• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim sapık gibi davranıyor

:skandal::skandal::skandal:
Nasıl yapar bunu!!!!

Şu adamlari artık rahat mı bıraksanız. Mastürbasyon yapmak sapıklık değildir. Rahatsız oluyorsa adamın yüzüne de ama sapık diye suclanacak birşey yok mey

Sapik falan deyince cok daha fena bir konu bekliyorduk. Siz cocukla ugrasirken akli baska yerde diye anlayissiz, duygusuz diyebilirsiniz ama sapik degil ben
Arkadaşlar sakın olun ya 😂 ne çok klavye başında bekleyen varmış işiniz gücünüz linç keyfimin kahyasımısınız birde ister cevaplarım ister cevaplamam siz buraya yazmayı canınız istiyorsa bende bu yorumlara cevap verme gereği bile duymadım adam zaten evde bir haftadır kuduracak halde değildi yani zaten birliktelik yaşıyoruz sürekli kadınları suçlamayın herseyde
Aslında mast. olayı abartılıyor,adamları rahat bırakın ya da ne var bunda yapabilir gibi şeyler demeyelim,insan eşi tarafından arzulanmayıp başka kadınların görsellerinden zevke gelince biraz onur kırıklığı oluyor. Yanıbaşında “ben” varken neden video,fotoğraf vs tercih ediliyor,ben eşime yeterince çekici gelmiyor muyum diye insan üzülür.

Hiç başıma gelmedi. Eşim de belki yaptı, yaptıysa da ruhum duymadı,yapmamış olmasını dilerim ben de. Çünkü üzülürüm. Yeri geliyor regl dönemlerinde bile çoğumuz eşimizin gönlünü yapıyoruz tek taraflı.

Hadi bu bayanın çocuğu hasta,belki eşine söylese bencillik olacaktı orada hemfikirim,adamın ne düşündüğünü bilemeyiz ama cinsellik topiğinde bu tarz çok konu okuyorum ve adamların en doğal hakkı olduğu konusuna çok vurgu yapılıyor. Elbette fizyolojik olarak hakkıdır,biz kadınların da öyle fakat evlilikte bunu bireyselleştireceksek neden evliyiz. Hani evliliğin %90 ı cinsellikti.

Ben konu sahibinin aslında neyi vurgulamak istediğini evli bir kadın olarak çok iyi anladım.
Sadece sapık olduğunu düşünmüyorum o kadar. Düşüncesiz diyebiliriz ama. Çünkü anneniz de kapı arasından görebilirdi. Hoş olmamış.

Cinsel eğitim önemli . Sapıklık deyince bebek ve anne önce anlatilinca kalbim sıkıştı önce . Yani bu kadar bilgisizken

Arkadaşlar sakın olun ya 😂 ne çok klavye başında bekleyen varmış işiniz gücünüz linç keyfimin kahyasımısınız birde ister cevaplarım ister cevaplamam siz buraya yazmayı canınız istiyorsa bende bu yorumlara cevap verme gereği bile duymadım adam zaten evde bir haftadır kuduracak halde değildi yani zaten birliktelik yaşıyoruz sürekli kadınları suçlamayın herseyde
Aynen klavye başında seni bekliyorduk gelmiyeceksin diye ödümüz koptu şunu söylim mast. Değil ama kapı deliğinden dikizlemek sapıklık gibi sanki gene de sen bilirsin tabi ;)

Son düzenleme:
Bence kimse anlamadi. Evet merakliyim bir konu anlatiyorsunuz nerden tutarsan tut mantiksiz mantigini gormemi saglayin.
Anlamadım ben de. Kadın rol yapıyorsa nasıl zevk alıyor, zevk alıyorsa neden rol yapma ihtiyacı duyuyor? Eşi işe yaramıyor kadın kendi çabalıyorsa eşinden nasıl zevk almış oluyor? Musluğun biri havuzu 5 saatte doldurup diğeri 7 saatte boşaltıyorsa, iki musluk da açıkken havuz kaç saatte dolar?

Anlamadım ben de. Kadın rol yapıyorsa nasıl zevk alıyor, zevk alıyorsa neden rol yapma ihtiyacı duyuyor? Eşi işe yaramıyor kadın kendi çabalıyorsa eşinden nasıl zevk almış oluyor? Musluğun biri havuzu 5 saatte doldurup diğeri 7 saatte boşaltıyorsa, iki musluk da açıkken havuz kaç saatte dolar?
Bence kendide anlamadi soyledigini o yuzden aciklayamiyor bile

Zevk almıyorsa nasıl mastürbasyon aracı olarak görüyor? Odak zevk almak değil mi mastürbasyonda? Rol yapıyorsa zevk almamış olur. Bir mantık hatası var önermenizde.
Demek istiyorki içindeyken kendini tatmin ediyor diyor kadın ama kocasindan zevk aliyormuş gibi davranıyor diyor

Demek istiyorki içindeyken kendini tatmin ediyor diyor kadın ama kocasindan zevk aliyormuş gibi davranıyor diyor
Tamam da o zaman da adamı seks oyuncağı yerine kullanmış olmaz. Yine adamı mutlu etmek için numara yapıyor demektir. Kadının faydasına bişi yok.

klavye başında beklemedik sadece sizi ''insan'' olarak ciddiye alıp soru cevapladık ve işimize geri döndük. Bir erkeğin ereksiyon olması için kudurmasına gerek yok her sabah fizyolojileri gereği ereksiyon oluyorlar zaten. Seni suçladığımız tek norkta sapıklık olmayan birşeye sapıklık diyerek kelimenin anlamını gerçeğinden ve ciddiyetinden uzaklaştırmak.

Tamam da o zaman da adamı seks oyuncağı yerine kullanmış olmaz. Yine adamı mutlu etmek için numara yapıyor demektir. Kadının faydasına bişi yok.
Kandırıyor anlaminda diyor sanki ben öyle anladim ama zaten kadın kendine dokunmadan orgazm olması çok zor bir ihtimal o yuzden kim kimi kullanmış çokda şaapmiyom :27:

Yapan mı sapık dikizleyen mı bilemedim
Evde misafir var farkındamısınız ev sessiz sesi gelince baktım doğal olarak uyutunca o odaya bebeğimi yatıracağım çünkü annem hemen yan odada yapılacak zaman var yapılmayacak zaman var . Uyusun diye içeri yolladı annem kadın biz uyuyalım dinlenelim diye kalktı geldi.Sapık demişim evet abartmışım kelimem doğru olmamış ama hoş bir durum değil bunu bile normalleştiriyorsunuz

Yapan mı sapık dikizleyen mı bilemedim
Evde misafir var farkındamısınız ev sessiz sesi gelince baktım doğal olarak uyutunca o odaya bebeğimi yatıracağım çünkü annem hemen yan odada yapılacak zaman var yapılmayacak zaman var . Uyusun diye içeri yolladı annem kadın biz uyuyalım dinlenelim diye kalktı geldi.Sapık demişim evet abartmışım kelimem doğru olmamış ama hoş bir durum değil bunu bile normalleştiriyorsunuz
yahu zaten normal. Ne abartmışsınız durumu

Bebeğim var ve 3-4 gündür çok hasta genzi dolu 2 gecedir gece boyu uyumadık.Gece hastane hastane dolaştık sabaha kadar aralıksız ağladı dolayısıyla bizde uyuyamadık çok yoruldum.Sabah çok perişan halde olduğumuzdan dolayı annemi aradım bize çağırdım sağolsun geldi ve bebeğimi özele götürdük.Geri eve gelince annem siz yatın uyuyun dinlenin ben işleri hallederim dedi bende eşime sen git uyu ben bebeği uyutunca beşiğine koyarım dedım eşimde odamıza geçti kapıyı kapattı yattı aradan 5 dk geçti bende tuvalete gidiyordum hafif ses duyunca delikten baktım yorgan üstüne çekili bişeyler yapıyor gibime geldi bende izlemeye devam ettim elinde telefon varmı orayı tam göremedim ama 31 çekiyor gibiydi gibiydi demeyim eminim yani hareketlerinden çok sinirliyim siz olsanız n’apardınız
31 çekmek sapıklık değil.Bebeğiniz olduğu için rahat bir cinsel hayatınız yok adamda kendince halletmek istemiş.Napsın aldatsın mı ?

Doktorunuzdan onay aldıktan sonra BabyVac alıp bol sprey sıktıktan sonra hemen çekmeyecek şekilde burnuna tutun çocuğun. Tüm genzini temizliyor rahat uyuyor.

Back
X