arkadaşım bir günde insanın kararı nasıl değişir konuyu tam olarak okursanız anlarsınız işten çıkarılmasa zaten bir problem yok burada tek problem işten çıkarılması bana göre işten çıkınca yanlış yaptığını farketmiş arkadaş zaten dank etmiş nihayet yani
beni derdim işten çıkarılmak değil iyi okumamışsınız sanırım. ben kendimde daha önce kac kez çıkmak istedim bırakmadı... yasananları hazmedemiyodum. ne onunla ne onsuz olmak kolaydı. evet yanlışda olsa insan sevdiğinden ayrı kalınca üzülüyo ve üzüldüm... ama sürdürürkende üzülüyordum pişmanlıklarım çok bi gafletteydim uyanmak istiyorum. ve bunun içinde herşeyi yapıcam..
beni derdim işten çıkarılmak değil iyi okumamışsınız sanırım. ben kendimde daha önce kac kez çıkmak istedim bırakmadı... yasananları hazmedemiyodum. ne onunla ne onsuz olmak kolaydı. evet yanlışda olsa insan sevdiğinden ayrı kalınca üzülüyo ve üzüldüm... ama sürdürürkende üzülüyordum pişmanlıklarım çok bi gafletteydim uyanmak istiyorum. ve bunun içinde herşeyi yapıcam..
dün açtı konuyu dünden beri takip ediyorum neyin nasıl geliştiğinide en az sizin kadar anladım 1 günde değişmez belki ama bunu söylemesi bile güzel değilmi yaşadığı hayat yönünden bakarsak? evet sorunu işden atılmasının ağırına gitmesiyle başlamış ama forumdaki yorumlar sayesinde anlamış olmalı diye düşünüyorum
hangi yolu bulursa bulsun evli bir adamla birlikte bir deri parçası için hayatı mahvolmuş değilmi istemediği aslında tam olarak sevmediği bir adamla rica minnet evlenmiş değilmi ??? kaç kişinin daha hayatını mahvedecek o lanet zar için ???
o adamın eşinin yerine kendini koy arkadaşım bu kadının kocasının yerine kendinii koy ve lütfen öyle düşün sözde bir deri parçasının diyetini kaç kişi acı çekerek ödeyecek söylermisin en kötü tarafı bu işten atılmamış yani patronu olacak adamda bundan sıkılıp daha fazla sardırmadan bunu ben başıma işten çıkarayım demeseydi dank edecekmiydi kafaya böyle br konuyu açacakmıydı acaba ne dersin ???
senin akıl seviyenden şüphe ediyorum...
eşin sana kötü davranıyor ama en azından seni aldatacak kadar düşmemiş !!
yazık ..
hangi yolu bulursa bulsun evli bir adamla birlikte bir deri parçası için hayatı mahvolmuş değilmi istemediği aslında tam olarak sevmediği bir adamla rica minnet evlenmiş değilmi ??? kaç kişinin daha hayatını mahvedecek o lanet zar için ???
o adamın eşinin yerine kendini koy arkadaşım bu kadının kocasının yerine kendinii koy ve lütfen öyle düşün sözde bir deri parçasının diyetini kaç kişi acı çekerek ödeyecek söylermisin en kötü tarafı bu işten atılmamış yani patronu olacak adamda bundan sıkılıp daha fazla sardırmadan bunu ben başıma işten çıkarayım demeseydi dank edecekmiydi kafaya böyle br konuyu açacakmıydı acaba ne dersin ???
konuyu asıl sizen başından beri okusaydınz benimde sizden farklı düşünmediğimi anlardınız
bir diğeride sadece adım attıgı en azından kafasında birşeyleri düşünüp hattını değiştirmem sevgilisini aramamak vs herneyse bir düşünce oluştuğu için sevindiğimi belirttim. konuyu en baştan sayfalarınca okumanızı tavsiye ederim sizden farklı düşünmüyorum. empati yapmaya gerek duymuyorum layı ben idrak ettimde siz benim söylediklerimi bi idrak etseniz!!
sizinle aynı yerden bakıyorum yani olaya ve mevzuya 1 yorumumdakı olumlu bi cümleyle sesuvanın yanındayımmı sanıyorsunuz
üstelik hatalar yapılmış dönüşü varmı şu an yok ama amac daha ileri gitmemesi tabiki tasvip edilesi şeyler değil yaptıkları Rabbim kimseye yaşatmasın kimseyede kınatmasın. yapmak istediğim sadece amacını ögrenip bundan sonra hangi yönde gidecegini ögrenmekti !
Aaaaa arkadaşımızın akıl seviyesinden niye şüphe ediyorsun arkadaşım :) Kendisi bir profil resminden kişilik tahlili yapabilecek kadar ordinaryus kıvamında
Edep dersi bile verebilir dikkat ! Hem acınası bir halde içli içli konu yazması zeki olduğunun kanıtı...Zekiliktek kastım minareyi çalıp kılıfına uydurmakla alakalı..Eşim tecavüz etti .. eee ? O yaptı ! ..Erkeklere olan güvenimi yitirdim ! Eee ? Ama patronumla YATIYORUM ..Doğru yolu bulacağım eminim..Eee ? Ama konusunun son paragrafları herşeyi açıklıyor kadın hâlâ onsuz nasıl yapacağının derdinde :) Masum numarası çekmesin..Şayet ben alt komşumun bunun gibi bir kadın yüzünden terkedildiğini gözlerimle görüp intiharına bile şahit olmuşken bu kadınında yanlışının farkında olarak bile bile lades demesine çanak tutamam..Gerçekten hem suratına tükürülesi hem de dediğim gibi yolunası ! ALLAH o kadının eşiyle sizi yanyana hiç getirmesin :) içtenlikle diyorum bunu..
Burada eşleri tarafından aldatılan kadınlar için genelde 2. kadın için nelerin denildiğini biliyoruz..Alın buyurun..Kendisi sıcak sıcak 2. kadın..
galiba anlatamıyorum jaippur ben bi gaflette olduğumu zaman zaman çok farkındaydım ama kendimi çekemiyordum ve söyledim o çıkarmadan öncede ben bi kaç kez pişmanlığımdan ötürü işten çıkmak istedim ama birakmadı beni... ayrıca işten çıktıktan sonrada bu konuları konuştuk yanlış olduğunu doğru bi yolda olmadığımızın o da farkında... evet kabul eiyorum işten çıktıktan sonra onsuz kalmaya başladıktan sonra bunları daha fazla düşündüm.. ayrıca yüzyüze görüşmüyorum eger isteseydim hergün onunla görüşebilirim... ama ben onu özlesemde onunla yüzyüze gelmeme kararı aldım ve bu kararıda ne dün ne de bugün çok önceden aldım... toparlamaya calışıyorum kendimi ve yardıma ihtiyacım var...