• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimin ailesi

Konu sahibi konuya yazdığınız ilk mesajı düzenleyip, yeni eltinin eski eltinin akrabası olduğunu ve kocasını elinden aldığını evliyken birlikte olmaya başladıklarını falan ekleyin.yoksa cansıkıcı yorumlar yazılmaya devam edecek.
Ben olsam kp e haddini bildirirdim, gerekirse Yeni eltiye ve abiye neden tepkili olduğumu açık açık söyleyerek

Bence kayınpederiniz de onları içinize sindirmenizi istiyor benim dediğim olacak demesi de bununla alakalı olabilir.Haklısınız çocuk değilsiniz mesafeli olursunuz.Ayrıca siz çaya gittikten sonra da aralarında konuşulmuş olabilir bu konu, işte soguk davrandı gibisinden kp de dolmuş olabilir.Kızacak bagıracak bir şey göremedim ortada çünkü.
Üzerine çaya gidip sofraya oturmayınca tuz biber olmuştur.Bu kadar ağlamanıza değmez umursamayın.

Konu hala düzenlenmemiş ,7 sayfa yorumu okuyan olur okumayan olur ve sağlıklı yorumlar gelmez haliyle
Profilinde eğitimci yazıyor kendini ifade etmekte zorlanmaman gerek

Kp seni azarlarken eşin ne yapıyordu.
Kariyer sahibiyim demesini biliyorsan kendini savunmasınıda bileceksin. Ağlayıp iyice kendini küçültmeyeceksin canım.

Niye esinizin abisinden ve karisindan uzak duruyorsunuz onu anlayamadim. Kayinpederiniz sizin burda bize soylediginizi soylemis. Caya gitme konusunda da hakli bence. 5 dakikaligina komsuya gittiyseniz siz giderken yemek hazirlaniyordu demektir bu. Yada siz 5 dakika oturmadiniz. Her ikisinde de ben kayinpederinize hak verdim. Bu kadar aglicak, hesabi eltinize kesecek bir durum yok bence.

kendimi savunmaktan aciz değilim merak etmeyin sonucra eşimin ailesi ipleri koparmak istemedim.az daha uzatsam üstümüze yuruyecekti o aşamaya getirmek istemedim..bazen haklida olsan alttan almak zorubda kalıyorsun istemeden..ağlamama gelince her zaman haksızlık karşısında elimden hirsey gelmediğinde ağlarım...
Konu hala düzenlenmemiş ,7 sayfa yorumu okuyan olur okumayan olur ve sağlıklı yorumlar gelmez haliyle
Profilinde eğitimci yazıyor kendini ifade etmekte zorlanmaman gerek

cay konusunda abartilacak birsey göremiyorum ben onlar orda oturuyordu ve herkes kendi arasinda sohbet ediyordu bizde zorla muhabbet kuracak degildik...yemeye gelince ortada bi hazirlik yoktu..

Niye esinizin abisinden ve karisindan uzak duruyorsunuz onu anlayamadim. Kayinpederiniz sizin burda bize soylediginizi soylemis. Caya gitme konusunda da hakli bence. 5 dakikaligina komsuya gittiyseniz siz giderken yemek hazirlaniyordu demektir bu. Yada siz 5 dakika oturmadiniz. Her ikisinde de ben kayinpederinize hak verdim. Bu kadar aglicak, hesabi eltinize kesecek bir durum yok bence.

kayinpedere soyledim kirildigimi ama hic orali olmadi ben buyugunuzum ne dersem o olacak diyor..yaa kizmadini hala anlamadim komsuya bi caya gittik onlarinda samimi gorustukleri biri sonucta kadin davet etti bizi ayrica yemek yemelerine bozulduk ama belli etmedik afiyet olsun dedik buyrun dediler acikinca yeriz dedik..yani kayinpeder resti cekti..ya ben ne dersem o ya da siz bilirsinuz diyor..o planlasin biz uygulayalim bizim aile hayatimiz yok onun istedigi gibi yaşayalım..elini optum gelirken ama simdi bir daha nasil yuzune bakacagim bilmiyorum

kayınpeder yeni eltiye tavrını üzerine alınmış olabilir, bence siz gelmeden yemeğe oturmalarında kızacak bişey yok adamlar ne bilsin ne zaman dönceğinizi, acıkmışlardır oturmuşlardır, yemek vakti gitmenize de kızmış olabilir, ne bileyim gelini değil misin evin, mutfakta iki tabak koyar masaya yersiniz, belki fazla mesafede iyi değildir, bu kadar bi samimiyet yoksa aranızda yanlış anlaşılmalarda çok olur haliyle
ama ne olursa olsun kayınpeder sana fırça çekemez
ama senin de gereksiz alınganlıkların var gibi geldi
yani iki taraflı tahammülünüz düşük birbirinize karşı

cay konusunda abartilacak birsey göremiyorum ben onlar orda oturuyordu ve herkes kendi arasinda sohbet ediyordu bizde zorla muhabbet kuracak degildik...yemeye gelince ortada bi hazirlik yoktu..
Abartmamis ki zaten adam. Evde herkes toplanmis. Yemek yenilecek siz oturmaya gidiyorsunuz. 5 dakikaligina gidiyorsunuz. Ortada yemek hazirligi falan yok. Donunce bakiyorsunuz ki birden yemek hazirlanmis ve yeniyor. Super gucleri var demekki bu kadar hizli hazirladiklarina gore.

Siz yaptiklarinizi mini minnacik bir sey noldu ki diyip, kayinpederinize de devasa tepkiler verirseniz daha cook aglarsiniz.

benim evimdeki misafirin başka eve gidip çay içip gelmesine takılırım ben.bayramlaşma ise onun da zamanı vardır.yemek yenir sonra kim ne yaparsa yapar.

Abartmamis ki zaten adam. Evde herkes toplanmis. Yemek yenilecek siz oturmaya gidiyorsunuz. 5 dakikaligina gidiyorsunuz. Ortada yemek hazirligi falan yok. Donunce bakiyorsunuz ki birden yemek hazirlanmis ve yeniyor. Super gucleri var demekki bu kadar hizli hazirladiklarina gore.

Siz yaptiklarinizi mini minnacik bir sey noldu ki diyip, kayinpederinize de devasa tepkiler verirseniz daha cook aglarsiniz.
yemek saatti değildi ayrica giderken cekip gitmedik musade istedik..kizim yemek yicez sonra gidin diyebilirlerdi..abartmayi yapan ven miyim..yaa ister samimi olurum eltimle ister olmam başkasına gore mi davranislarimi belirleyecegim..kizamaz kimse bu yuzden bana varsa rahatsizligi ceker bi köşeye uygun bi dille söyler..simdi duzekecek mi hersey..yeterince alttan aldim...arkasindan konusan akay edenler iyi ven kötü. icim disim bir arkalarindan nasılsam yuzkerine de öyleyim

benim evimdeki misafirin başka eve gidip çay içip gelmesine takılırım ben.bayramlaşma ise onun da zamanı vardır.yemek yenir sonra kim ne yaparsa yapar.
erken bi saatti aksam yemeğinden once gidip donecektik gittigimiz kisi cok yakin olduklari biri..yanlis bisey olsa kadin bizi çaya cagirmazdivherhalde

kendimi savunmaktan aciz değilim merak etmeyin sonucra eşimin ailesi ipleri koparmak istemedim.az daha uzatsam üstümüze yuruyecekti o aşamaya getirmek istemedim..bazen haklida olsan alttan almak zorubda kalıyorsun istemeden..ağlamama gelince her zaman haksızlık karşısında elimden hirsey gelmediğinde ağlarım...

Arkadaşım sende amma alingansin ya kendini savunamazsin mi dedim ,düzenle konunu ona göre yorumlar yapılır sende cikarimini yaparsın hayret bir şeysin neyse

yemek saatti değildi ayrica giderken cekip gitmedik musade istedik..kizim yemek yicez sonra gidin diyebilirlerdi..abartmayi yapan ven miyim..yaa ister samimi olurum eltimle ister olmam başkasına gore mi davranislarimi belirleyecegim..kizamaz kimse bu yuzden bana varsa rahatsizligi ceker bi köşeye uygun bi dille söyler..simdi duzekecek mi hersey..yeterince alttan aldim...arkasindan konusan akay edenler iyi ven kötü. icim disim bir arkalarindan nasılsam yuzkerine de öyleyim
Iciniz disiniz birse niye gelip burda bunlari anlatmak yerine kayinpederinize soylemiyorsunuz bunlari? Bosuna sinirlenmeyin icten ice. Aynen bunlari ona anlatin. Eltinizle ne sorununuz var bilmiyorum. Anlatmadiginiz icin burdan baya cekemiyor gozukuyorsunuz.

Bizde ailede misafirlik biter, baska yere misafirlige oyle gidilir. Aileye ayrilan vakit baska yerde harcanmaz. Onlarda gitme dememistir o yuzden. Siz zaten karar vermissiniz gitmeye. Mesafe iyidir. Sogukluk samimiyetsizdir.

erken bi saatti aksam yemeğinden once gidip donecektik gittigimiz kisi cok yakin olduklari biri..yanlis bisey olsa kadin bizi çaya cagirmazdivherhalde
heee hem gidin dediler hem de tavır yaptılar öyle mi?
yanlış doğru kişiye göre değişir.bir de şu var evde onca insan var niye sadece siz çaya çağrıldınız?

Back