- 7 Haziran 2014
- 3.630
- 5.578
- 198
- Konu Sahibi begumprenses
-
Konu hala düzenlenmemiş ,7 sayfa yorumu okuyan olur okumayan olur ve sağlıklı yorumlar gelmez haliyle
Profilinde eğitimci yazıyor kendini ifade etmekte zorlanmaman gerek
Niye esinizin abisinden ve karisindan uzak duruyorsunuz onu anlayamadim. Kayinpederiniz sizin burda bize soylediginizi soylemis. Caya gitme konusunda da hakli bence. 5 dakikaligina komsuya gittiyseniz siz giderken yemek hazirlaniyordu demektir bu. Yada siz 5 dakika oturmadiniz. Her ikisinde de ben kayinpederinize hak verdim. Bu kadar aglicak, hesabi eltinize kesecek bir durum yok bence.
kayinpedere soyledim kirildigimi ama hic orali olmadi ben buyugunuzum ne dersem o olacak diyor..yaa kizmadini hala anlamadim komsuya bi caya gittik onlarinda samimi gorustukleri biri sonucta kadin davet etti bizi ayrica yemek yemelerine bozulduk ama belli etmedik afiyet olsun dedik buyrun dediler acikinca yeriz dedik..yani kayinpeder resti cekti..ya ben ne dersem o ya da siz bilirsinuz diyor..o planlasin biz uygulayalim bizim aile hayatimiz yok onun istedigi gibi yaşayalım..elini optum gelirken ama simdi bir daha nasil yuzune bakacagim bilmiyorum
Abartmamis ki zaten adam. Evde herkes toplanmis. Yemek yenilecek siz oturmaya gidiyorsunuz. 5 dakikaligina gidiyorsunuz. Ortada yemek hazirligi falan yok. Donunce bakiyorsunuz ki birden yemek hazirlanmis ve yeniyor. Super gucleri var demekki bu kadar hizli hazirladiklarina gore.cay konusunda abartilacak birsey göremiyorum ben onlar orda oturuyordu ve herkes kendi arasinda sohbet ediyordu bizde zorla muhabbet kuracak degildik...yemeye gelince ortada bi hazirlik yoktu..
yemek saatti değildi ayrica giderken cekip gitmedik musade istedik..kizim yemek yicez sonra gidin diyebilirlerdi..abartmayi yapan ven miyim..yaa ister samimi olurum eltimle ister olmam başkasına gore mi davranislarimi belirleyecegim..kizamaz kimse bu yuzden bana varsa rahatsizligi ceker bi köşeye uygun bi dille söyler..simdi duzekecek mi hersey..yeterince alttan aldim...arkasindan konusan akay edenler iyi ven kötü. icim disim bir arkalarindan nasılsam yuzkerine de öyleyimAbartmamis ki zaten adam. Evde herkes toplanmis. Yemek yenilecek siz oturmaya gidiyorsunuz. 5 dakikaligina gidiyorsunuz. Ortada yemek hazirligi falan yok. Donunce bakiyorsunuz ki birden yemek hazirlanmis ve yeniyor. Super gucleri var demekki bu kadar hizli hazirladiklarina gore.
Siz yaptiklarinizi mini minnacik bir sey noldu ki diyip, kayinpederinize de devasa tepkiler verirseniz daha cook aglarsiniz.
erken bi saatti aksam yemeğinden once gidip donecektik gittigimiz kisi cok yakin olduklari biri..yanlis bisey olsa kadin bizi çaya cagirmazdivherhaldebenim evimdeki misafirin başka eve gidip çay içip gelmesine takılırım ben.bayramlaşma ise onun da zamanı vardır.yemek yenir sonra kim ne yaparsa yapar.
kendimi savunmaktan aciz değilim merak etmeyin sonucra eşimin ailesi ipleri koparmak istemedim.az daha uzatsam üstümüze yuruyecekti o aşamaya getirmek istemedim..bazen haklida olsan alttan almak zorubda kalıyorsun istemeden..ağlamama gelince her zaman haksızlık karşısında elimden hirsey gelmediğinde ağlarım...
Iciniz disiniz birse niye gelip burda bunlari anlatmak yerine kayinpederinize soylemiyorsunuz bunlari? Bosuna sinirlenmeyin icten ice. Aynen bunlari ona anlatin. Eltinizle ne sorununuz var bilmiyorum. Anlatmadiginiz icin burdan baya cekemiyor gozukuyorsunuz.yemek saatti değildi ayrica giderken cekip gitmedik musade istedik..kizim yemek yicez sonra gidin diyebilirlerdi..abartmayi yapan ven miyim..yaa ister samimi olurum eltimle ister olmam başkasına gore mi davranislarimi belirleyecegim..kizamaz kimse bu yuzden bana varsa rahatsizligi ceker bi köşeye uygun bi dille söyler..simdi duzekecek mi hersey..yeterince alttan aldim...arkasindan konusan akay edenler iyi ven kötü. icim disim bir arkalarindan nasılsam yuzkerine de öyleyim
heee hem gidin dediler hem de tavır yaptılar öyle mi?erken bi saatti aksam yemeğinden once gidip donecektik gittigimiz kisi cok yakin olduklari biri..yanlis bisey olsa kadin bizi çaya cagirmazdivherhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?