eşime çok kırıldım

Kafam iyice karisti kimisi esime hak vermis kimisi haksiz bulmus.ben nasil cikicam isin icinden...korkuyorum dogum sonrasini dusundukce...haftasonu esimin akrabalari gelecek bize yatili degil oturmaya gelecek biraz kalabalik gelecekler.bu morelle nasil agirlayacagimi bilmiyorum.su an konusmuyoruz zaten.hicbise yapmak icimeen gelmiyor tek basima kalmak istiyorum hicbisey dusunmemek...yemin ederim cocuk odasiydi misafir odasiydi dogum sureciydi stres hali oldu artik iyice bende
Ya anneme de kiziyorum gecende gelip kaldiklarinin ertesi gunu mobilyacilari gezmisler bebek odasi takimi bakmislar teyzemle beni ariyorlar kampanyada takimlar var bunlardan alin diyorlar ya istemiyoruz bebek odasi takimi diyorum yuz kere soyledim gezmisler cok begenmisler anliyorum onlarda heyecanlaniyor ilk torun filan belki ondan ama neden israr ediyorsunuz alacaksam alirim almiyorsam almam yani.bebek odasi dusunmedik biz genc odasi icin yapilmis sade bir dolap ve sifonyer aldik daha sonra takim yapariz dedik.takim alsam daha iyi degil miymis karyolasi da olurmus gelende kalirmis ya el kadar bebek icin karyola alinir mi hadi alindi diyelim baskasi yatirilir mi ya sacmaliyorlar.isime karisilmasindan isrardan nefret ediyorum.Allah basimizdan eksik etmesin ama ne bilim beni de strese soktular iyice ya

Tabi esim asla bilmiyor bu kisimlari...

Esimle bakacagiz deyip kestirin atin. Dolap ve sifonyer almissiniz zaten,bir de park yatak alirsiniz,ister odasina koyarsiniz ister kendi odaniza koyarsiniz. Size kalmis bir sey. Teyzenizle annenize nooluyorsa.

Kırılacak bir konu gibi gelmedi bana
Teyzemi mi ima ediyorsun diye sorsaydın ?
Eşin yatılı misafir sevmiyor ben gibi
Evde 2 yatak odası olabilir elbette
Ama eşin almak istemiyor

Ben esinizi hakli buldum :) gercekten bir evde(ev asiri buyuk degilse) ikinci bir yatak odasi cok gereksiz.

Sonra aldik dolap ve sifonyeri o zmn henuz bostu oda
Tamam iste aceleye gerek yokmus ki kendi kendinize gidip almissiniz. Birileri hep bir seyler soyleyecektir,he he deyin gecin. Esimle alacagiz deyin,aldik deyin, birseyler deyin ve kapatin konulari. Herkesin her soyledigine kulak versek ohooo

Tamam iste aceleye gerek yokmus ki kendi kendinize gidip almissiniz. Birileri hep bir seyler soyleyecektir,he he deyin gecin. Esimle alacagiz deyin,aldik deyin, birseyler deyin ve kapatin konulari. Herkesin her soyledigine kulak versek ohooo
Yani ben anlamiyorum ya insanlari memnun etmek ne kadar zor.yani size ne ya ben hic bebek odasi almak istemedim cunku zaten orda yatmiyormus ilk seneler cocuk buyuyene kadar esyalar eskicek sonra begenmicek cocuksu bulacak belki.yatak al ne ayrica al kadar bebek icin karyola mi kurdurulur ya bide neymis gelen yatarmis sacmaliga bak.oyle bise yapsam esim napardi dusunemiyorum artik.takmiyorim zaten dinlemiyorum kimseyi bildigimi okuyorum ama yoruluyorum gercekten yoruldum bu surecte..

Kırılacak bir konu gibi gelmedi bana
Teyzemi mi ima ediyorsun diye sorsaydın ?
Eşin yatılı misafir sevmiyor ben gibi
Evde 2 yatak odası olabilir elbette
Ama eşin almak istemiyor
Sordum zaten genel konusuyorum dedi.kardesimde gelebilir bu eve annemle beraber senin annen babanda dedim.kardesim gelirse ayni anda bakarmisiz caresine salonu filan acarmisiz.

Evlilik aile olmak ne zormus yabazen 15 sene onceye gitmek istiyorum ne kadar mutluymusum...ne kucuk seyleri sorun yapiyormusum..

Evlilik aile olmak ne zormus yabazen 15 sene onceye gitmek istiyorum ne kadar mutluymusum...ne kucuk seyleri sorun yapiyormusum..
Bence siz doğum yaklaştıkça stres yapmışsınız. Doğumdan sonra ne kadar önemsiz şeylere kafamı takmışım diyeceksiniz. Hepinizde doğumun korkusu, heyecanı, telaşı, stresi var.. Bunlar çok normal aslında. Yazım şeklinizden bile ne kadar gergin olduğunuz belli oluyor :) Aynı duyguları eşinizin de yaşadığını düşünün. Belki de ikinizinde 'bişey olsa da patlasak' dediği bi anda yaşandı böyle bi tartışma. Anneniz de kendince sizin iyiliğiniz için çabalıyor. Kimse kötülük olsun diye mağaza mağaza torununa mobilya bakmaz ki :) Bunların hepsi hallolur yeter ki kalpler kırılmasın Eşiniz de gerçek düşüncelerini söylememiştir, sinirleri boşalmıştır. Sakince konuşun bi yol bulunur.

Esin hakli .. kalabalık etmene gerek var mi ? Ne kadar az esya o kadar sade Temiz durur ev.. cok sacma 2 odada yatak olmasi.
Ayrica ne merakliymisin yatili misafire. Kocan mantikli dusunuyor dusuncelerin aşırı saçma.

Misafir diye sadece kendi ailenizi algılamayın.Esiniz misafir sevmiyor demekki.. bu görüş kişiden kişiye değişir.. Herkes sevmek zorunda değil.. .

Ne kadar haklı bir çıkış yapmış eşiniz. Ev düzeni kadın işi falan değil bir kere. Niye karışmasın ki? Adamda o evde yaşıyor.

Bebek oluyor evet de ev otele mi dönecek? En sevdiğim insan tipi; yatılı misafir sevmeyen tip. Muhtemelen yatıya gelen taraf sizin aileniz. Ki teyze bile girmiş işin içine. Bi zahmet teyze için de ayrı oda yapılmasın.

Genel olarak “her şeyi ben yaparım, sen karışma, böyle olacak” derseniz her zaman tartışma çıkar. Kırıldım demeyede yüzünüz olmaz.

Eşinizin haklı olduğu nokta sizin kadın işine karışma cikisinizi doğru bulmamam.Ancak zaten yatak ve baza alacakken varolan yatağı en azından bir süre misafir için kullanmak anormal değil.Amac misafiri rahat ettirmek değil,doğumdan sonra annesi ve babası aynı cekyata sığabilecek mi? Bizimkiler sigamiyor mesela.Hamileligimde gidip bir kanepe daha almıştık.Cunku ben salon mobilyamda oturmak istiyorum,20/30 gün salonumu kullanamayacak miyim içerde kayınpeder uyuyor diye? Gece bebek uyumadiginda kalkıp bebegi kucağına alıp salonda TV izlemek lux olmamalı.

Çocuğa bakıcı değil annemler baksın olayı gelir muhtemelen ozaman hatırlatın
Çocuğa konu sahibinin annesi bakacakmış aslında ara sayfada açıkladı en az 1 yıl sanırım ara ara kayınvalide vs gelecekmiş bu durumda 2. Oda normal aslında hem oda değerlenir hem takım değerlenir sonuçta 1 yıl insan çekyatta rahat edemez diye düşünüyorum.

Tabiki bizim evde de biri gelirse kalsın diye oda var birde bebek gardolabı eşya falan koyuyorlar
Teyze için yatak alınmaz ki ben öyle düşünerek hareket ettiğinizi de düşünmüyorum
Erkekler dediğimize gelir de önce anlamıyorlar kafaları basmıyor

Hayırlısıyla sağ salim bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah.Gerisini çok da dert edinmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…