Eşimin anal iliski istegi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neyse ya kaç para ulan bi hortum, değiştiririz.

Hayır bir de profilinde de sevimli bir kuzu resmi var. Hiç bekler misin, milletin evinde yaptığı şeylere bak. Kimselere güvenmemek lazım ahahahdjs
Evde iki tane bulundurmak lazim😄 misafir icin ve kendimiz için😂😂

Hahaha yolds yürürken renk renk açarım puhahahq bide kendi kendine renkleri döner durur hızlı hızli :KK70:

Eklentiler

• Screenshot_20230228_004554_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20230228_004554_Samsung Internet.jpg
    137,3 KB · Görüntüleme: 218
Neyse ya kaç para ulan bi hortum, değiştiririz.

Hayır bir de profilinde de sevimli bir kuzu resmi var. Hiç bekler misin, milletin evinde yaptığı şeylere bak. Kimselere güvenmemek lazım ahahahdjs
Kuzu, davşan vs masum; ama kanmamak lazım. Davşan kuyruğu ponpon anal plugım var benim, kocam kaynanam varken bile davşanım diye seviyor beni; kadın ne bilsin sevimli bir hayvan sadece.

15 sene önce burada oral seks dendiğinde taşlıyorlardı.
Hala burada bile oral sexe ve masturbasyona jarşı çıkan bir ahali var. Çok kez bilimsel olarak da dini olarak da yapılabileceğini ispatladığım halde papağan gibi 1000 yıl öncesinin uydurukçularının yalanlarına sarılıp kendi hayatlarını renksizkeştiriyorlar. Oralsiz orgazm imkansız, kadında en yükseltici uyarı oralle olur. Mastürbasyon yapmazsan orgazmın ne olduğunu bilemezsin, anlayamazsın. Türkiye'de kadınların beşte biri vajinusmus, yarısının hiç orgazmdan haberi yok. Çok yavaş gelişiyoruz.

benimde bir zamanlar evim vardı ☺ ve eşimle yaptığım birşeydi. haftaya tekrar olacak bu konuda size hesap vermem gerektiğini düşünmüyorum
Yok estağfurullah ne hesabı, benimki sadece şaşkınlık. Hamileyim, çöpü dışarı ben çıkaramam diye kavga ediyordunuz geçenlerde ailenizle, o konuda sizin hassas bir premses olduğunuzu düşünmüştüm. Şimdi bu gündemle gelince tüm algım yerle bir oldu.

“Şu rahatlığın yarısı bende olsa var yaa” dedirtiyorsunuz insana. İmrendim. 🫠

Yok estağfurullah ne hesabı, benimki sadece şaşkınlık. Hamileyim, çöpü dışarı ben çıkaramam diye kavga ediyordunuz geçenlerde ailenizle, o konuda sizin hassas bir premses olduğunuzu düşünmüştüm. Şimdi bu gündemle gelince tüm algım yerle bir oldu.

“Şu rahatlığın yarısı bende olsa var yaa” dedirtiyorsunuz insana. İmrendim. 🫠
sizene kardeşim sizene 5 yıldır evliyim ben hep başkasının yanındamıydım her haltımıda burda anlatıyor değilim insan gibi konu sahibine tavsiye verdim ama siz ne yapıyorsunuz linçleyeyimde mükemmel insan gibi gözükeyim.

Kuzu, davşan vs masum; ama kanmamak lazım. Davşan kuyruğu ponpon anal plugım var benim, kocam kaynanam varken bile davşanım diye seviyor beni; kadın ne bilsin sevimli bir hayvan sadece.
1677534969467.jpeg

Şu hayvana yapılır mı bu ahsjjahaha

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X