- 10 Ağustos 2009
- 26.172
- 18.332
- 823
- Konu Sahibi yenibirben
-
sümsük bir kocam, cimri açgözlü çok konuşan eksik akıllı bi kayınpederim, görgüsüz pasaklı bi kaynanam, suratsız içten pazarlıklı bi kaynım, kıskanç arabozucu bi eltim, evliliğim bozulmasın diye çabalayıp dünüründen nefret eden ama ayrılırsamda burnumdan getircek olan bi babam, olaylara pek karışmayanda bir annem var
MAŞALLAH HERKESE BİR KUSUR BULMUŞSUNUZ HANIMEFENDİ BİR SİZ KUSURSUZ MÜKEMMELSİNİZ SANIRIM , ACABA SİZİN HİÇ Mİ EKSİLERİNİZ YOK , HİÇ HOŞ DEĞİL BU SIFATLANDIRMALAR , SİZ AYRILMAYA BAHANE ARIYORSUNUZ BENCE
ayrılsam ailem sorun eder ama öldürcekte değiller yinede devam etmeye çalışıyorum ayrılsam bidaha asla evlenmem çok ağzım yandı ve çok istediğim çocuktanda vazgeçmiş olurum bi ablam bana isterse hiç parası olmasın yeterki çöpsüz üzüm olsun anası babası olmayan yada çok uzakta olan muhattap olmayan bi eş bul demişti bende olurmu öyle şey demiştim haklıymış meğer tek istediğim eşimin beni kollaması bunu nasıl yapıcam sorun orda
merhaba kızlar... 2 yıllık evliyim ve sümsük bir kocam, cimri açgözlü çok konuşan eksik akıllı bi kayınpederim, görgüsüz pasaklı bi kaynanam, suratsız içten pazarlıklı bi kaynım, kıskanç arabozucu bi eltim, evliliğim bozulmasın diye çabalayıp dünüründen nefret eden ama ayrılırsamda burnumdan getircek olan bi babam, olaylara pek karışmayanda bir annem var.
Ben sizi haklı buluyorum, hatta tanımladığınız kelimelerde de haklı buluyorum.
Resmen evlenmeden önce kandırılmışsınız, para konusunda k.pederiniz gerçekten açgözlü, şu banyonun fayanslarını anlattınız ya orda benim gözümde canlandı nası bi adam olduğu.Bu durumda bu adam cimri ve açgözlü oluyo
Eşiniz de babasının sözünden çıkmayan, kendi evini bile geçindiremeyen, haksızlıklara hayır demeyen bi adam olduğuna göre sümsük demektir
Eltiniz de sizin hamile olup olmadığınızı her ay arayıp kontrol ettiğine göre gayet fesat
Anne ve babanızın da yaklaşımını az çok tahmin edebiliyorum, onların istediği yuvanızın yıkılmaması, yoksa kötülüğünüzü isteselerdi kendi evlerinde oturtmazlardı
Şimdi tanımlamalar doğru fakat sizin bu adamla hala evli olmanız pek doğru değil.
Sevmiyorsunuz bi kere, içinizde ona saygı da duymuyorsunuz, en başta sizi ailesinin rencide edici laflarından korumamış biri
Ayılsam da ailecek oturduğumuz yeri değiştirmemiz gerek diyorsunuz
Açıkçası evliliğinizi kurtarmaya dair bi umudunuz yoksa, iyice ölçüp tartın bence, bu şartlarda yaşamaya devam etmek mi istersiniz, yoksa, aynı mahallede boşanmış olarak oturmayı mı,ya da taşınmayı belki de, sonuçta tek çocuksunuz ailenizin tek kıymetlisi oluyorsunuz, bence üzülmenizi istemezler,
Babanızla oturup boşanmaya dair hiç konuşmayı denediniz mi, ya da ağzını aradınız mı?
son hece arkadaşım yazdıklarını okuyunca gece yarısından beri boşuna bu kadar yazmışım diye düşündüm valla. Benim derdim para değil ben eşimi hiçbişeyini bilmeden sevdim dışgörünüşüne o kadar aldırmadım olgun olsun daha iyi dedim sadece iş ciddiye binince nerde oturcağımızı sordum herşeyi kendileri anlattılar kiraları babası alıyo diye ben mallar babasının sanıyodum sonradan beraber alındığını öğrendim abisininde aynı şekilde ve abisi o evde oturuyo gittik evi görmeye sadece tuğla örülü bi ev düşün onun içi gibi komple tadilat lazım çıkma kapılar vardır hani kahverengi ahşaplar bile değil çok çok eski beyaz tahta öyle kapılar yerler bol eksikli rengi atmış marley pencerelerden buz gibi rüzgar giriyo alüminyum sapları ve camları kırık mutfak banyo hiç sorma aldığı kirada çok az bi para zaten orası tadilat olamayacağı için babam gel öbür evde otur dedi yine kapılarım yerlerim çok eskiydi bişe demedim zamanla yaptırdık her sene bi tadilat oluyo yavaş yavaş ancak yinede yeni yapılmış ev gibi kesinlikle değil ama olsun benim derdim ilk kez birşey istediğimizde kovmaktan beter etti yakınız içiçeyiz ailelerin karışmaması diye bişey yok burda adım atsak bilirler bize ev sizin ister satın ister kiraya verşn denmişti verdik ama hiç kirasını göremedik zaten kira çok az bi para ama hakkımızın yenmesine güceniyorum adamın ayda 5 milyar geliri var ve 270 tl kiraya göz koyuyor vermezse vermesin dedim zaten 2 sene boyunca sürekli kendiside babana söyle araba alsın deyince bende sen kirayı vef dedim hepsi bu anlatamıyomuyum?
Şımarıklık değil o kadar rahat büyümüşken her bankada tanınırken ve öylede bi aileye gelin gitmişken hayatımda 1 tl bile borcum yokken taksit ödemeyide 1 tl bile bulamayıp oturup ağlamayı herşeyi öğrendim ben yinede sustum bilemezsiniz babm destek olmasa çoktan bitmişti zaten.
Kısırlık mevzusuna gelince sadece annelerimiz biliyo eşimin durumunu babalar dahi bilmiyo ve bi komşusu sordumu benim yanımda gözüme baka baka kusurun bende olduğunu söylüyo kaynanam varsın söylesin 3 tane test yapıldı hala inanmıyor zaten başka dr.lara git diyor elime kocakarı ilaçları sıkıştırıyor kayınpederşmde baban destek çıksa ya tedavi için diyor ben çok ezildim bu konuda ama allah onları utandırdı hiçbi zaman yüzüne vuradım eşimin hala susarım soranlara myomdan falan der geçerim burda yazdım içimden geldiği gibi.
çok iyi analiz etmişsin bazı bayan üyeler konu sahibini anlamamış ve onu eleştirmiş ki açık açık yazdığı halde küçük ilçede yaşam şartları çok zor akrabalarla görüşmeler kaçınılmaz herkes şehirde yaşamıyor, mesleğiniz olsa dahi iş alamları dar yapılacak işler bağ,bahçe yaşadığı yerinde önemi var şehirde olsa işe girer bu akrabalarla yüz göz olmazdı !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?