Aslında mast. olayı abartılıyor,adamları rahat bırakın ya da ne var bunda yapabilir gibi şeyler demeyelim,insan eşi tarafından arzulanmayıp başka kadınların görsellerinden zevke gelince biraz onur kırıklığı oluyor. Yanıbaşında “ben” varken neden video,fotoğraf vs tercih ediliyor,ben eşime yeterince çekici gelmiyor muyum diye insan üzülür.
Hiç başıma gelmedi. Eşim de belki yaptı, yaptıysa da ruhum duymadı,yapmamış olmasını dilerim ben de. Çünkü üzülürüm. Yeri geliyor regl dönemlerinde bile çoğumuz eşimizin gönlünü yapıyoruz tek taraflı.
Hadi bu bayanın çocuğu hasta,belki eşine söylese bencillik olacaktı orada hemfikirim,adamın ne düşündüğünü bilemeyiz ama cinsellik topiğinde bu tarz çok konu okuyorum ve adamların en doğal hakkı olduğu konusuna çok vurgu yapılıyor. Elbette fizyolojik olarak hakkıdır,biz kadınların da öyle fakat evlilikte bunu bireyselleştireceksek neden evliyiz. Hani evliliğin %90 ı cinsellikti.
Ben konu sahibinin aslında neyi vurgulamak istediğini evli bir kadın olarak çok iyi anladım.
Sadece sapık olduğunu düşünmüyorum o kadar. Düşüncesiz diyebiliriz ama. Çünkü anneniz de kapı arasından görebilirdi. Hoş olmamış.