- 18 Temmuz 2017
- 695
- 287
- 18
- 37
- Konu Sahibi kucukelma30
-
Tabi esim asla bilmiyor bu kisimlari...Kafam iyice karisti kimisi esime hak vermis kimisi haksiz bulmus.ben nasil cikicam isin icinden...korkuyorum dogum sonrasini dusundukce...haftasonu esimin akrabalari gelecek bize yatili degil oturmaya gelecek biraz kalabalik gelecekler.bu morelle nasil agirlayacagimi bilmiyorum.su an konusmuyoruz zaten.hicbise yapmak icimeen gelmiyor tek basima kalmak istiyorum hicbisey dusunmemek...yemin ederim cocuk odasiydi misafir odasiydi dogum sureciydi stres hali oldu artik iyice bende
Ya anneme de kiziyorum gecende gelip kaldiklarinin ertesi gunu mobilyacilari gezmisler bebek odasi takimi bakmislar teyzemle beni ariyorlar kampanyada takimlar var bunlardan alin diyorlar ya istemiyoruz bebek odasi takimi diyorum yuz kere soyledim gezmisler cok begenmisler anliyorum onlarda heyecanlaniyor ilk torun filan belki ondan ama neden israr ediyorsunuz alacaksam alirim almiyorsam almam yani.bebek odasi dusunmedik biz genc odasi icin yapilmis sade bir dolap ve sifonyer aldik daha sonra takim yapariz dedik.takim alsam daha iyi degil miymis karyolasi da olurmus gelende kalirmis ya el kadar bebek icin karyola alinir mi hadi alindi diyelim baskasi yatirilir mi ya sacmaliyorlar.isime karisilmasindan isrardan nefret ediyorum.Allah basimizdan eksik etmesin ama ne bilim beni de strese soktular iyice ya
Esimle bakacagiz deyip kestirin atin. Dolap ve sifonyer almissiniz zaten,bir de park yatak alirsiniz,ister odasina koyarsiniz ister kendi odaniza koyarsiniz. Size kalmis bir sey. Teyzenizle annenize nooluyorsa.Kafam iyice karisti kimisi esime hak vermis kimisi haksiz bulmus.ben nasil cikicam isin icinden...korkuyorum dogum sonrasini dusundukce...haftasonu esimin akrabalari gelecek bize yatili degil oturmaya gelecek biraz kalabalik gelecekler.bu morelle nasil agirlayacagimi bilmiyorum.su an konusmuyoruz zaten.hicbise yapmak icimeen gelmiyor tek basima kalmak istiyorum hicbisey dusunmemek...yemin ederim cocuk odasiydi misafir odasiydi dogum sureciydi stres hali oldu artik iyice bende
Ya anneme de kiziyorum gecende gelip kaldiklarinin ertesi gunu mobilyacilari gezmisler bebek odasi takimi bakmislar teyzemle beni ariyorlar kampanyada takimlar var bunlardan alin diyorlar ya istemiyoruz bebek odasi takimi diyorum yuz kere soyledim gezmisler cok begenmisler anliyorum onlarda heyecanlaniyor ilk torun filan belki ondan ama neden israr ediyorsunuz alacaksam alirim almiyorsam almam yani.bebek odasi dusunmedik biz genc odasi icin yapilmis sade bir dolap ve sifonyer aldik daha sonra takim yapariz dedik.takim alsam daha iyi degil miymis karyolasi da olurmus gelende kalirmis ya el kadar bebek icin karyola alinir mi hadi alindi diyelim baskasi yatirilir mi ya sacmaliyorlar.isime karisilmasindan isrardan nefret ediyorum.Allah basimizdan eksik etmesin ama ne bilim beni de strese soktular iyice ya
Sonra aldik dolap ve sifonyeri o zmn henuz bostu odaEsimle bakacagiz deyip kestirin atin. Dolap ve sifonyer almissiniz zaten,bir de park yatak alirsiniz,ister odasina koyarsiniz ister kendi odaniza koyarsiniz. Size kalmis bir sey. Teyzenizle annenize nooluyorsa.
Tamam iste aceleye gerek yokmus ki kendi kendinize gidip almissiniz. Birileri hep bir seyler soyleyecektir,he he deyin gecin. Esimle alacagiz deyin,aldik deyin, birseyler deyin ve kapatin konulari. Herkesin her soyledigine kulak versek ohoooSonra aldik dolap ve sifonyeri o zmn henuz bostu oda
Yani ben anlamiyorum ya insanlari memnun etmek ne kadar zor.yani size ne ya ben hic bebek odasi almak istemedim cunku zaten orda yatmiyormus ilk seneler cocuk buyuyene kadar esyalar eskicek sonra begenmicek cocuksu bulacak belki.yatak al ne ayrica al kadar bebek icin karyola mi kurdurulur ya bide neymis gelen yatarmis sacmaliga bak.oyle bise yapsam esim napardi dusunemiyorum artik.takmiyorim zaten dinlemiyorum kimseyi bildigimi okuyorum ama yoruluyorum gercekten yoruldum bu surecte..Tamam iste aceleye gerek yokmus ki kendi kendinize gidip almissiniz. Birileri hep bir seyler soyleyecektir,he he deyin gecin. Esimle alacagiz deyin,aldik deyin, birseyler deyin ve kapatin konulari. Herkesin her soyledigine kulak versek ohooo
Sordum zaten genel konusuyorum dedi.kardesimde gelebilir bu eve annemle beraber senin annen babanda dedim.kardesim gelirse ayni anda bakarmisiz caresine salonu filan acarmisiz.Kırılacak bir konu gibi gelmedi bana
Teyzemi mi ima ediyorsun diye sorsaydın ?
Eşin yatılı misafir sevmiyor ben gibi
Evde 2 yatak odası olabilir elbette
Ama eşin almak istemiyor
Bence siz doğum yaklaştıkça stres yapmışsınız. Doğumdan sonra ne kadar önemsiz şeylere kafamı takmışım diyeceksiniz. Hepinizde doğumun korkusu, heyecanı, telaşı, stresi var.. Bunlar çok normal aslında. Yazım şeklinizden bile ne kadar gergin olduğunuz belli oluyor :) Aynı duyguları eşinizin de yaşadığını düşünün. Belki de ikinizinde 'bişey olsa da patlasak' dediği bi anda yaşandı böyle bi tartışma. Anneniz de kendince sizin iyiliğiniz için çabalıyor. Kimse kötülük olsun diye mağaza mağaza torununa mobilya bakmaz ki :) Bunların hepsi hallolur yeter ki kalpler kırılmasın Eşiniz de gerçek düşüncelerini söylememiştir, sinirleri boşalmıştır. Sakince konuşun bi yol bulunur.Evlilik aile olmak ne zormus yabazen 15 sene onceye gitmek istiyorum ne kadar mutluymusum...ne kucuk seyleri sorun yapiyormusum..
Çocuğa konu sahibinin annesi bakacakmış aslında ara sayfada açıkladı en az 1 yıl sanırım ara ara kayınvalide vs gelecekmiş bu durumda 2. Oda normal aslında hem oda değerlenir hem takım değerlenir sonuçta 1 yıl insan çekyatta rahat edemez diye düşünüyorum.Çocuğa bakıcı değil annemler baksın olayı gelir muhtemelen ozaman hatırlatın
Tabiki bizim evde de biri gelirse kalsın diye oda var birde bebek gardolabı eşya falan koyuyorlarÇocuğa konu sahibinin annesi bakacakmış aslında ara sayfada açıkladı en az 1 yıl sanırım ara ara kayınvalide vs gelecekmiş bu durumda 2. Oda normal aslında hem oda değerlenir hem takım değerlenir sonuçta 1 yıl insan çekyatta rahat edemez diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?