Bende bakayim merak ettimBen baktımda çok fena şeyler çıktı çok fena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bakayim merak ettimBen baktımda çok fena şeyler çıktı çok fena
Hic kocan totonu emcuklemedimi hahahahahaKız bunuda mı yoksa
Oo süper fantazi olurAnal tıpa gibi iste o icindeyken arkada yani, birlikte olursanız daha zevkli oluyor kisacası
Bayilmam geliyyy, ben cok sıkıcıymisim lanet olsunHic kocan totonu emcuklemedimi hahahahaha
HayırHic kocan totonu emcuklemedimi hahahahaha
evet çok şükür bütün problemlerim bitti 30 binde hayvanları satıp para aldık borçlar bitti herşey bitti geçmiş konuları keşke silebilsem ☺☺Ay neyse ilginç bir şekilde içim rahatladı
İki yıllık dram nihayet sona eriyor.Ay neyse ilginç bir şekilde içim rahatladı
Evet yapiliyor ve baya baya zevk aliyorlar onların sinir uçlari daha yoğun galiba o kisimda :)Hayır
Ama gördüğüm kadarıyla genelde erkeklere yapılıyo galiba. Bir erkeğe böyle bi şey yapılabileceğini düşünmemiştim ne yalan söyliyim
Biraz okuda için açilsın birseyler kapBayilmam geliyyy, ben cok sıkıcıymisim lanet olsun
Ben evli değilim sevgilim var ama asssla böyle bir şey yaptırmazEvet yapiliyor ve baya baya zevk aliyorlar onların sinir uçlari daha yoğun galiba o kisimda :)
Midem konudan ayrıldiHayır
Ama gördüğüm kadarıyla genelde erkeklere yapılıyo galiba. Bir erkeğe böyle bi şey yapılabileceğini düşünmemiştim ne yalan söyliyim
Bir partnerim vardı çocuğu böyle boşaltmıştımEvet yapiliyor ve baya baya zevk aliyorlar onların sinir uçlari daha yoğun galiba o kisimda :)
Ben de bir ponpon taktım diye kendimi marjinal sanıyordum hadjjsjsjsjsj.Bayilmam geliyyy, ben cok sıkıcıymisim lanet olsun
Temizse sıkıntı yok benceMidem konudan ayrıldi
Erkekler neler neler yaptıriyorlar o anlarda şasırırsın ayrıca ne oluyorki yapsan pipisimi düşerBen evli değilim sevgilim var ama asssla böyle bir şey yaptırmaz
Bende yapamam sanırım ya sanmıyorum
Herkesin hayatına kimse karışamazMidem konudan ayrıldi
Tabi canım temiz oldugundan emin degilsen zaten yaklaştirmazsınTemizse sıkıntı yok bence
Yeminle bu iç sesim.Ben de bir ponpon taktım diye kendimi marjinal sanıyordum hadjjsjsjsjsj.
Ama hayiiir ben yapamamm, ben yoggg, ben ııhhh hvshssvshBiraz okuda için açilsın birseyler kap
Psikolojik olarak buna hazır olduğunu zannetmiyorumErkekler neler neler yaptıriyorlar o anlarda şasırırsın ayrıca ne oluyorki yapsan pipisimi düşer