor sen de her seferinde affediyorsun. O iyi davranmayacak da ben mi davranacağım.

Bıkmayı beklemeden başından def edersen böyle olmaz.

Bazen o kadar iyi davranıyor ki tamam diyorum düzeldi.. ne yapmam gerekiyor gerçekten bilmiyorum
Ne iyi davranması ya adam fakir, borç batağında, senin gözünün önünde beyaz eşyacı kızla flört etti, kaç kere aldatmaya yeltendi. Adamı biriyle yatakta bas diyecek ki kim koydu bu kadını buraya. Ama buraya yazıyorum yakalayacaksın birgün.

Adamın totosunda mı acaba? Anca dedektif gibi peşinde dolanıyor ne bi terk ne bi bedel. Hiçbir numarası yok. Kabullenip oturuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…