• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimin ailesi

c
şimdi ben ilk mesajı yazarken bunu ihmal ettim, konunun bütününü okuduğum için yeni eltinin yediği nanelerden nerede bahsedildiğini kestiremedim.
yukarda bir arkadaş ilk mesajda net bahsedilmediğini belirtince ilk üç sayfayı yanlış anlaşılmayla yemiş olduk :)

dilerseniz buradan devam edelim :)
cok şükür anlaşıldım evet sevmis evlenmis benden buyuk insanlar ama eski esini kandirarak evlendi baska biri yok sevgi bitti diye ee tabi bosanir bosanmaz evlenince tepki okuyor insanda kayinpederim bi yuva yikilirjen sustu da sindi ben bu olanlardan sonra tepki verince bana patliyor dur oglum be yapıyorsun aklini basina al iki cocugun yirmi kusur yilkik esin yapma diyeydi ya bize cemkirecegine ona kizsa belki cok darkli olurdu yeni eltimi sevmedim cunku bir evlilik bitirilerek yapilan her evlilige karsiyim.başkasının mutsuzlugu uzerine mutluluk kurulamaz zaten

iyi de kendimi suclu hissetmiyorum..sonucts doğru bildigimi yapıyorum
Sen kadına yüz vermemek için kendini komşuya çaya kaçırmissin, sonrada gelip trip atmissiniz , neticede oraya misafirsiniz orada oturulur ortak sohbet v,s kayninin 2. esi diye aşağı goremezsiniz, yada özel bir sorunun varsa bile gittiğin yere saygın olur tahammül edersin, siz haksizsiniz, tabi kayinbabada iyi fırça çekmiş vermiş ayari; suçlu insanlar hemen ağlar genelde

bu konuda fazlasıyla hassasım ben
çok yakınım olan ve çok değer verdiğim bir kadının kocası kendi yengesiyle ilişki içindeydi, bu şahısın abisi intihar etti. abi ölünce şahıs "abimin çocuklarını babasız bırakamam" diyerek kendi iki çocuğunu babasız bırakıp gidip o kadınla evlendi.
ve sonradan adamın ailesi gayet de kabullendi ve benimsedi yeni durumu...

her konuda "ahlak, ahlak" diye yırtınan o pis kayınpederin midesizliğini aklım almıyor ve konu sahibinin kayınpederinin de yüzsüzce gelini ve oğlunu azarlaması çok saçma...
madem evine kabul ediyorsun belki evladımdır diye ama diğer insanları azarlamaya hakkın yok.
görgüden, aile bağlarından dem vurup yuva yıkan kadını yüceltmek, uçkuruna hakim olamamış oğulu korumak hiç doğru değil.

kayinpedere soyledim kirildigimi ama hic orali olmadi ben buyugunuzum ne dersem o olacak diyor..yaa kizmadini hala anlamadim komsuya bi caya gittik onlarinda samimi gorustukleri biri sonucta kadin davet etti bizi ayrica yemek yemelerine bozulduk ama belli etmedik afiyet olsun dedik buyrun dediler acikinca yeriz dedik..yani kayinpeder resti cekti..ya ben ne dersem o ya da siz bilirsinuz diyor..o planlasin biz uygulayalim bizim aile hayatimiz yok onun istedigi gibi yaşayalım..elini optum gelirken ama simdi bir daha nasil yuzune bakacagim bilmiyorum
Anladim ama ben bazen yorumlari okumadan direk konuya cevap yaziyorum , dilerseniz duzenleyip bunlari da ilave edin yoksa cogu kisi konuniza yorum yapacak saglikli bir oneri alamayacaksiniz

Ayrica haklisiniz anlattiklarinizdan sonra eltiyr soguk davranmakta , bosverin kendinizi uzmeyin , bi dahaki sefere kp ye de soylersinoz cok kirildiginizi

kayinpedere soyledim kirildigimi ama hic orali olmadi ben buyugunuzum ne dersem o olacak diyor..yaa kizmadini hala anlamadim komsuya bi caya gittik onlarinda samimi gorustukleri biri sonucta kadin davet etti bizi ayrica yemek yemelerine bozulduk ama belli etmedik afiyet olsun dedik buyrun dediler acikinca yeriz dedik..yani kayinpeder resti cekti..ya ben ne dersem o ya da siz bilirsinuz diyor..o planlasin biz uygulayalim bizim aile hayatimiz yok onun istedigi gibi yaşayalım..elini optum gelirken ama simdi bir daha nasil yuzune bakacagim bilmiyorum
Zamanla unutulur gider emin olun
Belki kp de durumdan rahatsiz ogluna ve karisina birsey diyemedifi icin size yansitmis sinirini bosverin buyukluk sizde kalsin
Zamana birakin , tekrar konusu acilirsa yine soylersiniz kirildifinizi belki anlar sizi

kısaca anlatmaya çalışacağım...bayram günü cok kırıldım...esimin abisi esinden ayrilip baska birisiyle evlendi..ilk gecen ramazan bayrami gördük esimin abisi ve yeni eşini cok muhatap olmak istemedim ..bu bayramda gittik onlarda ordaymis mesafeli bi sekildr bayramlastik oturduk bu arada komsu bizi caya çağırdı gittik geri döndüğümuzde bizi beklemeden yemeye oturmuslar esimde bahceye cikti ben biraz bekledim sıkıldım rsimin yanina ciktim o sirada gelen kayinpederim sert bi sekilde neden uzak duruyorsunuz dedi ve kızdı..ben cok kirildim agladim dunki gelin icin beni kırdı. neyse esimin abisi gitti. kayinpederim neden küs gibi duruyorsunuz dedi ben de kalbim kirildi dedim cpk sert çıktı neymis onun evinde durmadan caya gitmişiz dedik ya bes dakija gittik geri donduķ kizilcak bisey yok diye.benim dedigim olacak azarladi bir suru hala ofkeliyim aglamaktan gozlerim şişti..gitmesem esimin babasi sonucta ama affedemiyorum da aklimdan çıkmıyor yaptığı

Kendiniz gereksiz bir mesafeye girdiniz. Çok muhattap olmak istemedim diyorsunuz da sebep ne? Kayınpederinize soğukluğunuzu hissettirmişsiniz ki o da tepki vermiş. Abartmayın neye göre mesafeli davranıyosunuz bu nedir ya.

Haklisiniz.
Ben de olsam yuzgoz olmazdim
Ama kayınpederim beni azarlayamaz, buna cevabim cok sert olurdu
Ben onu kumesindeki ordek degilim, oglunun esiyim, bana oyle emrivaki konusamaz. Istedigime istedigim surati ve tavri takinirim .
Aklima bir sey geldi simdi.
Yeni evliydik. Kayinvaldem gitmemiz gereken bir nikahtan bahsedip davetiyeyi uzatti.
Esim bu kimin dedi, anımsayamadı.
Annesinin halasının torunu gibi bir seydi. Hala akrabalık iliskilerine aklim ermiyor zaten.
Adamin ilk evliligi, kadin evliyken tanismislar. Kadın esini bu torun olacak adamla aldatmis
Olay ortaya cikinca da esinden boşanıp bu adamla nikah tarihi almislar.
Asla gitmem dedim, sözleri bitince. Esim de davetiyeyi fırlattı, boyle bir ahlaksizligin sahidi olamam dedi.
Öleceğimi bilsem dogrularimi değiştiremez kimse. Degil kayinpeder, feristahi gelse farketmez.

kaynanamda bana hak verdi giderken hakkini helal et dedi..su an cok kizginim bi adim atmazsa ben de atmiyacagim..bu yastan sonra azar isitecek degilim..ona da mutluluklar yeni geliniyle..

Haklısın canım bende hemen samimi olmayı sevmem soğuk dururum

Yemeğe oturacakları zaman sizi arayıp çağırabilirlerdi demekki gitmenize bozulmuşlar

Azarlanmak kimsenin hoşuna gitmez o şekilde bir durum yaşasam asla yüzlerine bakmazdım koca koca insanlarız bağırmak ,dediğim olacak demek ne demek hayret birsey

Bir başkasının evliliğine tepki göstermeye çalışırken kendi huzurunuzu kaçırmışsınız. Değer miydi???

Kayınpederiniz haklı... ne olursa olsun kim olursa olsun evine gelen misafire imalı da olsa tepki verilmesini istememiş.

Bu saatten sonra alınganlık yapmadan aile ilişkinizi politik şekilde toparlamaya çalışın. Haklı değilsiniz, kırgında olsanız sizin alttan alıp durumu toparlamanız gerekiyor. Aile ilişkileri böyledir... Bazen haklı da olsan alttan almak gerekir...

Bir başkasının evliliğine tepki göstermeye çalışırken kendi huzurunuzu kaçırmışsınız. Değer miydi???

Kayınpederiniz haklı... ne olursa olsun kim olursa olsun evine gelen misafire imalı da olsa tepki verilmesini istememiş.

Bu saatten sonra alınganlık yapmadan aile ilişkinizi politik şekilde toparlamaya çalışın. Haklı değilsiniz, kırgında olsanız sizin alttan alıp durumu toparlamanız gerekiyor. Aile ilişkileri böyledir... Bazen haklı da olsan alttan almak gerekir...
evet boyle bi twpkide beklemiyordum zaten..ama alttan alınca ayni muameleye devam etmesinden korkuyorum..sonucta hatasını anlamali..baba degdi mi kalbimi kirdigina simdi dedim..yine azar tedim..cok ağır geldi...zamana ihtiyacim var

evet boyle bi twpkide beklemiyordum zaten..ama alttan alınca ayni muameleye devam etmesinden korkuyorum..sonucta hatasını anlamali..baba degdi mi kalbimi kirdigina simdi dedim..yine azar tedim..cok ağır geldi...zamana ihtiyacim var
Hatasını anlamıştır, yaşlılar bazen bizim düşünmediklerimizi düşünüp, hissetmediklerimizi hissederler. Senin yeni eltine gösterdiğin sessiz tepkiye bu şekilden kızmasının da sebebi bu...
Dediğim gibi bir ömür yüzyüze bakacaksınız ve haksızsınız. Küçük olarak siz alttan alınca o da alttan alacaktır. Belirli bir süre sonra baba hata ettim ama siz de beni çok kırdınız ben bundan sonra daha yapıcı olacağım küçük olarak daha saygılı olacağım siz de sevmekten geçmeyin derseniz daha çok hoşuna gider emin olun;)
İnat etmeye değmez... sevmediğin bir kadın için kayınpederini kaybetmeye değer mi? Politik ol şekerim:) akıllı kadınsın :)

Elti kıskancligi demek.
Ee anlatsaniza neden kiskaniyorsunuz?
Hep merak etmisimdir eltilerim neyi kiskaniliyor boyle.

Yeni gelin kıskanılmış sanki:D bayram günü insanların tadını kaçırmışsınız. Aileyi bırakıp başkasına çaya gitmişsiniz beklenmeyince neden bozuluyosunuz? Abisi ve eşine mesafeli durmanızın sebebi nedir? Bayram günü bari yapmayın.

Back