eşime çok kırıldım

Yatili misafiri bende sevmem her bebek gormeye geleni evde mi yatircaksiniz? Ne mana yani gelen giden olmasi.

Evlilik aile olmak ne zormus yabazen 15 sene onceye gitmek istiyorum ne kadar mutluymusum...ne kucuk seyleri sorun yapiyormusum..
Sordum zaten genel konusuyorum dedi.kardesimde gelebilir bu eve annemle beraber senin annen babanda dedim.kardesim gelirse ayni anda bakarmisiz caresine salonu filan acarmisiz.
Gebelikten dolayı duygusal olabilirsin canım takıntı yapma tadını çıkar

Misafir odasına karyola koyulmaz canım.Varsa karşılıklı iki baza, yoksa çekyat koyulur.Çift kişilik baza alın ,bazayı getirenlerle eski yatağınızı yollayın.

Hepsini okumadım da siz çalışıyor musunuz

Eşiniz annenizin temelli size gelmesi ihtimaline kızmış bence

Yani eşi de yokmuş ona oda ayarlıyorsunuz kalsın bizimle dersiniz diye düşünmüş

Konu teyze vs değil

benim esim cocuk dogdugundan beri ayri odada yasiyor. ben de bebisle yatakta. yaptigim dogru mu tartisilir. cocuk gece 5 le 10 arasi uyaninca ,kaldir yatir yapana kadar yanimda yatirdim. esim zaten en ufak seste uyandigi icin gecti diger odaya. yani oyle bir odamiz olsaydi esim bayilirdi, koltukta yatmaktan iyidir. bebek doğduğunda her gun yatmasada cogu es salonda vs arada yatiyor. pisman olucak bebis dogdugunda.

bence esiniz cok abartmis. Alti ustu bir yatak guzel bir dille istemedigini söyleyebilirdi. Sizde cok ustelemissiniz bosuna gerilemişsiniz. Eminim bir iki haftaya bu konu aklijiza gelince neden boyle bir sey yuzunden kendimi uzmusum diyeceksiniz. Hamilesiniz ve uzulmeyin litfen. Birlikte sakince ortak kararla hareket edin derim.

Elbette gelen giden yatar diye bir sey yok ama bebeginizin elbette bir yatagi olur. Karyola veya park yatak o sizin tercihiniz. İlk seneler cocuk kendi odasinda yatmiyor diye bir sey yok aman ha ayni yatakta yatmayin derim nacizane oneri

Benim koca kişiside evin bütün düzenine karışıyor. Yapacak bişey yok.

Maksat baza almaksa al , madem eşin istemiyor eski karyolayı satarsın ikinci ele. Benimde yatağım çok gıcırdıyordu ve sinir oluyorum yatağı değiştirdik ses geçmedi meğer bazadanmış. Bazayı ikinci ele verdim ayakları Yüksek içi geniş tam istediğim gibi bir baza aldım :) ses falanda kalmadı çok şükür .

Bence kırgınlığı çok abartmışsın yatılı misafiri bende istemek yani çok özel durumlar Hariç .

Bence konuyu büyütüp canınızı sıkmayın, galiba hassas davranmışsınız hormonlardan ötürü olabilir :) emin olun benimde alınganlığım yüksektir ama eşinizin söylediklerini düşününce ters bir durum sezmedim

Hep gelen giden kalan olacak demissiniz gerilmis adam.Duzeni bozulacak sonucta hakli.Kimseye bel baglamayin bebeginizi yalnz buyutun ilk ay disinda.

Benim esim de bos odamiz var bir tane baza var odada sadece oraya bir cekyat daha alalim gelen giden olur diyor ben istemiyorum kiraciyiz ivir zivir esya istemiyorum diyorum bizdeki de tam tersiymis :)) yani ben de istemem yatacak yer zor degil aniden cok kalabalik geleceklerse yere yatak sereriz en kotu ihtimal yani cocuk sevmeye gelip kalan pek olmuyor benim de 2 aylik bir bebegim var yeni cocuklu evde nezaketen kalinmaz tabi bu anne baba kardesler disinda. Ben de istemem yatak var hadi yatin bu gece falan :)) emin olun bebis dogduktan sonra siz de istemeyeceksiniz oturmaya gelen bile olsa hadi gitseler de yatsam rahat rahat emzirsem diye icinizden gecirmeye baslarsiniz :)

Doğumdan sonra anneniz hariç başkalarının kalması mantıklı değil çünkü o evde yeni doğmuş çabuk hastalık kapabilecek hassasiyette bebek olacak..
Anneniz yardımcı olacak
Peki diğer kalacaklar ?
Bence eşiniz haklı

Senin yatamadigin yatagida ayrica tutmak evde bosuna kalabalik bence de.
Hic gerek yok esya biriktirmeye
Bu kalma gitme mevzusu bosuna cikmis sizi stres basmış sanki :)

Eşin haklı
Bebek sevmeye gelen akşam evine gider
Anneler hariç

hayatımda en sinir oldugum ve en mantıksız buldugum şey
aynı şehirde kalma mantığı

ayrı şehirden gelip kalma olayına bile sinir olurum hele aynı sehırde iken kalmak çok can sıkıcı
millet gelecek diye böyle birsey yapmazdım ben

ben de eşinle aynı fikirdeyim

eşim haklı olabilir arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim.ama ben genel olarak kalma olayına aşırı tepki verilmesini anlayamıyorum.herkes nefret ediyor kimse kimseyi istemiyor.gönüller bir olduktan sonra her yerde kalınır ama istemyiorsanız eviniz sarayda olsa yerim yok dersiniz..bu bakış açısı ile ilgili...tabi ki bende rahat edemem evimde sürekli birileri gelsin kalsın veya ben gidim orada burada kalayım istemem insanın evde kendi ailesiyle eşiyle olması gibi var mı?ama birisi gelip bizde kalacak ya da kalır diye bu kadar aşırı tepki göstermem yani kim olursa olsun hemde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…