- 20 Ocak 2010
- 45.178
- 152.793
- 43
Onu düsünüyorum ya ben ekstra zevkli oluyormus oluyordur bencedeTıpa ne plug gibi mi kız? Bordo mavi ışıklısı varsa alalım, kocalarımız çıldırsın Bibibella
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu düsünüyorum ya ben ekstra zevkli oluyormus oluyordur bencedeTıpa ne plug gibi mi kız? Bordo mavi ışıklısı varsa alalım, kocalarımız çıldırsın Bibibella
Bulamadim direk hepsi cikti
Bir daha evine yatıya gelen kisiye 'dus al istersen' denemen lazım amaHahahshshdhdhdhd bi daha evim harici bir yerde yıkanamam heralde.
Anal plug led yaz çıkıyor.Bulamadim direk hepsi cikti
Domestosu harç gibi atıcam oraya.Bir daha evine yatıya gelen kisiye 'dus al istersen' denemen lazım ama
Öteki konuda birden konuya hızlı giriş yapınca bende bi şasırmadım değilNeyse ya kaç para ulan bi hortum, değiştiririz.
Hayır bir de profilinde de sevimli bir kuzu resmi var. Hiç bekler misin, milletin evinde yaptığı şeylere bak. Kimselere güvenmemek lazım ahahahdjs
Evde iki tane bulundurmak lazim misafir icin ve kendimiz içinNeyse ya kaç para ulan bi hortum, değiştiririz.
Hayır bir de profilinde de sevimli bir kuzu resmi var. Hiç bekler misin, milletin evinde yaptığı şeylere bak. Kimselere güvenmemek lazım ahahahdjs
Birde ne göreyim duş hortumu baska bi haldeBir daha evine yatıya gelen kisiye 'dus al istersen' denemen lazım ama
Anaa harbiden de var görsellerden baktım millet takıp yılbaşı ağacı gibi ışıklı ışıklı geziyor bide sokakta tövbeler tövbesiAnal plug led yaz çıkıyor.
Kuzu, davşan vs masum; ama kanmamak lazım. Davşan kuyruğu ponpon anal plugım var benim, kocam kaynanam varken bile davşanım diye seviyor beni; kadın ne bilsin sevimli bir hayvan sadece.Neyse ya kaç para ulan bi hortum, değiştiririz.
Ay şimdi bunu yazdım bende ahahahaHahaha yolds yürürken renk renk açarım puhahahq bide kendi kendine renkleri döner durur hızlı hızli
Tipa ne icin onu anlamayan benOnu düsünüyorum ya ben ekstra zevkli oluyormus oluyordur bencede
Hala burada bile oral sexe ve masturbasyona jarşı çıkan bir ahali var. Çok kez bilimsel olarak da dini olarak da yapılabileceğini ispatladığım halde papağan gibi 1000 yıl öncesinin uydurukçularının yalanlarına sarılıp kendi hayatlarını renksizkeştiriyorlar. Oralsiz orgazm imkansız, kadında en yükseltici uyarı oralle olur. Mastürbasyon yapmazsan orgazmın ne olduğunu bilemezsin, anlayamazsın. Türkiye'de kadınların beşte biri vajinusmus, yarısının hiç orgazmdan haberi yok. Çok yavaş gelişiyoruz.15 sene önce burada oral seks dendiğinde taşlıyorlardı.
Yok estağfurullah ne hesabı, benimki sadece şaşkınlık. Hamileyim, çöpü dışarı ben çıkaramam diye kavga ediyordunuz geçenlerde ailenizle, o konuda sizin hassas bir premses olduğunuzu düşünmüştüm. Şimdi bu gündemle gelince tüm algım yerle bir oldu.benimde bir zamanlar evim vardı ☺ ve eşimle yaptığım birşeydi. haftaya tekrar olacak bu konuda size hesap vermem gerektiğini düşünmüyorum
sizene kardeşim sizene 5 yıldır evliyim ben hep başkasının yanındamıydım her haltımıda burda anlatıyor değilim insan gibi konu sahibine tavsiye verdim ama siz ne yapıyorsunuz linçleyeyimde mükemmel insan gibi gözükeyim.Yok estağfurullah ne hesabı, benimki sadece şaşkınlık. Hamileyim, çöpü dışarı ben çıkaramam diye kavga ediyordunuz geçenlerde ailenizle, o konuda sizin hassas bir premses olduğunuzu düşünmüştüm. Şimdi bu gündemle gelince tüm algım yerle bir oldu.
“Şu rahatlığın yarısı bende olsa var yaa” dedirtiyorsunuz insana. İmrendim.
Kuzu, davşan vs masum; ama kanmamak lazım. Davşan kuyruğu ponpon anal plugım var benim, kocam kaynanam varken bile davşanım diye seviyor beni; kadın ne bilsin sevimli bir hayvan sadece.
Aslında cuk oturmuş patır patır ürüyo bunlar djsjsjsjEki Görüntüle 3211164
Şu hayvana yapılır mı bu ahsjjahaha
Kuzu, davşan vs masum; ama kanmamak lazım. Davşan kuyruğu ponpon anal plugım var benim, kocam kaynanam varken bile davşanım diye seviyor beni; kadın ne bilsin sevimli bir hayvan sadece.