Eşimin anal iliski istegi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boyle insanlara çocuk emanet edilmez kocasi hakli bencede yapmasin. Bazi insanlarin agzi torba olsada buzsek ya laflara bak
İçimden benzer şeyler geçiyordu bunu görmeden evvel. Herif hakiki bela ama bu da melek değil yani diyordum. İnsan o gül yüzlü çocuğunun yüzü suyu hürmetine biraz içi durulur. Ne bitmez kini nefreti varmış, fokur fokur kaynaya kaynaya eksilmemiş. İnsan bi ürperiyor. Korkunç.

Kocası bile bu kadın öğretmenlik yapmamalı diye hakaret davası açmış. Daha önce de evli herifle ilişki konularını yönetim bile yüzüne vurmuş. Muhatap alınıp sinirlenilecek biri değil. Gülün geçin neden ağlıyorsunuz Turunc chemist Turunc chemist
Daha bir kaç gün önce kaybımın acısının altında nasıl ezildiğimi, yaşadığıma pişman olduğumu uzun uzun yazmıştım. Beni ordan vurdu.

Ben konu actigima pisman oldum, bu konuyu açmasam böyle olmazdi, üzüldüm gerçekden.

Ben kimseyi şikayet etmeyeceğim. Bana dava açsın. Allah peygamber aşkına açsın ki, biz bir yüz yüze gelelim. Ben şu geçmişte olan 15-16 yıllık dövüş geçmişimi canlandırayım. Bir ona yaşarken cehennemi yaşatayım. İçim öyle soğuyacak. Kime kafa tuttuğunun farkında değil, yerden yere çarpacağım görecek
Keşke şikayet etseydiniz.

Söyledin demedim zaten erkeklerin geneli seviyor bende ne anlarlar bu analdan diyerek söyledim sen niye seviyorsun yapamazsin veya yapma demedim
Pardon o zaman bi yanlis anlasilma olmuş, evet erkekler istiyo malesef

Sizi o zaman anneler kulübüne alalım.Hayır konu belli +18.Bu yorumun ne manası var.
Konu sahibi istemediğiniz kişilerin yorumunu engelleseniz keşke.
Alin .aşagida benser konulara baktim böyle birsey görünce yorum yapmak istedim bir de k k daha cok yeniyim ilk defa üye oldum kimseyi engellemedim bir konu acmiş bakmak istedim yorumumda da kötü birsey yazmiyor kendi fikrimi söyledim başka kişiler gibi suclamadim dalgada gecmedim

Pardon o zaman bi yanlis anlasilma olmuş, evet erkekler istiyo malesef
Sorun degil canim aynisi benim başimda var .zaten sen istesen bile benim sana birsey demeye hakkim yok o senin istedigin ben ne karişirim sadece benimkisi benim fikrim seni kirdiysam kusura bakma

Sorun degil canim aynisi benim başimda var .zaten sen istesen bile benim sana birsey demeye hakkim yok o senin istedigin ben ne karişirim sadece benimkisi benim fikrim seni kirdiysam kusura bakma
Hayir kirmadiniz kendi fikirlerimizi söyledik, kirikacak bi durum yok, anal yapiyosunuz sanirim benim başimda da var dedinize göre

Alin .aşagida benser konulara baktim böyle birsey görünce yorum yapmak istedim bir de k k daha cok yeniyim ilk defa üye oldum kimseyi engellemedim bir konu acmiş bakmak istedim yorumumda da kötü birsey yazmiyor kendi fikrimi söyledim başka kişiler gibi suclamadim dalgada gecmedim
Yazmışsınız ya günah diye belirtmişsiniz.Böyle bir şey yazarsanız ben de cevabımı veririm.

bu videoyu izleyebilirsiniz bu benim kafamdan uydurduğum bir yöntem değil. evet yanınızda duş başlığı taşıyın yapın yapmayın. beni ilgilendirmez. cidden sıktınız artık. otellerde yapıyorum demedim kendi evimde kendi duş başlığımıda bir zahmet kullanayım. duş başlığını bile kullanmıyorum onu çıkartıyorum 😄 hortumu kullanıyorum siz hortum taşıyın bence
Taşındığınız evlerden duş başlığını, hortumunu değiştirip çıkıyorsunuzdur umarım.

Son düzenleme:
İçimden benzer şeyler geçiyordu bunu görmeden evvel. Herif hakiki bela ama bu da melek değil yani diyordum. İnsan o gül yüzlü çocuğunun yüzü suyu hürmetine biraz içi durulur. Ne bitmez kini nefreti varmış, fokur fokur kaynaya kaynaya eksilmemiş. İnsan bi ürperiyor. Korkunç.

Konularına göre, adam başta bela değilmiş. Adam şu anda da bela mı, yoksa kaygılı bir baba mı; Allah bilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X