eşime çok kırıldım

kucukelma30

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2017
695
287
18
37
mrb arkadaşlar..8 aylık hamileyim.2 sene önce evlendik.yatak odamızdaki yatağımızda ses çıkarma problemi var yeni evimize taşındığımızdan beri hem karyola ses çıkartıyor hem yatak ses çıkartmaya başladı.geçende eşimle konuştuk yüklük tarzı dolap almayı düşünüyorduk eve ben dedimki en iyi bazalı bir yatak alalım hem yer kaplamaz hemde ses probleminden kurtuluruz.yatağı da değiştiririz belki duruma göre bakarız dedim.neyse dünde düşündüm iş yerinde kendi kendime dedimki bazalı bir yatak alırsak bu yatak ve karyolayı da evde boş 2 oda var birisi çocuk odası için ayrıldı diğer odaya kurdururuz gelen giden kalır diye düşündüm.eşime söyledim hayır olma öyle şey saçmalama filan dedi bende olur sen karışma kadın işine evin düzeni kadından sorulur dedim sonra o bişey dedi ben bişey dedim tartışma çıktı.ben dedim ki doğum olacak bebek olacak bundan sonra gelenimiz gidenimiz çok olur burası misafir odası gibi olsun işte dedim.ne alakaymış hangi yeni evli çiftin evinde 2 tane yatak odası varmış evin her yerini yatak odasına neden çeviriyormuşum kim gelecekse gelir bebeği sever gidermiş.saçmalama istersen dedim annem gelmicek mi dedim.bu arada yatağı kurdurmayı düşündüğüm odada 1 tane çekyat var yatağı oraya kurdurunda onu oturma odasına koyacaktım.annen gelince burada yatar burada yatıyor işte dedi.evde yatacak yer var dedi.2. bir kişi gelmesin bu eve bu evin kapasitesi belli dedi.2. bir kişi diye katettiği babam değil annemle babam ayrı benim.kardeşim gelebilir dedim tamam ona yatakacak yer var salonu açarız dedi.senin annen baban gelince napıcaz dedim ayrı gelsinler filan dedi ya da açarız salonu dedi.ben rahatımı kimse için bozamam dedi.2. kişiden kastı teyzem.teyzem bize yakın oturuyor.geçenlerde annem 1 gece bizde kalmaya gelmişti evi toparlamak için filan annemde teyzemi çağırmış o gece o da bizde kaldı.buda 2. veya max 3. sefer oldu.demek ki buna bozulmuş ya da rahatsız olmuş bu durumdan konuyu buraya getirdi.kastetti daha doğrusu.ben planlar yapıyormuşum kafamda ne kuruyorsam izin vermicekmiş kimin aklı ile hareket ediyorsam boşuna akıl almıcakmışım bu evin düzeni bozulmıcakmış.
tamam bende karışma etme ben karar veririm filan dedim ama çok zoruma gitti ya.benim sanki sırf teyzem filan gelsin rahat rahat kalsın diye plan yaptığımı düşündü.sanırım bunun sürekli bir hal alacağını benim buna ortam hazırladığımı düşündü.aşırı derecede sinirlendi.
ben söylediklerine çok bozuldum çok ağladım ve çok üzüldüm.sonra barışır gibi olduk ama olmadı yaa..öptü filan ama söylediklerimin arkasındayım düşüncelerim bunlar buna göre ayarla kendini dedi.ikide birde ev kalabalık olacak gelenimiz gidenimiz çok olacak diyorsun dedi.bebek sevmeye gelen gelirmiş salonda oturur sonra da evine gidermiş anneler hariçmiş.çok kırıldım ya böyle şeyler söylemesine.hiç konuşmak istemiyorum hatta eve hiç gitmek istemiyorum ve hatta bir süre görmesem keşke...

birilerinin evinizde kalmasından sanırım hiç rahatsız olmuyorsunuz yatılı misafir seviyorsunuz .. yani ben böyle algıladım
bence eşiniz haklı .. bende sevmem yatılı misafir nefret ederim hatta.
eşinizde sevmiyor demek ki ısrar etmeniz hoş olmamış..
üst üste kalacak insanlarda bir arada kalmasın yani.. evimiz müsait değil dersiniz.
dogumda bebek sevmeye gelenler kalacak diye bir şey de yok zaten
ve emin olun dogumdan sonra yalnız kalmayı çok isteyeceksiniz.
şu an hamilelik hormonlar tavan yapmış sizde gereksiz yere alınganlık etmişsiniz

Biraz alınganlık etmişsiniz. Eşinizi haklı buldum ben. Anneler vs gelirler kalırlar yardım ederler ama ikinci dereceden akrabaların yatılı gelmesine gerek yok bence de. Eşiniz rahat edemiyor demek ki. Ama sizin de esas niyetiniz o değilmiş bunu anlamasını sağlayıp tatlıya bağlayın şu dönemde böyle şeyler için kendinizi üzmeyin bebişe yazık.

Evleri küçük olanların.
Yok misafir odası , Yok misafir salonu diye ayrılmasına bende sinir oluyorum .
2 + 1 Evde oturuyorm .
Evime zırt pırt kımse kalmaya gelsın ıstemem .
Bende anneme dahil gitsem 2 3 gün kalıp geri dönerim .

Oda fikri BENCE saçma olmuş.

Eşine hak verdim. Eğer ailelerinizden ayrı bir şehirde değilseniz doğum sonrası annelerin dışında evde birilerinin kalması gereksiz. Çocuk oldu diye niye sürekli birileri gelip kalsın. İlk zamanlarda. Annen veya KV gelir kalır sen toparlanınca onlar da gider. Evi toplamak için annen ve teyzenin birlikte gelip kalması gereksiz olmuş. Ki bir de teyzenin evi yakınmış.

Eşiniz büyük saçmalamış ne alaka ya yeni evli çiftin evinde 2 tane yatak odası olmaz diye kural kaidemi var 5 senelik evliyim ilk 2 sene kirada oturduk ve 2 yatak odası vardı biz 1 tane koltuk takımı aldık ayrı oturma odası yapmadım hiç bi zaman eve yerleşirkende düşüncemiz misafirimiz rahat etsin koltuk tepesinde yatmasın oldu

şuan kendi evimdeyim Çok şükür bebeğim oldu evim 3+1 ona oda yaptık diğer odam yemek misafir odasıydı yemek takımı mı oraya koymuştum şimdi yemek takımı salona aldım ve o odayı oğluma ekstradan oyun odası yaptım bebeğim olmasa yine ayrı bi yatak odası yapma düşüncem vardı ama şuan önceliğim tamamen oğlum:) siz düşüncelerinizde haklısınız bence ekstradan bi yatak odası her zaman çok daha iyi oluyor ama eşiniz onaylamıyormuş boş verin sizde yapmayın yatak odası bebeğinize oyun alanı yapın oohh mis :)

Ben eşinize hak verdim. Yatılı misafirden haz etmiyorum. Ayrıca şu yukarıda altını çizdiğim şey size yapılsa ne düşünürdünüz? Eve misafir geliyor, gelirken başka birini de çağırıyor. Hoş değil.
Alınmanız normal olabilir, bilemiyorum hormonlar vs. Ama eşiniz ile empati kurun.

iki tane yatak odası bence hoş olmazki ayrıca eşiniz yatılı misfir sevmeyebilir bende sevmem doğal bişiy yani kendi kardeşim bile olsa çalışıyorum gercekten zor oluo ağırlaması çekyatta yeterli bence malikanede oturmuyosan ikitane çift kişilk yatak olan odaya gerek yok

kocan tamda benım kafamdaymış ,
valla mumkunse kımse evımde yatılı misafir kalmasın ,

geçen kızım anneme bizde kal dedi neyse annem kalmadan evıne gitti ,sonra tlf bana diyor ki ,
sen çok sevmezsin ama birgun sizde kalacam torunum kal dedı kalamadım ogun içime battı dedi ,
sıkıntı yapma falan dedim

yok ben herkes gelsin kalsın diye söylemedimki.nasıl olsa baza alacaksak o karyola boşa çıkınca onu da diğer odada değerlendirelim annen babanda burada kalır geldiğinde ayrı bir yatak odaları olur bizimkilerden biri geldiğinde de aynı şekilde daha rahat kalırlar dedim.yatılı misafir sevdiğimden değil bende çok rahat etmiyorum tabi ama sonuçta bebek olacak ve büyüklere ihtiyacımız olacak.ilk çocuğumuz hiçbir tecrübemiz yok.

Adam haklı onun ailesi sürekli kalmaya gelse napardınız? Bide özel yatak odası yapmaya kalkıyomuşşunuz
Adam evinde sürekli yatılı insan istemiyo ki haklı da ev özel alan insan rahat etmek ister
ama ben onun annesi babası içinde söyledim.gelmeyecekler mi torun sevmeye ya da bakmaya.ailem sürekli gelip kalmıyor ki bizde 2 senede 3 defa olan birşey bu anlattığım gibi oldu o da.o gün annem teyzeme söylemiş yok teyzemi getirme mi deseydim diyemedim yani napim

Bence esiniz hakli.
Anladigim kadari ile eviniz 3+1. 3 odali bir evde 2 tane yatak odasi bence de cok sacma.
Yani tripleks malikanede yasiyorsaniz orasini bilemem.

Ben eşinin kafasındayım yatılı misafir sevmem senede 2 kere geliyolarsa salonda yatar giderler canım hiç kavgaya gerek yok ortak karar verip uygulayın adam yatılı misafir kendi ailesini bile istemiyomuş başkasını da istememesi gayet normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…