esimin ailesi

Iyi de bayram gunu aile buyuklerinin evinde neden yeni geline mesafe koyuyorsunuz uzak duruyorsunuz ?
Bir de ustune komsuya caya gidip neden yemege beklemediniz diyorsunuz , sonra sofraya oturmayip bahceye cikiyorsunuz

Valla ben bu kaprisleri 15 yasindayken yapiyordum , kendi ailem bile cekmiyordu beni , esinizin ailesi niye ceksin sizi?

optuk bayramlaştik mesafe koyuyorum da ne yapim ikinci gormem bu bi anda bagrimada basamam di mi

bugün kk hanımlarına bişeyler olmuş
arkadaşlar yeni elti eski eltinin akrabası ve kayınbiraderle önceki eltiyle evliyken birlikte olmuş
ben bayramlaşmazdım bile böyle bir kadınla

yukarıda koyulttuğum satır başka bir konuda yazılsaydı neleeer neler yazılırdı...

konu sahibi yaşınıza ve konumunuza çocuk gibi azarlanmak yakışmıyor evet ama siz de daha güçlü olun canım, sıkmayın canınızı üzülüp ağlamayın güçlü durun.

+1

konunun içinde evliyken beraberler yazmıyor ki ama. herkez farklı anlıyor haliyle tabiki çok çok yanlış bişey durum bu ise ama konu sahibi sizde daha net anlatın daha net yorumlar gelsin benim gözümden kaçmış evliyken beraber olduklari ..

Bagriniza basmayin ama surat da asmayin , kendiniz olun , aileye yeni katilmis birine nasil kibar ve ilgili davranilirsa oyle davranin
Cok zor olmamali diye dusunuyorum
evet degil ama eski eltime yaptıkları aklimdan gitmiyor. seni ilgilendirmez diyorsunuzda zorla bosadilar bu surecte devamli konustuk ve sesi aglamalari yaa neden anlamiyor kimse beni evli erkekden uzak dursaydi yaa ben mi yanlis düşünüyorum herkes yuzune gulupvarkalarindan konusurken yuzletine decarkalarina ayni olmak mi sorun

haklisiniz o kadar uzun ki nerden baslayip nasil anlatacagimi bilmiyorum. cok kirginim..bu surecte adla olumsuz konusmadim asla dedikodu yapmadim..durust insani neden kimse sevmiyor

konu sahibi ilk mesajında net yazmamış aralarda yazmış
belki çekinmiştir, tepkilerden sonra yorumlarında eklemiş

haklisiniz o kadar uzun ki nerden baslayip nasil anlatacagimi bilmiyorum. cok kirginim..bu surecte adla olumsuz konusmadim asla dedikodu yapmadim..durust insani neden kimse sevmiyor

ay ama siz çok alıngansınız yapmayın böyle kendinize zarar

burada genelde ilk mesajı okuyup yorum yazarız her zaman konunun tamamını okumaya yüreği olmuyor insanın
yanlış anlaşılma olmuş dürüstlüğünüzü sorgulamıyor kimse

Teşekkürler nihayet biri beni anladi..alışık olmadigindan cok koydu azarlanmak bi de siz bilirsiniz isterseniz gelmezsiniz diyor

Ama siz konuda bunlari yazmamissiniz ki nerden bilebilirz yorum yaparken , sonucta yazdiginiz konuya yorum yapiyoruz
Duzenleyin bari konuyu ona gore yorum yapalim

Konuda bunlari yazsaydi bambaska bir yorum yapardim ama konuda olmayinca konu sahibinin hareketleri cok mantiksiz gozukiyor

şimdi ben ilk mesajı yazarken bunu ihmal ettim, konunun bütününü okuduğum için yeni eltinin yediği nanelerden nerede bahsedildiğini kestiremedim.
yukarda bir arkadaş ilk mesajda net bahsedilmediğini belirtince ilk üç sayfayı yanlış anlaşılmayla yemiş olduk :)

dilerseniz buradan devam edelim :)

evet sadece kayinpederime kirginligimi anlatmaya çalıştım konuda ama yanlis anlasilinca aralarda aciklama yaptim..net anlasilsin konu diye..
Ama siz konuda bunlari yazmamissiniz ki nerden bilebilirz yorum yaparken , sonucta yazdiginiz konuya yorum yapiyoruz
Duzenleyin bari konuyu ona gore yorum yapalim

evet sadece kayinpederime kirginligimi anlatmaya çalıştım konuda ama yanlis anlasilinca aralarda aciklama yaptim..net anlasilsin konu diye..
Anladim ama ben bazen yorumlari okumadan direk konuya cevap yaziyorum , dilerseniz duzenleyip bunlari da ilave edin yoksa cogu kisi konuniza yorum yapacak saglikli bir oneri alamayacaksiniz

Ayrica haklisiniz anlattiklarinizdan sonra eltiyr soguk davranmakta , bosverin kendinizi uzmeyin , bi dahaki sefere kp ye de soylersinoz cok kirildiginizi

Teşekkürler nihayet biri beni anladi..alışık olmadigindan cok koydu azarlanmak bi de siz bilirsiniz isterseniz gelmezsiniz diyor

Konu sahibi hassas bir yapiya sahipsiniz sanirim. Eltinize neden soguk davrandiginiz belli. Haklisiniz da bu konuda.
En iyisi bundan sonra kp de mesafe koymak olacaktir. Cunku yeni eltinizin vaktinde yedigi naneleri bile bile kabul etmeleri bana biraz itiici geldi acikcasi.

Sen kadına yüz vermemek için kendini komşuya çaya kaçırmissin, sonrada gelip trip atmissiniz , neticede oraya misafirsiniz orada oturulur ortak sohbet v,s kayninin 2. esi diye aşağı goremezsiniz, yada özel bir sorunun varsa bile gittiğin yere saygın olur tahammül edersin, siz haksizsiniz, tabi kayinbabada iyi fırça çekmiş vermiş ayari; suçlu insanlar hemen ağlar genelde

Haklisiniz ben burdan devam ettim bir onceki mesaji yazdim konu sahibine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…