- 28 Haziran 2011
- 113
- 0
-
- Konu Sahibi yenibirben
hem maddi yönden rahat hemde tek çocuk olunca güzel bir hayatım oldu ama lüks bi yaşantımız yoktu insan evlenincede en azından alışık olduğu standartları yaşamak istiyor evimin tadilatını kayınpeder üstlendi sonrada tüm borçları bize yıktı ama sorsanız o yaptırdı evim sobalı titreyerek yıkanıyorum wc ye gitmeye üşeniyorum sizler kışın kısa kolluyla evinizde gezerken ben kat kat giyinip yemek pişiriyorum mutfakta hayalimde babamların bile beğenip oturmadığı 40 senelik evde oturmak yoktu. İlk sene kapılarımız eskilikten kapanmıyordu yerler çok eski taşlardandı zamanla hep babamın desteğiyle oldu. Siz olsanız herşeyi babanız yaparken kocanızdan soğumaz mısınız? Şimdi maaşı iyi yükseldi çok şükür ama arabası ikidebir bozulur babasının keyfine harcanır yine bize bi hayrı dokunmaz. Durumları kötü olsaydı hiçbişey beklemezdim ama öbür oğluna yağdırırken benim babam yardım ediyo diyo bizi sallarsa gücenmem çok normal bence. İlk tanıştığımızda kimdir nedir bilmiyodum sevdim tabiki ama kim olsa en azından düzgün bi evi olsun diye bakar 15 yıllık arabasını ahır gibi evini gözardı edip evlendim ama bu kadarda babama yüklenilmesini ummazdım sanki evde kalmışımda babam bana parayla koca almış gibi geliyor.
hem maddi yönden rahat hemde tek çocuk olunca güzel bir hayatım oldu ama lüks bi yaşantımız yoktu insan evlenincede en azından alışık olduğu standartları yaşamak istiyor evimin tadilatını kayınpeder üstlendi sonrada tüm borçları bize yıktı ama sorsanız o yaptırdı evim sobalı titreyerek yıkanıyorum wc ye gitmeye üşeniyorum sizler kışın kısa kolluyla evinizde gezerken ben kat kat giyinip yemek pişiriyorum mutfakta hayalimde babamların bile beğenip oturmadığı 40 senelik evde oturmak yoktu. İlk sene kapılarımız eskilikten kapanmıyordu yerler çok eski taşlardandı zamanla hep babamın desteğiyle oldu. Siz olsanız herşeyi babanız yaparken kocanızdan soğumaz mısınız? Şimdi maaşı iyi yükseldi çok şükür ama arabası ikidebir bozulur babasının keyfine harcanır yine bize bi hayrı dokunmaz. Durumları kötü olsaydı hiçbişey beklemezdim ama öbür oğluna yağdırırken benim babam yardım ediyo diye bizi sallarsa gücenmem çok normal bence. İlk tanıştığımızda kimdir nedir bilmiyodum sevdim tabiki ama kim olsa en azından düzgün bi evi olsun diye bakar 15 yıllık arabasını ahır gibi evini gözardı edip evlendim ama bu kadarda babama yüklenilmesini ummazdım sanki evde kalmışımda babam bana parayla koca almış gibi geliyor.
son cümleniz de gerçekten yaralayıcı,
cocuğu da olmuyo.
ne bileyim. hep bir beklenti içerisindesiniz. babanız niye araba için para versin onu da anlamadım.
evlilik 2 kişiliktir bence, aileleri çok içine sokmaya, onlardan beklenti içine girmeye çok da luzum yok.
eşinizi seviyor musunuz? cevabınız hayırsa, ayrılmak en doğrusu.
son cümleniz de gerçekten yaralayıcı,
cocuğu da olmuyo.
ne bileyim. hep bir beklenti içerisindesiniz. babanız niye araba için para versin onu da anlamadım.
evlilik 2 kişiliktir bence, aileleri çok içine sokmaya, onlardan beklenti içine girmeye çok da luzum yok.
eşinizi seviyor musunuz? cevabınız hayırsa, ayrılmak en doğrusu.
benim zoruma giden kayınpederin aç gözlülüğü şehirdışında dr.a gidip geliyoruz taksit falan ödüyoruz ona rağmen tırtıklamaya bakıyo baban verse ya tedavi parası diyo biz kimseden para beklemiyoruzki babamın bana verdiği 3 kuruş harçlık bile gözünde büyüyo oğlunun derdi babamımı gerdi diyesim geliyo. Bi yerde dükkan görür mesela söyle babana sizd alsın der. Düğünde falanda hep bize yüklendi çok acayip bi insan. Eşimde hep susar kaçar onlara bişey demez ben evde köpürürüm bana küser bitirdi sevgimi.