- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
Annenizin evindemi yapacaksiniz yani bu dus olayinibenimde bir zamanlar evim vardı ☺ ve eşimle yaptığım birşeydi. haftaya tekrar olacak bu konuda size hesap vermem gerektiğini düşünmüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annenizin evindemi yapacaksiniz yani bu dus olayinibenimde bir zamanlar evim vardı ☺ ve eşimle yaptığım birşeydi. haftaya tekrar olacak bu konuda size hesap vermem gerektiğini düşünmüyorum
Evet doğru yardimci olmak icin yazdiniz, tesekkurlersizene kardeşim sizene 5 yıldır evliyim ben hep başkasının yanındamıydım her haltımıda burda anlatıyor değilim insan gibi konu sahibine tavsiye verdim ama siz ne yapıyorsunuz linçleyeyimde mükemmel insan gibi gözükeyim.
Haftaya eviniz mi olacak?benimde bir zamanlar evim vardı ☺ ve eşimle yaptığım birşeydi. haftaya tekrar olacak bu konuda size hesap vermem gerektiğini düşünmüyorum
Ya Allah seni ne yapmasın yazmaz olaydımRimming daha kötü bence
Yoo niye kötü olsunRimming daha kötü bence
he annemin evinde yapacaktım şaka mısınız?Annenizin evindemi yapacaksiniz yani bu dus olayini
Size ne kardeşim size neAnnenizin evindemi yapacaksiniz yani bu dus olayini
evet çok şükür ☺ ev tutulduHaftaya eviniz mi olacak?
Rimimg nedir bide o çikti şimdiRimming daha kötü bence
Kız bunuda mı yoksaYoo niye kötü olsun
Bence deYoo niye kötü olsun
Annenizin yaninda kaliyormussunuz ya ondan merak ettimhe annemin evinde yapacaktım şaka mısınız?
Ben baktımda çok fena şeyler çıktı çok fenaRimimg nedir bide o çikti şimdi
AnlatamıyorumRimimg nedir bide o çikti şimdi
Anal tıpa gibi iste o icindeyken arkada yani, birlikte olursanız daha zevkli oluyor kisacasıTipa ne icin onu anlamayan ben
Kiz ne var anüse oralAnlatamıyorum
1 aydır kalıyorum ondada gideyim annemin evinde kocamla şey yapayım derdine düşmedimAnnenizin yaninda kaliyormussunuz ya ondan merak ettim
Ay neyse ilginç bir şekilde içim rahatladıevet çok şükür ☺ ev tutuldu
Affet apla hsgsjshSize ne kardeşim size ne