- 4 Mayıs 2015
- 44
- 24
- 18
- 44
- Konu Sahibi begumprenses
-
cok şükür anlaşıldım evet sevmis evlenmis benden buyuk insanlar ama eski esini kandirarak evlendi baska biri yok sevgi bitti diye ee tabi bosanir bosanmaz evlenince tepki okuyor insanda kayinpederim bi yuva yikilirjen sustu da sindi ben bu olanlardan sonra tepki verince bana patliyor dur oglum be yapıyorsun aklini basina al iki cocugun yirmi kusur yilkik esin yapma diyeydi ya bize cemkirecegine ona kizsa belki cok darkli olurdu yeni eltimi sevmedim cunku bir evlilik bitirilerek yapilan her evlilige karsiyim.başkasının mutsuzlugu uzerine mutluluk kurulamaz zatenşimdi ben ilk mesajı yazarken bunu ihmal ettim, konunun bütününü okuduğum için yeni eltinin yediği nanelerden nerede bahsedildiğini kestiremedim.
yukarda bir arkadaş ilk mesajda net bahsedilmediğini belirtince ilk üç sayfayı yanlış anlaşılmayla yemiş olduk :)
dilerseniz buradan devam edelim :)
Sen kadına yüz vermemek için kendini komşuya çaya kaçırmissin, sonrada gelip trip atmissiniz , neticede oraya misafirsiniz orada oturulur ortak sohbet v,s kayninin 2. esi diye aşağı goremezsiniz, yada özel bir sorunun varsa bile gittiğin yere saygın olur tahammül edersin, siz haksizsiniz, tabi kayinbabada iyi fırça çekmiş vermiş ayari; suçlu insanlar hemen ağlar genelde
Anladim ama ben bazen yorumlari okumadan direk konuya cevap yaziyorum , dilerseniz duzenleyip bunlari da ilave edin yoksa cogu kisi konuniza yorum yapacak saglikli bir oneri alamayacaksiniz
Ayrica haklisiniz anlattiklarinizdan sonra eltiyr soguk davranmakta , bosverin kendinizi uzmeyin , bi dahaki sefere kp ye de soylersinoz cok kirildiginizi
Zamanla unutulur gider emin olunkayinpedere soyledim kirildigimi ama hic orali olmadi ben buyugunuzum ne dersem o olacak diyor..yaa kizmadini hala anlamadim komsuya bi caya gittik onlarinda samimi gorustukleri biri sonucta kadin davet etti bizi ayrica yemek yemelerine bozulduk ama belli etmedik afiyet olsun dedik buyrun dediler acikinca yeriz dedik..yani kayinpeder resti cekti..ya ben ne dersem o ya da siz bilirsinuz diyor..o planlasin biz uygulayalim bizim aile hayatimiz yok onun istedigi gibi yaşayalım..elini optum gelirken ama simdi bir daha nasil yuzune bakacagim bilmiyorum
Zamanla unutulur gider emin olun
Belki kp de durumdan rahatsiz ogluna ve karisina birsey diyemedifi icin size yansitmis sinirini bosverin buyukluk sizde kalsin
Zamana birakin , tekrar konusu acilirsa yine soylersiniz kirildifinizi belki anlar sizi
kısaca anlatmaya çalışacağım...bayram günü cok kırıldım...esimin abisi esinden ayrilip baska birisiyle evlendi..ilk gecen ramazan bayrami gördük esimin abisi ve yeni eşini cok muhatap olmak istemedim ..bu bayramda gittik onlarda ordaymis mesafeli bi sekildr bayramlastik oturduk bu arada komsu bizi caya çağırdı gittik geri döndüğümuzde bizi beklemeden yemeye oturmuslar esimde bahceye cikti ben biraz bekledim sıkıldım rsimin yanina ciktim o sirada gelen kayinpederim sert bi sekilde neden uzak duruyorsunuz dedi ve kızdı..ben cok kirildim agladim dunki gelin icin beni kırdı. neyse esimin abisi gitti. kayinpederim neden küs gibi duruyorsunuz dedi ben de kalbim kirildi dedim cpk sert çıktı neymis onun evinde durmadan caya gitmişiz dedik ya bes dakija gittik geri donduķ kizilcak bisey yok diye.benim dedigim olacak azarladi bir suru hala ofkeliyim aglamaktan gozlerim şişti..gitmesem esimin babasi sonucta ama affedemiyorum da aklimdan çıkmıyor yaptığı
evet boyle bi twpkide beklemiyordum zaten..ama alttan alınca ayni muameleye devam etmesinden korkuyorum..sonucta hatasını anlamali..baba degdi mi kalbimi kirdigina simdi dedim..yine azar tedim..cok ağır geldi...zamana ihtiyacim varBir başkasının evliliğine tepki göstermeye çalışırken kendi huzurunuzu kaçırmışsınız. Değer miydi???
Kayınpederiniz haklı... ne olursa olsun kim olursa olsun evine gelen misafire imalı da olsa tepki verilmesini istememiş.
Bu saatten sonra alınganlık yapmadan aile ilişkinizi politik şekilde toparlamaya çalışın. Haklı değilsiniz, kırgında olsanız sizin alttan alıp durumu toparlamanız gerekiyor. Aile ilişkileri böyledir... Bazen haklı da olsan alttan almak gerekir...
Hatasını anlamıştır, yaşlılar bazen bizim düşünmediklerimizi düşünüp, hissetmediklerimizi hissederler. Senin yeni eltine gösterdiğin sessiz tepkiye bu şekilden kızmasının da sebebi bu...evet boyle bi twpkide beklemiyordum zaten..ama alttan alınca ayni muameleye devam etmesinden korkuyorum..sonucta hatasını anlamali..baba degdi mi kalbimi kirdigina simdi dedim..yine azar tedim..cok ağır geldi...zamana ihtiyacim var
Konu sadece ilk mesajdaki gibi degil. Konu sahibi ilk msj da eksik yazmis.Elti kıskancligi demek.
Ee anlatsaniza neden kiskaniyorsunuz?
Hep merak etmisimdir eltilerim neyi kiskaniliyor boyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?