Eşimin anal iliski istegi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkeklerin de G noktası var. Anüs atında testislere doğru prostat üzeri. Burayı uyarırsanız erkeğiniz uçar.
Uyarmak için neler yapalım mesela en kolay etki eden yol ne merak ettim gayet ilgimi çekti konu hakkında bilgin oldugu belli anlatımından
Penis kalkıkken anüsün testislere doğru 1-2 cm altından bir iki parmağınızla prostat üzerine hafif bastırarak dairesel hareketlerle masaj yapın. Penisten prostat kaynaklı ön sıvı (zevk sıvısı) gelecek. Erkekler için G noktası masajı. Daha da fazlası için internete bakın.

Ben de çok su harcanıyor mu onu merak ettim asgahahaj malum susuzluk var😂Karışmak gibi olmasın da hanimlar çok su gidiyorsa az sey edin ordan😂
Ben nasil dayaniyorlar ona sasirdim suan, hastanede 10ml lavman yapinca arkalarini tuta tuta wc ye kosuyorlar, suyu verince nasil oluyor karni agrir insanin

Ben nasil dayaniyorlar ona sasirdim suan, hastanede 10ml lavman yapinca arkalarini tuta tuta wc ye kosuyorlar, suyu verince nasil oluyor karni agrir insanin
Ya ben bu duş olayini hiç yapmadim ama lavmanda benim kadar rahatini gormemissindir ameliyat olmadan once yaptilar kalkip gezdim sonra wc ye gittim totom saglam galiba :KK70:

Yok estağfurullah ne hesabı, benimki sadece şaşkınlık. Hamileyim, çöpü dışarı ben çıkaramam diye kavga ediyordunuz geçenlerde ailenizle, o konuda sizin hassas bir premses olduğunuzu düşünmüştüm. Şimdi bu gündemle gelince tüm algım yerle bir oldu.

“Şu rahatlığın yarısı bende olsa var yaa” dedirtiyorsunuz insana. İmrendim. 🫠
Her şeyi hatırlaman, bayılıyorum böyle her şeyi pat pat diye yazmana🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X