sizi trollüğünüzden ötürü tebrik ediyorum, kk üyelerinin ne derece ataerkil beyincikli olduğunu çok güzel tespit edip ona uygun bir konu açmışsınız, okumalara doyamadım. bizim kadınlarımız çok acayip, aşk-ı memnu'yu ağızlarını ayıra ayıra seyrederler de aynısını komşusunun yaptığını duysa kocasından önce yerden yere çalar. haydin buyrun, yorum örneklerini inceleyelim:
1. grup: EVLİLİK NAZİLERİ
''senin hiç kadınlık gururun yok mu?, patronun karısının ne günahı var? allah seni çarpacak, cehenneme koyacak, yakacak!, patron da seninle dost hayatı yaşamış oh ne güzel! sen buna layıksın zaten! ne olursa olsun kimse aldatılmayı hakketmez!!!!1!1!!1(bir)...''
kadın majör depresyon geçiriyor, bu mahalle dilberleri kadından erdem bekliyor. veremli bir insandan öksürmemesini istemek gibi bir şey bu. ayrıca tecavüz eden bir herif bırakın aldatılmayı, kafasının pekmezinin akıtılmasını bile hakkeder. gebersin böyle erkekler. gebersin ki kadınlarımız kız çocuklarımız rahat nefes alsın. ha bir ileri geri konuşup adını bolca diline doladığın allah belki de seni çarpar bu sözlerinden dolayı, merhametsiz ve acımasız olduğun için seni koyar o mübarek cehennemine he? kutsal dürbünün var da mı gözlüyorsun öbür dünyayı böbeyyim.
2. grup: ZEM ZEM SUYUNDA YIKANMIŞLAR
''kimseyi yargılamak bana düşmez ama KEVAŞE MİSİN YANEEE... ben böyle bi durumda olsaydım asla böyle davranmazdım. madem sevmiyorsun boşan canım. allah sana akıl fikir versin...''
bunlar ılımlı grup. akıllarınca empati yapıyorlar. AKILLARINCA dedim :)))
3. grup: SEX AND THE CITY KADINLARI
''eğer tecavüz ettiyse evlenmeseydin sen de, mon dieu, hangi devirde yaşıyoruz! bunlar aldatmaya bahane değil...'
bunlar paris'de yaşadıklarını zannediyor, öğlen yemeklerinde 100 gr. havyar tüketiyorlar. o yüzden türkiye'nin sosyal yapısını bilmemekte haklılar şekerim.
4. grup: NAMUS MANYAKLARI
''kocam bana tecavüz etti demişsin ama öpüşmekten de geri durmamışsın. bence kendi rızanla birlikte oldun. ayrıca belli iş yerinde patronunu ayartmaya çalışmışsın. o herif seni elinin kiri gibi atacak gör bak.''
en saygıyla yaklaştığım grup bunlar. bu namus manyakları o kadar ulu, o kadar ermiş insanlardır ki; hiç tanımadıkları bir insanın bir paragraflık yazısını okuyarak 'tecavüze uğradı mı, kendi isteğiyle mi beraber oldu' şıp diye anlarlar. bu insanlar, sevgiliyle öpüşmenin 'gel benim elimi ayağımı tutup, zorla içime gir!' demek olduğunu çok iyi bilirler.
hey yarabbim ne günlere kaldık!