- 18 Temmuz 2017
- 695
- 287
- 18
- 37
- Konu Sahibi kucukelma30
-
ben kayınvalidemin gelmesinden rahatsız olmam.kv gelmesin o gelmesin bu gelmesin otursun baksın o zaman bebeğine kendisi büyütsün gece gündüz.Ben misafir yatak odası olayına çok sıcak bakıyorum. Evim müsait olsa ben de yapardım. Salonda misafir yatırmak falan çok huzursuzluk veriyor bana. Sabah kalk bi saat ortalığı topla falan. Ama bu misafir yatak odası olayına Türkiye henüz hazır değil. Gelen nasılsa yeri var diye kalır da kalır günlerce. Türkler malesef böyle çok düşüncesizler bu konuda. O bakımdan da eşinizin endişe duyması çok normal. Şimdi kv niz canı isteedikçe gelip kalır o zaman sizde. Nasılsa oda da var diye. Bu durumdan siz de rahatsız olursunuz. En iyisi yapmayın misafir yatak odası.
tamamda en azından ilk bir yıl sürekli misafir kalacak.bu çoğunlukla annem o olmadığında da kv ve kb olacak.çekyatta mı yatsın yani insanlar anlamıyorum.Bnece alt yapıda başka bir probleminiz var.Bu konu sebebp olmuş.Eşiniz gayet mantıklı açıklama yapmış.Oda da çekyat var.Bana göre de sırf kırk yılda bir birileri gelip kalacak diye,2 bir yatak odası saçma.Sonuçta ikinizin ortak yaşam alanı.Siz misafir sevdiğiniz gibi o da sevmeyebilir,rahat edemeyebilir.Ortada buluşmak en doğrusu.
O zaman hem annenizle hem de eşinizle uygun bir dille konuşun annem uzun bir süre biz de kalacak çekyatta rahat edemez deyin ondan başkada kimse kalmaz diye belirtin.bilmiyorumki inşallah bir daha çağırmaz
bilmiyorum bunu planlamadık.ama beyefendi bakıcıya da sıcak bakmıyordu.ya annemin teyzemi çağırması üzerine benim ikide birde gelen giden olacak demem filan üst üste geldi.Çocuğunuza anneniz ve ya kayinvalideniz bakacaksa çekyat pek pratik bir çözüm değil.Hatta odaya birde dolap alın derim.15/20 gün kalacaklar ,iznim bitince alırım ücretsiz izin otururum evimde ve ya var aklımda bir bakıcı arkadaş diyorsan evinin düzenini bozma derim.
ben kayınvalidemin gelmesinden rahatsız olmam.kv gelmesin o gelmesin bu gelmesin otursun baksın o zaman bebeğine kendisi büyütsün gece gündüz.
tamamda en azından ilk bir yıl sürekli misafir kalacak.bu çoğunlukla annem o olmadığında da kv ve kb olacak.çekyatta mı yatsın yani insanlar anlamıyorum.
Ben yataktan/bazadan önce bu sorunu konuşup netlestirmenizden yanayim.Bir de eşinize sorun ,acaba o kimin ağzı ile konuşuyor,ona akıl verenler kim?bilmiyorum bunu planlamadık.ama beyefendi bakıcıya da sıcak bakmıyordu.ya annemin teyzemi çağırması üzerine benim ikide birde gelen giden olacak demem filan üst üste geldi.
Sordum kimin baskasinin akli ile hareket ettigini ikimizde cok iyi biliyoruz dedim.kardesini kastederek.malum her zmn ben yokken saatlerce tlfnda konusurlar ben varken kendi aralarinda konusur yine tlfnu kapatirlar.Ben yataktan/bazadan önce bu sorunu konuşup netlestirmenizden yanayim.Bir de eşinize sorun ,acaba o kimin ağzı ile konuşuyor,ona akıl verenler kim?
Cnm ben tek kisilik baza almayalim bisa diye dusundugum icin o teklifle gitmedim esime yani hani yatak odasindaki karyola bisa cikacak ya o bakimda degerlendirmis oluruz diye dusundummgum icin oyle soyledim.nerden soyledim ya.ama tek kisilik yatak teklifi ile de gitseydim yine kabul etmezdi bence sanki bilmiyorum.adam yer acmak istemiyor kimseye..Eşin gibi misafir sevmeyen biriyim.
Misafire yatak odası kuracağıma çalışma odası, oyun odası, hobi odası falan kurarım.. Bizim bi oda spor, müzik, iş, okul ile alakalı eşyalarla dolu mesela.
Tek kişilik baza olsa neyse de çift kişilik yatakla koca bi odayı misafir için harcamazdım.
Bize 2 kişiden fazla misafir gelemez. Doğumdan sonra bi hafta annem kaldı. Sonra kv gelip gitti. Geleniniz gideniniz çok olurda kalan niye çok olsun onu anlamadım. Bi kaç gün anneler kalsın, bi kaç gün kardeş.
Bence eşin gelen giden çok olucak diye baya bi stres olmuş. Onu çok iyi anlıyorum
Tek kişilik bazaya da gerek yok ki. Çekyat açılınca 2 kişilik oluyordur zaten. Sizi anlıyorum gelen rahat etsin istiyorsunuz ama eşiniz de, gelen rahat ederse sürekli gelmek isteyecek diye düşünüyordur. Haksız da değil. Bizim evde yatak olsa çoluğu çocuğu toplayıp gelecek bi sürü insan var.Cnm ben tek kisilik baza almayalim bisa diye dusundugum icin o teklifle gitmedim esime yani hani yatak odasindaki karyola bisa cikacak ya o bakimda degerlendirmis oluruz diye dusundummgum icin oyle soyledim.nerden soyledim ya.ama tek kisilik yatak teklifi ile de gitseydim yine kabul etmezdi bence sanki bilmiyorum.adam yer acmak istemiyor kimseye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?