Sesuva bir saattir asagida nickini görüyorum, cesaret edip neden cevaplamiyorsun canim ya???
Böyle olmazki ama, dürüst ol dedik sana hep....
PISIRIK insanlardan hep korkmusumdur ben..
Aynen canim, ne oldum dememeli ne olacagim demeli, aynisini bende savunuyorum.
Fakat su soruma bir cevap verebilirimisin?
Bir kizlik zari yüzünden degdimi yasadiklarin?
tabiki değmedi keske gecmişe dönebilsem dedim daha öncede ama olmuyo... hata üstüne hata yaptım çorap söküğü gibi geldi toplamaya çalıştıkça battım. ben bi ikileme düştüm sevgimle vicdanım çıkamadım işin içinden her türlü üzüldüm daha fazla üzülmek istemiyorum yanlışımdan dönmek benim amacım.
Bencede dönün o kadın sizi yolmadanGerçekten çok yolunası bir kadınsınız..
biliyor musun bayan kontes avatarındaki resminden senin nasıl bi kadın olduğunda ortada insanlar kendini yansıtan resimleri koyarlar... ben kötü kadınım övülecek bi yanım yok belki ama senin de çok masum olduğun söyleneemezz sanırım... ben haddimi aştım am sen edepli olda sen haddini aşma kontes hanımm..
bütün yargıları bi kenara attığımızda bunca sana ögüt veren kınayan kızan yada hak veren insan yorumlarını dinledikten sonra ne yapacaksın lütfen kararını söylermisin kafanda birseyler oluştumu birilerinin dedikleri ışık olmuş madem o ışıklı yolu bize anlatırmısın?
ben onunla uzun zamandır yüzyüze görüşmeyerek zaten bi kararın içindeydim... ama sevdiğim için bunun bana zor geldiğini anlatmaya çalışmıştım.. bazı şeyler duygusal olarak zor olsada burda yazılanlar beni daha da kendime getirdi... işe telefon hattımı değiştirmekle başlıcam... ve psikolojik yardım alarak çünkü çok yara aldım buna ihtiyacım var..
en azımdan adım atıyorsun yani en güzelini ve en iyisini yaparsın bütün bunlardan sonrada zaten olmayan evliliğinin çaresine bak ve lütfen hızlı adımlara başla
bir kızlık zarı için mecburen evlenip kendine temize çıkarmak sonrada başkasına aşık olmak onla birlikte olmak ama bunu dert olarak bile görmüyorsun aşık olduğun adam yani patronun seni işten çıkarması daha büyük bir problem sadece bizim toplumumuzdamı böylemi bu bir deri parçası için değermiydi arkadaşım ama derdin bu değildi işten çıkarılmandı değilmi senin :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?