• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime çok kırıldım

Benim de evinde iki yatak odası ne bileyim baza veya yataklı vagon tarzı bir kaç oda olsa bende irite olur ve istemem kesinlikle... eşiniz haklı evinizin durumu,odası neye müsade ederse öyle kalsınlar Misafirler de sadece anne,bana yada kardeşiniz zaten kalir doğumdan sonra tüm sulale maile kalacak degil ya

Yazdıklarınızdan şunu anladım eşiniz diyor ya başkasının aklıyla hareket etme diye bence eşiniz onun bunun aklıyla hareket ediyor. Hiç sevmem evin düzenine erkek karışsın. İster 10 yatak koyarım ister hiç yatak koymam. Canınız nasıl istiyorsa öyle yapın.

ben kayınvalidemin gelmesinden rahatsız olmam.kv gelmesin o gelmesin bu gelmesin otursun baksın o zaman bebeğine kendisi büyütsün gece gündüz.
Ya kusura bakma da sen bu cocugu tek buyutemeyeceksen ne diye yaptin ki, bir yıl misafir gelecek kalacak kesin kalmalı nedir... bence senin sinirlerin bozulmuş biraz sakinlesmeyi dene

Canım eşinde Sende kendinize göre haklısınız bende hamileyken çok alınganlık yapar tartışırdım ama sen yapma bugünlerin keyfini çıkar başkası için evinin huzurunu kaçırma eşin yapmanı istemiyorsa yapmayıver nolcak

Samimi fikrim yeni yatak vs diyerek teyzenize yer açıyorsunuz. Doğumdan sonra gelip kalması için kafanızda kurgular oluşturmuşsunuz,eşiniz zeki biri ve bunu anlamış.
Yatılı misafiri sevmem bu nedenle eşiniz haklı diyorum.

Ya kusura bakma da sen bu cocugu tek buyutemeyeceksen ne diye yaptin ki, bir yıl misafir gelecek kalacak kesin kalmalı nedir... bence senin sinirlerin bozulmuş biraz sakinlesmeyi dene
çalışıyorum ve 3 aylık bebeği bakıcıya emanet edemeyeceğim için annem bakacak neresi anormal?misafirden kastım yatılı misafir değildi

Eşiniz abartmış , yatağı atmak yerine boş odaya koymak çok mantıklı. Bizim de misafir odamız var ve düşünün daha evlenmeden önce almıştık çift kişilik uygun bir baza. Fazla odamız vardı ve misafir odası yapalım diye o odaya da para harcadık. Evimizde yatılı misafir çok az kalır ama kalınca hem onlar hem ben rahat ederim. Ailemden bir kişi bile kalmadı evimde bu arada. Misafir odasının olması demek sürekli birilerini ağırlamak demek değildir.

iki tane yatak odası bence hoş olmazki ayrıca eşiniz yatılı misfir sevmeyebilir bende sevmem doğal bişiy yani kendi kardeşim bile olsa çalışıyorum gercekten zor oluo ağırlaması çekyatta yeterli bence malikanede oturmuyosan ikitane çift kişilk yatak olan odaya gerek yok

Bende iki yatak odası var, valla çok şahane oluyor. Ayrı bir oda olması her gün misafir gelecek anlamına gelmez. Kocasının nesi haklı? Tüm kadınlarda kocaya hak vermiş. Yahu boş oda var, fazla yatak var, ne güzel misafir odası yapsın işte. Neden yeri varken fazla yatağı atsın ki. Evde Yatağı her gören sizde kalayım demeyecek ya, bu arada benim annemde ve kayınvalidemde de iki yatak odası var. Valla çok da güzel oluyor.

Bende iki yatak odası var, valla çok şahane oluyor. Ayrı bir oda olması her gün misafir gelecek anlamına gelmez. Kocasının nesi haklı? Tüm kadınlarda kocaya hak vermiş. Yahu boş oda var, fazla yatak var, ne güzel misafir odası yapsın işte. Neden yeri varken fazla yatağı atsın ki. Evde Yatağı her gören sizde kalayım demeyecek ya, bu arada benim annemde ve kayınvalidemde de iki yatak odası var. Valla çok da güzel oluyor.
enim fikrim eğer malikanede yada yazlıkta olamdığı sürece misafir için çekyat yeterli evlerin metrekaresi malum dimi

Misafir odasına karyola koyulmaz canım.Varsa karşılıklı iki baza, yoksa çekyat koyulur.Çift kişilik baza alın ,bazayı getirenlerle eski yatağınızı yollayın.

Misafir odası dediğiniz misafir kalması için adı üstünde bir odadır :) yatak neden konulmasın? Misafirler kanepede uyur diye bir kural mı var :)

enim fikrim eğer malikanede yada yazlıkta olamdığı sürece misafir için çekyat yeterli evlerin metrekaresi malum dimi

Fazla odaları varmış, ve fazla yatakları da var. O fazla odaya fazla yatagı koymak için malikaneye gerek yok bence.

Bence bu biraz kültür meselesi, yavaş yavaş misafir odası konsepti oluşmaya başladı. Bi 10 sene sonra çoğu evde olur. Ebeveyn banyosu gibi. Eşin yatagı koyunca her gün biri kalacak sandı korktu telaş yaptı sanırım. Benim daha 3 -4 kez yatılı misafirim oldu hepsi de arkadaşlar. Herkesin kendi evi var zaten, benim fazla yatagım var diye niye millet bizde kalsın ki :))

Misafir odası dediğiniz misafir kalması için adı üstünde bir odadır :) yatak neden konulmasın? Misafirler kanepede uyur diye bir kural mı var :)
Çünkü Türkiye'de evler 2+1 ya da 3+1 olarak tasarlanır .Salon ve yatak odası hariç diğer oda küçük olur.O odaya çift kişilik yatak konulursa odada haraket alanı kalmaz.Siz koyun ben koymam.Altı sandıklı baza yada çekyat herkesin ilk tercihi dir çünkü fazlalıkları içlerine koyabiliriz.Hem haraket alanı olur hem de dağınıklığı toplar.Bunun nesini komik bulup cevap yazmaya değer buldunuz bunu da hiç anlamadım.

Çünkü Türkiye'de evler 2+1 ya da 3+1 olarak tasarlanır .Salon ve yatak odası hariç diğer oda küçük olur.O odaya çift kişilik yatak konulursa odada haraket alanı kalmaz.Siz koyun ben koymam.Altı sandıklı baza yada çekyat herkesin ilk tercihi dir çünkü fazlalıkları içlerine koyabiliriz.Hem haraket alanı olur hem de dağınıklığı toplar.Bunun nesini komik bulup cevap yazmaya değer buldunuz bunu da hiç anlamadım.

Yahu fazla oda varrrrr anlamıyorsunuz sanırım, konu sahibinin yer sıkıntısı yok. 2 tane boş odam var diyor. Mevzu siz ve sizin eviniz değil, konu sahibinin hem fazla odası hem fazla yatağı var.

Yahu fazla oda varrrrr anlamıyorsunuz sanırım, konu sahibinin yer sıkıntısı yok. 2 tane boş odam var diyor. Mevzu siz ve sizin eviniz değil, konu sahibinin hem fazla odası hem fazla yatağı var.
Sabah sabah size laf atmaya çalışmayacağım ya.

arkadaşlar herkesin düşüncesi farklı olabilir tartışmayın boşuna...biraz büyüdüğünüz aile ile ilgili sanırım bu.eşimin ailesine baktım bgne kadar kimsenin kimsede kaldığını görmedim.bizde abartmayız bunu ama binde birde olsa yaparız çokta anormal karşılamayız.gönlümüz geniştir evimiz küçük olsa bile.abartmamak ev sahibine rahatsızlık vermemeye çalışır tüm bunlara özen gösterir günlerce ve kalabalık şekilde kalmayız.ama eşim buna alışık değil.belki zamanla o da alışacak ya da ben ona uyum sağlayacağım belki ikimizde birbirimize uyum sağlayacağız işte sınırlarımızı bilerek.ben hala 2. yatak koymanın anormal bir durum olmadığını düşünüyorum boş odam var sonuçta ama eşim bu durumu stres yaptığı için bu konu şimdilik kapandı benim için.zaten şu an için yeni yatak baza vs alacak durumumda yok malum 3-4 ay maaş alamayacağım.

Back
X