Eşimin Facebook arama geçmişi

Evet haklısınız

Görmezden gel. Erkektir yapar. Çocuk patlat peş peşe üç tane o zaman düzelir merak etme. Bu dünyada erkek bulmuş evlenmişsin kıymetini bil.

Nasılsa boşanamayacaksın. Gereksiz gereksiz boşandım, yalan söyledim, boşansam mı diye başlık açma.

Bundan sonraki başlığını ben buldum. “Tam boşanacaktım hamile olduğumu öğrendim.”başlığını bekliyoruz senden.

Çocuk istemiyo kendisi de allahtan. Bende istemiyorum zaten

Sen sen ol aynı hataları tekrarlama böylelerin 'zihni ve hareketleri değismez boşan kendi ayaklarin üzerinde dur

Hala facebok kullanan varmıs ayrıca onerilerden bir isme tıklahıp prfile bakarsan evet cıkmaz arama kısmına ozellikle yazıp aratırsa cıkar

Kız bari araştırma bu adam zaten kaçıncıya aldattı. O kumar parasını halledince gidecek. Öyle olunca sen bakıp da zahmet verme kendine.

Evliyken seni takmayan kocanın boşaninca rahatsız edeceğini düşünmen.
Evliyken rahat durmuyor, bulur birilerini, sen umurunda olmazsın, dert buysa.
O kada saçma bahaneler yazıyorsun ki.

ben bu arama isine kafayi takmayi anlamiyorum, ben insanlari sosyal medya hesaplarina bakmayi severim, aklima gelen olursa kadin erkek vs acar bakarim. benim icin bi sey ifade etmiyor. adami sikistirip sonra da yalan soyleyince kiziyorsunuz. bence gereksiz hareketler

Kocanız sizi hangi konuda rahatsız eder ben söyleyim. Bedava çalışacak eleman lazım olunca. Ama aşk, arzu, kadın kesme, bir kadına yürüme gibi konularda en son size gelir. Çünkü sizi eş olarak görüyor olsa bu halde olmazdınız. Siz onun için sigortasız, düşük bütçeli çalışansınız. Ama siz dışındaki tüm kadınlsr onun için POTANSİYEL bir yürüme aracı. Siz dışındaki herkes onun için KADIN. Adam dişi sineğe yürüyor. Ötesi var mı? Şu sabahları börek alan güzel kadın dükkana bir daha gelmese, sizden ayrılacağı zamandan daha çok üzülür. O kadın ona heyecan veriyor, siz veriyor musunuz? Yooo.

Güzel değil bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…