eşimi aldatıyorum ama...?

aaaaaaa ben kendimi buldum 3 gruba giriyorum galiba, sex and the city yuhhhuuuuuuu......
Evet, mon dieu nasil anladin? Aynen senin dedigin gibi, öyle havyar yiyiyoruz ve her dakika sampanyalari patlatiyoruz.....C`est tres magnifique!!!
Bu nasil bir önyargidir böyle.

Bu dünyada her insan özgürdür ve istedigini yapar ama kimsenin özgürlügünü ve SINIRINI asmadan olmali ve suclari hep baskasina yüklemeden yasamali.
Emrah gibi basi bükük yapip ama ben istemeyerek oldu olmaz. Kaderim kötüydü abiiii....
Dert yanma, yok ilkinde tecavüze ugradim, ikincisinde cok sevdim, ücüncüsünde böyle oldu dördüncüsünde söyle olacakla hayat yürümez.
Bir insan tabiki evliykende asik olabilir,ayrilir ve tekrar evlenir ama burada asik oldugu adam onu isten atiyor, eeeee daha neyi konusuyoruz burda?
Madem cok seviyordu o adam neden isten atti bunun cevabini hala alamadik, konu sahibi arkadasim?

Benki feminist görüslü bir insanim.
Bir kizlik zari yüzünden insan bu kadarmi kendini harap eder.

Bir arkadasin daha önce yorum yaptigi gibi, o kizlik zari kaybettim diye korkan kadin, evli bir erkegi aldatirken korkmuyor ama , nedense orada cesareti var. Cok ilginc.
Bu ne celiski? Bu ne karisiklik?

Sesuva bir saattir asagida nickini görüyorum, cesaret edip neden cevaplamiyorsun canim ya???
Böyle olmazki ama, dürüst ol dedik sana hep....
PISIRIK insanlardan hep korkmusumdur ben..

aldatmak ıstemıyorsan patronundan ayrılmalısın ,
ama ondan da vazgecmek ıstemıyorsun anladgım kadarıyla ,
canın nasıl davranmak ıstıyorsa oyle yap
ama kocanında sana aynı seylerı yapacagını dusun olurmu ?

Sesuva bir saattir asagida nickini görüyorum, cesaret edip neden cevaplamiyorsun canim ya???
Böyle olmazki ama, dürüst ol dedik sana hep....
PISIRIK insanlardan hep korkmusumdur ben..

daha ne dememi bekliyorsun olivia.... ben büyük bi yanlış yaptım ve tüm cesaretimi toplayıp burda paylaştım bunu yapmak belki doğru belki yanlış.... çıkmazda olduğum için çaresiz kaldığım için sizlerin yorumlarından medet umdum kendime. ben kimsenin beni eleştirmesine bozulmuyorum tabiki herkes kendi doğrularını savunacak ama düşene bi tekme vurarak değil... biliyorum yanlış bir zamanda yanlış bi insanı sevdim ama şundan bir iki sene öncesine kadar böyle birşey olacağı aklımın ucundan geçmezdi. burda ahkam kesmek kolay içinde olmadan ama ben içindeyim yanlış anlama sakın savunmuyorum kendimi sadece bu yanlışın içinden çıkmak istiyorum bazı arkadaşlar bana yazdıklarıyla ışık tuttular yol gösterdiler kendime güvenimi getirdiler çok tşk ederim onlara... ama bazı arkadaşlarsa kendileri sütten çıkmış ak kaşık gibi yerden yere vurdular sanki ben halimden memnunmuş iyi yapıyorum doğru yoldayım demişim gibi... ama şunu soyleyeyim olıvıa DÜNYA ÇOK KÜÇÜK BAZEN GÜZEL BAZEN ACI SÜPRİZLERLE DOLU, NE OLDUM DEMEMELİ İNSAN NE OLUCAM DEMELİ VE BÜYÜK KONUŞMAMALI...

Çok hamarat bir bacısınız bacım (!)..Nasıl yetişebiliyorsunuz ? Bu işin sırrı nedir ?

Şuan eve gidip temizlik,ütü,yemek,ıvız zıvır işim var..Akşama da koca gelecek onada hizmet lazım..Boş vaktim olmuyor pek :KK53: Sabah iş güç..Of şimdiden yine içim şişti..

Boşluktan bacım boşluktan al eline iki tentene ör ..Git temizlik yap :) Vallahi boş zamanın kalmaz aldatmaya :))) Hem şunu da anlamadım patronunla neden sevişiyorsun ? o senin patronun ayıp ayıp ! Valahi patronlarımızın karşısında sevişme hissimiz hiç uyanmıyor bizim acep neden ? bizde mi bir sorun var ? Tir tir titriyoruz :))) Korkuyoruz (!)...

Öfff ne yazdım yahu ben bile bilmiyorum :) Şimdi sen kocanı aldatıyorsun, patronunun metresisin,İşten de çıkarılmışsın..Ama sana en çok koyan işten çıkarılman olmuş eheheh:KK14: Yarıldım :)

Aynen canim, ne oldum dememeli ne olacagim demeli, aynisini bende savunuyorum.
Fakat su soruma bir cevap verebilirimisin?
Bir kizlik zari yüzünden degdimi yasadiklarin?

Son düzenleme:
Aynen canim, ne oldum dememeli ne olacagim demeli, aynisini bende savunuyorum.
Fakat su soruma bir cevap verebilirimisin?
Bir kizlik zari yüzünden degdimi yasadiklarin?

tabiki değmedi keske gecmişe dönebilsem dedim daha öncede ama olmuyo... hata üstüne hata yaptım çorap söküğü gibi geldi toplamaya çalıştıkça battım. ben bi ikileme düştüm sevgimle vicdanım çıkamadım işin içinden her türlü üzüldüm daha fazla üzülmek istemiyorum yanlışımdan dönmek benim amacım.

bütün yargıları bi kenara attığımızda bunca sana ögüt veren kınayan kızan yada hak veren insan yorumlarını dinledikten sonra ne yapacaksın lütfen kararını söylermisin kafanda birseyler oluştumu birilerinin dedikleri ışık olmuş madem o ışıklı yolu bize anlatırmısın?

eşinizi sewmiyorsanız ayrılın aldatmak çok adice bi dawranış koşullar ne olursa olsun ....empati yapın aynı durumda siz olsaydınız .....kınamıyorum hayat bu herşey biz insanlara mahsus ama aldatmayın ayrılın ve yeni bi hayat kurun patronunuz olur olmaz bilemem ama ...

tabiki değmedi keske gecmişe dönebilsem dedim daha öncede ama olmuyo... hata üstüne hata yaptım çorap söküğü gibi geldi toplamaya çalıştıkça battım. ben bi ikileme düştüm sevgimle vicdanım çıkamadım işin içinden her türlü üzüldüm daha fazla üzülmek istemiyorum yanlışımdan dönmek benim amacım.

Arkadaşım kararlısın sanırım bu işin sonu yok buna devam edersen sen kendi sonunu getireceksin ya delireceksin yada Allah korusun eşin duyacak görecek alacaksın başına belayı
bir düşün iki tane beş para etmez adam olmamış erkek için bunları yaşamaya değermi
Allah korusun ama buna devam edersen şunu da düşündünmü ya hamile kalırsan ne olcak o zaman bu bataktan hiç çıkamayacaksın
kendine ve o adamın masum eşine daha fazla zarar vermeden o adamdan ayrıl
daha gençken ve çocuk sorumluluğun yokken eşinden ayrıl kendine doğru bir yol çiz
yazılarından anladığım kadarıyla sen bunları yapabilecek bir bayansın
umarım ileride sırtımdaki kamburları attım yeni bir yol çizdim diye konu açarsın

Bencede dönün o kadın sizi yolmadan :KK14: Gerçekten çok yolunası bir kadınsınız..

biliyor musun bayan kontes avatarındaki resminden senin nasıl bi kadın olduğunda ortada insanlar kendini yansıtan resimleri koyarlar... ben kötü kadınım övülecek bi yanım yok belki ama senin de çok masum olduğun söyleneemezz sanırım... ben haddimi aştım am sen edepli olda sen haddini aşma kontes hanımm..

biliyor musun bayan kontes avatarındaki resminden senin nasıl bi kadın olduğunda ortada insanlar kendini yansıtan resimleri koyarlar... ben kötü kadınım övülecek bi yanım yok belki ama senin de çok masum olduğun söyleneemezz sanırım... ben haddimi aştım am sen edepli olda sen haddini aşma kontes hanımm..

Ah masumcam nasıl bir kadınım peki ben ?? Keş (!) :KK14: Ahh bak sigara içen bir smiley de koydum..Şimdi daha da idrak edebildiniz mi nasıl bir kadın olduğumu ? Hadden bahsediyor birde :) Ah emmam, yarenim..!

bir kızlık zarı için mecburen evlenip kendine temize çıkarmak sonrada başkasına aşık olmak onla birlikte olmak ama bunu dert olarak bile görmüyorsun aşık olduğun adam yani patronun seni işten çıkarması daha büyük bir problem sadece bizim toplumumuzdamı böylemi bu bir deri parçası için değermiydi arkadaşım ama derdin bu değildi işten çıkarılmandı değilmi senin :)))))))))

bütün yargıları bi kenara attığımızda bunca sana ögüt veren kınayan kızan yada hak veren insan yorumlarını dinledikten sonra ne yapacaksın lütfen kararını söylermisin kafanda birseyler oluştumu birilerinin dedikleri ışık olmuş madem o ışıklı yolu bize anlatırmısın?

ben onunla uzun zamandır yüzyüze görüşmeyerek zaten bi kararın içindeydim... ama sevdiğim için bunun bana zor geldiğini anlatmaya çalışmıştım.. bazı şeyler duygusal olarak zor olsada burda yazılanlar beni daha da kendime getirdi... işe telefon hattımı değiştirmekle başlıcam... ve psikolojik yardım alarak çünkü çok yara aldım buna ihtiyacım var..

ben onunla uzun zamandır yüzyüze görüşmeyerek zaten bi kararın içindeydim... ama sevdiğim için bunun bana zor geldiğini anlatmaya çalışmıştım.. bazı şeyler duygusal olarak zor olsada burda yazılanlar beni daha da kendime getirdi... işe telefon hattımı değiştirmekle başlıcam... ve psikolojik yardım alarak çünkü çok yara aldım buna ihtiyacım var..

en azımdan adım atıyorsun yani en güzelini ve en iyisini yaparsın bütün bunlardan sonrada zaten olmayan evliliğinin çaresine bak ve lütfen hızlı adımlara başla

Peki masumcam profilimi ziyaret edip bir elde iki tane yanıp sönen uğur böcüüümü de gördün mü ? Onlarda beni ifade edebiliyor mu ? :) Bak o resmim senin kadar masumca ona laf yok !! Profil resimlerim namusludur benim ! Tillahi kimseyi boynuzladığı ve bu durumdan şikayetçi olmuş gibi yapıp gunah çıkarmıyorlar :) Alındım..Sol yanımdan yedi kurşun yedim aney smileyi olsa anında yapıştırmıştım ortaya...Yönetime duyurulur !!

en azımdan adım atıyorsun yani en güzelini ve en iyisini yaparsın bütün bunlardan sonrada zaten olmayan evliliğinin çaresine bak ve lütfen hızlı adımlara başla

arkadaşım bir günde insanın kararı nasıl değişir konuyu tam olarak okursanız anlarsınız işten çıkarılmasa zaten bir problem yok burada tek problem işten çıkarılması bana göre işten çıkınca yanlış yaptığını farketmiş arkadaş zaten dank etmiş nihayet yani :KK14::KK14::KK14:

bir kızlık zarı için mecburen evlenip kendine temize çıkarmak sonrada başkasına aşık olmak onla birlikte olmak ama bunu dert olarak bile görmüyorsun aşık olduğun adam yani patronun seni işten çıkarması daha büyük bir problem sadece bizim toplumumuzdamı böylemi bu bir deri parçası için değermiydi arkadaşım ama derdin bu değildi işten çıkarılmandı değilmi senin :)))))))))

beni derdim işten çıkarılmak değil iyi okumamışsınız sanırım. ben kendimde daha önce kac kez çıkmak istedim bırakmadı... yasananları hazmedemiyodum. ne onunla ne onsuz olmak kolaydı. evet yanlışda olsa insan sevdiğinden ayrı kalınca üzülüyo ve üzüldüm... ama sürdürürkende üzülüyordum pişmanlıklarım çok bi gafletteydim uyanmak istiyorum. ve bunun içinde herşeyi yapıcam..

Bu arkadaşın buraya konu açma sebebi vicdanına yenik düşmesi ve kendisiyle hesaplaşmak istemesi bellki ki...

Evet bir yanlış yapmış hemde büyük bir yanlış ancak farkında olması bile onun doğruyu göreceğini işaret ediyor..

Hayatta herkezin bir takım zaafları vardır, kiminin aşk kimiminin para...v.s

İrade dediğimiz gücü ise malesef herkez kullanamıyor..

Yargılmak işin başka bir kısmı,

Ancak bir insana doğru yolu göstermek bana göre olması gereken...

Bu durumu yaşayan arkadaşım belliki bu noktaya kendi tercihlerinle gelmişsin.

Şimdi kendi hür iradeni kullanıp bu yanlış ilişkiyi bitirip kendine yeni bir hayat ama temiz bir sayfa açarak gerçekleştirebilirsin...

Unutmaki bir kadın olarak nasıl sevgisizlik seni yaralıyorsa

Patronunun eşinin ihanet daha fazla yaralar..
Bir kadının hemcinsine buna yapmaya hakkı yok..

Kötü de olsa eşinden bu şekilde intikam almamalısın..Sen mertçe savaşını ver...

X