- 20 Ocak 2010
- 45.178
- 152.830
- 43
Ay ne bilim soylemeye gerek var mı oral yapan onuda yapiyordur diye düsunuyordum ben bi ordan bi ordan yakın yerler sonuçtaKocamdan bende isteyecem rimming
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ne bilim soylemeye gerek var mı oral yapan onuda yapiyordur diye düsunuyordum ben bi ordan bi ordan yakın yerler sonuçtaKocamdan bende isteyecem rimming
Geç sayilmaz biraz takilinSelamın aleyküm arkadaşlar. Geç kalmışım konuya uyumaya gidiyorum iyi geceler
Dur ben de yeni şeyle geleyim o zaman, strapon ondan hoşlanan bundan da hoşlanır heralddPsikolojik olarak buna hazır olduğunu zannetmiyorum
Kaldı ki bende henüz bendimi aşamadım o kadar
Sabah işe yerime sen gideceksen takılayım bacıımGeç sayilmaz biraz takilin
Ben asiri gidiklaniyorum ya aglicamAy ne bilim soylemeye gerek var mı oral yapan onuda yapiyordur diye düsunuyordum ben bi ordan bi ordan yakın yerler sonuçta
Günün kazanımı rimming oldu.Vay be ne öğretici bir akşam oldu
Oral yapariz ikimizde, digerini hic yapmadikAy ne bilim soylemeye gerek var mı oral yapan onuda yapiyordur diye düsunuyordum ben bi ordan bi ordan yakın yerler sonuçta
Wow dostum bu ağır olduDur ben de yeni şeyle geleyim o zaman, strapon ondan hoşlanan bundan da hoşlanır heraldd
Hahah bunu yaptircak erkek bulmak zor ben gençken az daha kandiracaktım ama olmadı ühüüü ben şeytan miyım ya neyim benDur ben de yeni şeyle geleyim o zaman, strapon ondan hoşlanan bundan da hoşlanır heraldd
Midem: e biz kalkalım artıkMidem konudan ayrıldi
Evet genel kültür olduGünün kazanımı rimming oldu.
No rimmingGünün kazanımı rimming oldu.
Hadi canıımHahah bunu yaptircak erkek bulmak zor ben gençken az daha kandiracaktım ama olmadı ühüüü ben şeytan miyım ya neyim ben
Sekis cahiliymisim ben, suan cok uzgunum. gidip ledli tipa alcam görürsünüzMidem: e biz kalkalım artık
Bunu yaptığım adamı konserde bir kızla görünce gülesim gelmiştiGünün kazanımı rimming oldu.
He dedim yapmak istiyorum diye ama gecmiş zaman ilk zamanların heycanıyla kandırıyordum az kalsın ama sonra caydıHadi canıım
"İlle de anal,yeniliklere açık ol" diyen adama 'tabii ki, ama hayat müşterek' diyip straponu takmak lazım aslında , sonuçta yeniliklere açık olmakHahah bunu yaptircak erkek bulmak zor ben gençken az daha kandiracaktım ama olmadı ühüüü ben şeytan miyım ya neyim ben
Acıyı hissettimBen nasil dayaniyorlar ona sasirdim suan, hastanede 10ml lavman yapinca arkalarini tuta tuta wc ye kosuyorlar, suyu verince nasil oluyor karni agrir insanin
Neyse ki ben oluyorum onu diyen taraf"İlle de anal,yeniliklere açık ol" diyen adama 'tabii ki, ama hayat müşterek' diyip takmak lazım aslında , sonuçta yeniliklere açık olmak